• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clara83 Meme Estetiği Ameliyatı

anka0666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
141
1
66
41
Ankara
Merhaba kızlar. 6 mayısta zühtü beye meme büyütme ameliyatı oldum bugün 6. Günüm ağrılarım baya hafifledi. Yıllardır istediğim bir şeydi ve gerçek oldu :74: Tüm cesaretimi topladım gittim sevgili dr uma :) çarşamba görüşmeye gittim cumaya ameliyat oldum böyle pat diye karar verilmez tabi ama daha önceden araştrmıştım. Zühtü beyde bana güven verdi ve damlacımda cesaretlenmemde büyü etkisi oldu. Ameliyat olmayı düşünenler varsa her şekilde zühtü beyi tavsiye ediyorum. Bilgisi ilgisi yeteneğiyle çok iyi bir dr.

şuan şişler hala sertler ama böyle bile güzel duruyorlar. Sürekli aynaya bakıyorum :9:
Isteyen herkes bu mutluluğu yaşayabilir umarım :71:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. 6 mayısta zühtü beye ameliyat oldum bugün 6. Günüm ağrılarım baya hafifledi. Yıllardır istediğim bir şeydi ve gerçek oldu :74: Tüm cesaretimi topladım gittim sevgili dr uma :) çarşamba görüşmeye gittim cumaya ameliyat oldum böyle pat diye karar verilmez tabi ama daha önceden araştrmıştım. Zühtü beyde bana güven verdi ve damlacımda cesaretlenmemde büyü etkisi oldu. Ameliyat olmayı düşünenler varsa her şekilde zühtü beyi tavsiye ediyorum. Bilgisi ilgisi yeteneğiyle çok iyi bir dr.

şuan şişler hala sertler ama böyle bile güzel duruyorlar. Sürekli aynaya bakıyorum :9:
Isteyen herkes bu mutluluğu yaşayabilir umarım :71:

canım cok geçmiş olsun hiç pişman olmayacaksın banada tşk etmişsin rica ederim ben mutluyum herkesin bu konuda mutlu olmasını isterim zühtü bey cok iyi ve cok ilgili doktordur 2 ay sonra bomba gibi gögüslerle senide mutlu görcez şuan agrıların olması cok normal cok yeni bir operasyon inşş fıstık gibi olcaksın öpüyorum canım cok bi sıkıntın olursa herzaman yardımcı olurum cok cok öptüm cnm;)

canım çok geçmiş olsun, inan çok şaşırdım çünkü sen de en son dr araştırıyodun olmuşsun bile:)
bende Zühtü Beye olmak istiyorum karar verdim gibi:) canım meme altı kesisi mi? damla silikon muydu? bi de tetkiler nasıl yetişti peki hemen ameliyat olmuşsun? çok soru oldu ama tetkiler ameliyat olacağın hastane de mi yapılıyo?
tekrar hayırlı olsun tebrik ediyorum senii:16:

Çok teşekkür ederim kızlar sanada çok geçmiş olsun canım.bugün 2. günün ama yarın ve sonraki gün ağrın biraz fazla olcak ilaçlar iğneler kadr etkili diil çünkü.

şöyle söyleyim, bana dual pland 325 cc meme altı mentor marka damla yuvarlak arası protez kondu.çünkü zühtü bey üst taraf boş damla pek olmaz direk yuvarlak koyarsakta top gibi olur. en iisi bu dedi gösterdi ve hoşuma gitti. aynı sistem yaptığı ameliyatları gördüm çok güzellerdi ve öyle karar verdik.
çarşamba görüşmeye gittim 1 gün sonra ameliyat oldum :) kan tahlilleri falan sabah hastanede oldu öğlende ameliyata alındım. akay hastanesinde 4500 tl ye ameliyat oldum.

çok fazla düşünüp kafa karıştrmamak lazm en nihayetinde zühtü bey çok iyi bi dr çok hastası var.
çok nazik insana güven veriyor asistanı ile birlkte.

başka sorunuz varsa yardımcı olurum seve seve..

