Clearblue gebelik testi

Bende direk hamile diye çıktı Türkiye'ye gidip gelene kadar düşünmüyorum rabbim inşallah nasip eder ama ailemi görüp öyle diyorum bakalım nasip doktor gerçi 6 7 ay bekle dedi
Amin canım bir iznini yap tekrar gelince bakarsın hiç ummadığın anda olur bende önümüzdeki ay tüp bebeğe yine başlayacağım kısmet olursa inşallah

Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim nasipte yokmuş baya bana cikisan oldu eşimin ailesinden ne yaptın da düştü diye bende Allah'ın verdiğine inanıyorsunuz da aldığına niye inanmiyosunuz dedim sustular rabbim nasip etmemiş demekki yapacak bişey yok

Amin canım bir iznini yap tekrar gelince bakarsın hiç ummadığın anda olur bende önümüzdeki ay tüp bebeğe yine başlayacağım kısmet olursa inşallah
Ayyy inşallah olur güzel haberler bize verirsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Demek ki adete yakın gebe kalmışsın Rabbim yüzüne baksın dilerim hayırlı zamanda sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah
Aynen bebek keseyi yerleşirken düşük yaptım eşimin abisi dışarı çıkalım yeni geldiğim için gezdirelim dedi nolduysa arabada oldu indiğimde rengim kireç gibiydi ertesi günü kanamam oldu

Tövbe tövbe insan bile bile bebeğini düşürür mü oy nasıl düşünceler bunlar

İşte cahillik verdiğine inaniyolarda aldığına inanmiyolar üzüldüm biraz çok değil ama rabbim nasip etmemiş ne yaparsan yap olmaz nasibi yok çünkü
Tabi ki insan üzülmez mi canım benim insan o kısacık sürede bile ne hayaller kuruyor ama demek ki bunu yaşaman gerekiyormuş Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Kötü şeyler düşünmeyin tevekkül Allahtan. İmtihan dünyasındayız. Yaşamanız gerekiyormuş, en güzeline kavuşmanız için. Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberlerle müjdelesin
Ben de düşük yaptım eylüldeve 4 ay sonra hayırlı haberler aldım siz de öyle olursunuz inşallah

Yok senin bebeğin 3 yada dört haftalık mış benim ki de 5 haftalıktı çünkü doktor kontrolündeydim o dönemde yapmıştım digitali kağıtta da yazıyor açıklaması
İnşallah sen pozitif haberini verirsin inşallah bende Türkiye'ye gidip geldikten sonra pozitif haberi veririm inşallah sağlıkla kucağımıza almayi nasip eder birilerinin hamile olduğunu görmek duymak çok mutlu ediyor sanki kendim hamileymisim gibi bu güzel haberi hepimize rabbim nasip etsin

Amin inşallah Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah

Tabi ki insan üzülmez mi canım benim insan o kısacık sürede bile ne hayaller kuruyor ama demek ki bunu yaşaman gerekiyormuş Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Evet ama sadece 1 saat modum düştü çünkü rabbimden gelen herşeye razıyım bu da öyle oldu

Amin

Moralını bozmak istemiyorum herkes te de aynı olucak değil fakat bu testten nefret ediyorum yalancı pozitif göstermişti benim .. sonrasında zaten kimyasal olmuştu eğer varsa en ucuz testte bile çıkar diye düşünüyorum testin bana göre pozitif ama bunlara hiç para vermeyin en güzeli kan testi

Amin inşallah pcos hastasıyım bana kilo vermeden olmaz dedi doktorum Türkiye'deki doğal yolla zor dedi şunu anladım doğal yolla oluyomus o düşünce kafamdan kalktı en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…