• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clearblue gebelik testi

İnşallah sen pozitif haberini verirsin inşallah bende Türkiye'ye gidip geldikten sonra pozitif haberi veririm inşallah sağlıkla kucağımıza almayi nasip eder birilerinin hamile olduğunu görmek duymak çok mutlu ediyor sanki kendim hamileymisim gibi bu güzel haberi hepimize rabbim nasip etsin
Amin ecmain inşallah 🤲

Moralını bozmak istemiyorum herkes te de aynı olucak değil fakat bu testten nefret ediyorum yalancı pozitif göstermişti benim .. sonrasında zaten kimyasal olmuştu eğer varsa en ucuz testte bile çıkar diye düşünüyorum testin bana göre pozitif ama bunlara hiç para vermeyin en güzeli kan testi
Ben hiç denk gelmedim yalancı pozitifine varsa var yoksa yok belkide kimyasaldan dolayı pozitif gösterdi

Eklentiler

• IMG_1303.jpeg
    IMG_1303.jpeg
    184,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1302.jpeg
    IMG_1302.jpeg
    187,9 KB · Görüntüleme: 11
Moralını bozmak istemiyorum herkes te de aynı olucak değil fakat bu testten nefret ediyorum yalancı pozitif göstermişti benim .. sonrasında zaten kimyasal olmuştu eğer varsa en ucuz testte bile çıkar diye düşünüyorum testin bana göre pozitif ama bunlara hiç para vermeyin en güzeli kan testi
Bende nedense negatifse negatifti hiç yalancı pozitif görmedi bu markanın 🫣😅

Bişey diyemem sonuçta bir ürün yani altta bir yansıma gibi çizgiler çıkabiliyor kuruma çizgisi yada kimyasal kaynaklı :(
Doğrudur canım bende 10 yıldır ne kadar test yaptıysam hiç yalancı 🤥 görmedim 🙈 tek tüp bebekle gebe kaldım ondan sırf bu çift çizgileri görmek için sık sık yaptım hemen çift çizgiler belirşyordu diyordum ay nasıl güzel bir duygu hemen akması demek ki herkeste farklı oluyor İnan ki bilemedim Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah 🤲 sizde mi yurtdışındasınız ☺️

Doğrudur canım bende 10 yıldır ne kadar test yaptıysam hiç yalancı 🤥 görmedim 🙈 tek tüp bebekle gebe kaldım ondan sırf bu çift çizgileri görmek için sık sık yaptım hemen çift çizgiler belirşyordu diyordum ay nasıl güzel bir duygu hemen akması demek ki herkeste farklı oluyor İnan ki bilemedim Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah 🤲 sizde mi yurtdışındasınız ☺️
Doğrudur walla ne diyeyim hayırlısı herşeyin 😔 evet yurtdışındayım bende

Back