Son düzenleme:
canım çok güzel anlatmışsın, en iyisini yapmışsın uzadıkça insan geriliyo, ne güzel olmuş bitmiş:)
şuan şiştir ama büyüklüğü nasıl, 325cc biraz büyük gibi heralde, inşallah istediğin gibi olur ve çok mutlu olursun..
peki dren kondu mu ? bide merak ettiğim bişey var, hani ameliyattan sonra bandajlıyolar ya, onu ilk ne zaman açıyolar pansuman fln oluyo mu?

canım çok güzel anlatmışsın, en iyisini yapmışsın uzadıkça insan geriliyo, ne güzel olmuş bitmiş:)
şuan şiştir ama büyüklüğü nasıl, 325cc biraz büyük gibi heralde, inşallah istediğin gibi olur ve çok mutlu olursun..
peki dren kondu mu ? bide merak ettiğim bişey var, hani ameliyattan sonra bandajlıyolar ya, onu ilk ne zaman açıyolar pansuman fln oluyo mu?

aynen öyle cnm kurtuldum valla takıntımdan darısı sana :)
şuan şiş tabi taş gibi :) ama öle abartı büyük durmuyo şiş olduğu halde ve daha bu inecek gayet muntazam bi boyuta ulaşcak. ben küçük olsun istemedim çünkü. bi de dr ameliyat sırasında deniyo 340 olmamış mesela 325 koymuş.bide tabi senin boy kilo nasıl? ben uzun balık etli bi kızım o yüzden bu memeler bedenimde normal duruyo. Şuan istedğim gibi cnm mutluyum inş sende en kısa zamanda yaptrtrsın.

diren konmadı, göğsümün altından ama kenarlara doğru kesiler açıldı ve sadece oralarda bantlar var küçük küçük öle tüm memem sargıda değil yani. ve zühtü bey diğer dr lar gibi kocaman kesiler açmıyo öyle olması çok güzel. ben cuma ameliyat oldum salı günü bandajımı ajtı dr pansuman yaptı tekrar kapadı. bende her gün yapıyorum kendim. hatta bugün tekrar gidiyorum masaj varecek. masajla şekil alması ve ödemlerin dağılması hızlanack cnm. büyük kesi ve diren olmayışı bi avantaj.
sen görüştün zühtü beyle tarih karar verdiniz mi?

aynen öyle cnm kurtuldum valla takıntımdan darısı sana :)
şuan şiş tabi taş gibi :) ama öle abartı büyük durmuyo şiş olduğu halde ve daha bu inecek gayet muntazam bi boyuta ulaşcak. ben küçük olsun istemedim çünkü. bi de dr ameliyat sırasında deniyo 340 olmamış mesela 325 koymuş.bide tabi senin boy kilo nasıl? ben uzun balık etli bi kızım o yüzden bu memeler bedenimde normal duruyo. Şuan istedğim gibi cnm mutluyum inş sende en kısa zamanda yaptrtrsın.

diren konmadı, göğsümün altından ama kenarlara doğru kesiler açıldı ve sadece oralarda bantlar var küçük küçük öle tüm memem sargıda değil yani. ve zühtü bey diğer dr lar gibi kocaman kesiler açmıyo öyle olması çok güzel. ben cuma ameliyat oldum salı günü bandajımı ajtı dr pansuman yaptı tekrar kapadı. bende her gün yapıyorum kendim. hatta bugün tekrar gidiyorum masaj varecek. masajla şekil alması ve ödemlerin dağılması hızlanack cnm. büyük kesi ve diren olmayışı bi avantaj.
sen görüştün zühtü beyle tarih karar verdiniz mi?

tekrar hayırlı olsun cnm aynen darısı bize:) benim üst kısmım baya zayıf, sana iyi olmuştur sonra küçük mü oldu diye düşünmezsin işte ne güzel.. bakalım bana kaç önericek doktorla konuşiyim yazarım yine sana, benim mecburen meme çevresinden açılacak asimetriklik var ama dikiş izlerinin çoğu kayboluyomuş arkadaşların dediğine göre, inş bende de öyle olur tabi sende de canım.
ben yarın tekrar görüşcem dr la ona göre karar verip gün alcam inş.:44:

tekrar hayırlı olsun cnm aynen darısı bize:) benim üst kısmım baya zayıf, sana iyi olmuştur sonra küçük mü oldu diye düşünmezsin işte ne güzel.. bakalım bana kaç önericek doktorla konuşiyim yazarım yine sana, benim mecburen meme çevresinden açılacak asimetriklik var ama dikiş izlerinin çoğu kayboluyomuş arkadaşların dediğine göre, inş bende de öyle olur tabi sende de canım.

