Luclerdekini al senAllah Allah bilmiyorum saat iki de eczane açlılıyor ben gidim ucuz olanı alim bakim bir silik görürsem yapim bunu
Eczanede bu markanın bı pembesi var bı de mavi kutulusu pembesini al bu 3 Euro pembesi 1 euroLucler uzak kalıyor ya baya bize
Eşimede hiç bahsetmedim sabah kustugumu gördü sordu bana bende varsa da belli etmim dedim sürpriz olsun diyorum ama inşallah vardır Allah benim yüzümü bugün güldürür inşallahLuclerdekini al sen
Tamam canım ben bu fotoyu gösterim en iyisiEczanede bu markanın bı pembesi var bı de mavi kutulusu pembesini al bu 3 Euro pembesi 1 euro
Ayyy amin inşallah benim vakali olduğu için ogrenmistiEşimede hiç bahsetmedim sabah kustugumu gördü sordu bana bende varsa da belli etmim dedim sürpriz olsun diyorum ama inşallah vardır Allah benim yüzümü bugün güldürür inşallah
Benim de bu şekildeydi.Canım o testini atarmısın sana zahmet
Bende de bununla yaptımBunu aldım ama yapmaya korkuyorum
Herkesin belirtileri farklı olabiliyor. Belirti olabilirVe sabah afedersin sapsarı kustum Miğdem çok bulandı ve afedersiniz ishal olmuşum acaba bu da bir belirti mi
Sende hiç kuruma çizgisi falan oluyor muyudu acabaBenim de bu şekildeydi.
Bence ilk idrarla yapın daha iyi olurKızlar bunu aldım ama yapmaya korkuyorumya pas enceinte yazarsa
Bencede ben en iyisi bunu yarın yapim başka bir tane alim onu yapimBence ilk idrarla yapın daha iyi olur
Benim de aynı şekildeydi bekleyince daha netleştiSende hiç kuruma çizgisi falan oluyor muyudu acaba
Deme evetBenim de aynı şekildeydi bekleyince daha netleşti
2. yaptığım testte o kadar sabırsızlanmıştım ki gece boyu tuvalete gidip su içip duruyordum.Bencede ben en iyisi bunu yarın yapim başka bir tane alim onu yapim
Sabah asla olmuyordu dijitalde öğrendiğim gece sabahı zor edip gidip alıp öyle öğrenmiştim2. yaptığım testte o kadar sabırsızlanmıştım ki gece boyu tuvalete gidip su içip duruyordum.En son gece 3te yatıp saat 6:15 te yaptım ve böyle görmüştüm
Sizin iki satır şeklinde sanki benim ince tek çizgi gibi duruyor2. yaptığım testte o kadar sabırsızlanmıştım ki gece boyu tuvalete gidip su içip duruyordum.En son gece 3te yatıp saat 6:15 te yaptım ve böyle görmüştüm
Hamilesin bence umutlandirmak istemem ama aynı silik test böyleydi bekledikçe çizgi iyice koyulasmistiDeme evet
Senin daha küçük olduğu için için öyle benim test aynı seninki gibi 1-2 haftalık öğrendim hilalin 2-3 haftalık ondan belirginSizin iki satır şeklinde sanki benim ince tek çizgi gibi duruyor
Deme evet
İlk yaptığım test o kadar silik çıkmıştı bekleyince daha netleşti. Siz de hamilesinizSizin iki satır şeklinde sanki benim ince tek çizgi gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?