Evet bende böyle bilmiyodum gündüzleri kötü oluyorum1yıla yakın her gece eşimden habersiz ağlıyordum. Gurbet gerçekten çok zormuş
2 tane eltim var Fransız onlar çalışıyor çok nadir gorusuruyoruz eşimin arkadasinin eşi var türk o da çocuklardan dolayı çok gelip gitmiyor anlayacağın yapayanlizimOlur zamanla inşallah arkadaş ortamın olduğu zaman daha iyi oluyor
Zamanla tanışırsın inşallah. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınEvet bende böyle bilmiyodum gündüzleri kötü oluyorum
2 tane eltim var Fransız onlar çalışıyor çok nadir gorusuruyoruz eşimin arkadasinin eşi var türk o da çocuklardan dolayı çok gelip gitmiyor anlayacağın yapayanlizim
İnsan umutlanmak istemiyor olumsuz olur diye aynen kesin sonuç veriyor kuruma çizgisi oluyor ama yarim saat sonra falan normal olursa anında çıkıyorBacım sana diyom clearbluenun yanılma şansı yok yüzde %99 kesin sonuç veriyor emin olmak istiyorsan diğer markaların güvendiğin testlerle de yapabilirsin
Amin inşallahZamanla tanışırsın inşallah. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Ben yıllardır yaparım kuruma çizgisi bile çıkmaz hep bembeyaz olduİnsan umutlanmak istemiyor olumsuz olur diye aynen kesin sonuç veriyor kuruma çizgisi oluyor ama yarim saat sonra falan normal olursa anında çıkıyor
Eczane gidiyorum Allah yüzümü güldürür inşallahAmin hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
aldım ama bebiş senin testten yok tu bunu aldılmAmin inşallah haber ver güzel olacak herşey rabbim inşallah nasip etmistir iyi düşün iyi olsun
Aralık ayında benim oldu belkide kimyasal gebelik geçirdim bilmiyorum ondan çizgi çıkmış olabilir ama dijital asla yanılmıyorBen yıllardır yaparım kuruma çizgisi bile çıkmaz hep bembeyaz oldu
Hadi çabuk yap ayyy heyecanlandimEczane gidiyorum Allah yüzümü güldürür inşallah
aldım ama bebiş senin testten yok tu bunu aldılm
Olunca da gebelik kontrol çizgisi hemen oluşuyor ben tüp bebekle hamile kalınca sırf bu çift çizgileri görmek için çok yaptım hemen akıyordu tabi bebişimi kaybettimBen yıllardır yaparım kuruma çizgisi bile çıkmaz hep bembeyaz oldu
Bende evin yolu 10 dk sanki 1 saattir yürüyorumAralık ayında benim oldu belkide kimyasal gebelik geçirdim bilmiyorum ondan çizgi çıkmış olabilir ama dijital asla yanılmıyor
Haydi hayırlı haberler bekliyoruzEczane gidiyorum Allah yüzümü güldürür inşallah
aldım ama bebiş senin testten yok tu bunu aldılm
Amin inşallahHaydi hayırlı haberler bekliyoruz
Evet ben sizinkini görmüştüm bir yerde o digitaler varsa vardır yoksa yoktur bende yaptım benimkini ekliyorum zaten ilk pozitif işareti çıkıyor sonra sayı yeri çıkıyorAralık ayında benim oldu belkide kimyasal gebelik geçirdim bilmiyorum ondan çizgi çıkmış olabilir ama dijital asla yanılmıyor
Oyyy rabbim inşallah tekrar nasip etsin bende ayın 9 da düşük yaptımOlunca da gebelik kontrol çizgisi hemen oluşuyor ben tüp bebekle hamile kalınca sırf bu çizgi çizgileri görmek için çok yaptım hemen akıyordu tabi bebişimi kaybettim
Uçarak git eveBende evin yolu 10 dk sanki 1 saattir yürüyorum
Bende direk hamile diye çıktı Türkiye'ye gidip gelene kadar düşünmüyorum rabbim inşallah nasip eder ama ailemi görüp öyle diyorum bakalım nasip doktor gerçi 6 7 ay bekle dediEvet ben sizinkini görmüştüm bir yerde o digitaler varsa vardır yoksa yoktur bende yaptım benimkini ekliyorum zaten ilk pozitif işareti çıkıyor sonra sayı yeri çıkıyor
Çok geçmiş olsunOyyy rabbim inşallah tekrar nasip etsin bende ayın 9 da düşük yaptım
Amin inşallah Rabbim sağlıklı zamanda kucağımızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallahOyyy rabbim inşallah tekrar nasip etsin bende ayın 9 da düşük yaptım
Adetin 2.gunu pas çıktı adetin 7.gunu pozitifi gormustumEvet ben sizinkini görmüştüm bir yerde o digitaler varsa vardır yoksa yoktur bende yaptım benimkini ekliyorum zaten ilk pozitif işareti çıkıyor sonra sayı yeri çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?