evt cnm dikiş izlerini kaybedeb merhem kullanmaya başlayacakmışz bi süre sonra. onla beraber çok silik bi iz kalıyomuş sonrasında. ya aman önemli diil nolcak görürse kocamız sevglmz sonçta onlarında haberşi var yani. ben dert etmiyorum onu cnm. hadi bakalım görüş ve tarih al mutlaka :=) sona haber verirsin. şimdiden iyi olur inşallah

canım cok iyi bi karar verdin inş seninkide bizim gögüsler gibi cok güzel olcak benim izler 1 sene oldu ve cok hafif silik biçimde duruyor zühtü bey banada vermişti melhem ameliyat izleri için ben bi kaç ay kullandım unuttum felan cokta umursamadım ona ragmen izler coz az kaldı zamanla yok olcak demişti zamanla yok oluyor yani merak etme bide öyle aynadan baktığında gögüsüne bile altını kaldırman lazım ki izi görebilesin dışardan cıplakken bile gözükmüyor korkma yani canım rahat ol

canım cok iyi bi karar verdin inş seninkide bizim gögüsler gibi cok güzel olcak benim izler 1 sene oldu ve cok hafif silik biçimde duruyor zühtü bey banada vermişti melhem ameliyat izleri için ben bi kaç ay kullandım unuttum felan cokta umursamadım ona ragmen izler coz az kaldı zamanla yok olcak demişti zamanla yok oluyor yani merak etme bide öyle aynadan baktığında gögüsüne bile altını kaldırman lazım ki izi görebilesin dışardan cıplakken bile gözükmüyor korkma yani canım rahat ol

canım msjını yeni gördüm çok sağol görüştüm hocayla güne tam karar verilmedi ama 2 hafta sonra fln olcam inşallah, evden çıkmadan girseydim nete söylerdim seni hocaya, senin izler geçiyo demen kararımda baya etkili oldu çünkü bende biraz fazla kesi açılcak. sana kaç cc konmuştu cnm nasıl büyüklüğü o konuda kararsızım büyük olur diye korkuyorum.

evt cnm dikiş izlerini kaybedeb merhem kullanmaya başlayacakmışz bi süre sonra. onla beraber çok silik bi iz kalıyomuş sonrasında. ya aman önemli diil nolcak görürse kocamız sevglmz sonçta onlarında haberşi var yani. ben dert etmiyorum onu cnm. hadi bakalım görüş ve tarih al mutlaka :=) sona haber verirsin. şimdiden iyi olur inşallah

doğru diyosun cnm :) 2hafta sonra fln oluyorum inş şimdiden heyecan var:) bana da sendeki protezden konulcak, hoca 275-300 cc arası dedi ben daha küçük düşünüyodum, boyum 1.68 kilom 57 fln onu araştırcam biraz.
sen nasılsın ağrıların geçtimi iyice cnm :16:

doğru diyosun cnm :) 2hafta sonra fln oluyorum inş şimdiden heyecan var:) bana da sendeki protezden konulcak, hoca 275-300 cc arası dedi ben daha küçük düşünüyodum, boyum 1.68 kilom 57 fln onu araştırcam biraz.
sen nasılsın ağrıların geçtimi iyice cnm :16:

canım bende seni merak etmiştim sonunda yakaladım hayırlı olsun canım sende aramıza katılcan demek zaten ufak taktırma bence iyi bu ccler onlar ameliyat esnasında hangisi iyi olursa onu takıyolar clara83lede msnde konuşuyoruz agrıları azalmış ve iyi şuan inş sende iyi olcaksın iyi bi secim yaptın tkrar hayırlı olsun canım

Back