• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çizgi film

Günde yarım saat cizgi film saatimiz oluyor.
Kizimin favorisi niloya ve en cok sevdigi de maşa ile koca ayı.ha bir de doru vardı trt cocukta ama sanırım yayından kalktı.onu cok ama cok seviyor.telefonuma yukledim 3 4 bölümü ,uçak yolculuğunda ya da cok zor durumlarda aciyorum izliyor
Esimle benim favorimizse rafadan tayfa: )))

Bir de trt cocukta kare diye cizgi film var.
Bebimkini pek sarmadi ama benim hosuma gitti.
Her bolumde temel kavramları öğretiyor .
Uzun-kisa
Büyük -kucuk
Yumusak-sert
Gibi...
ve bu kavramlari şarkı olarak da söylüyorlar.bayağı hoşuma gitti.
Trt cocukta sevmediklerim ise keloglan ve ibi.

günaydın arkadaşlar.çocuklara hangi çizgi filmleri izletiyorsunuz.yiğenim 3,5 yaşında herşeyden korkar oldu.odadan bağırarak çıktı.şimdide evde tek gezemiyor.aynı yaş gurubunda çocuğu olan arkadaşlara sordum onlarınkindede arada oluyormuş.ben çizgifilmlerden kaynaklandığını düşünüyorum.geçen şirinleri açtım kendi çocukluğumun çizgifilmi azmandan bile korktu :KK43: ne izleyecek bu çocuklar
en iyisi hicbirini izlemeyecek ..
niloya var guzel ..
kukulinin sarkilari var guzel digerleri pek iyi degil sanirim..

cartoon network mu nasıl yazılıyor o. rezalet bir kanal en kötüsü bu bence ya

Ilk mesajinizda dedim kesin cartoon network tur diye. Ben cocuguma hocbir cizgi filmi izletmiyorum. O kanali misafir gelince aciyoruz istedikleri icin. Tam bir facia gercekten.

Kızım 51 aylık. Evinizde tv yok, net yok.. Pc de belli çizgi filmler ve onların beğendiğim bölümleri var..

Niloya güzel baslamisti, kalitesini de bozmadı..Ama ben kendi çocukluğumdan heidi yi çok severim, ona da izletiyorum. :) tom ve Jerry de.. Sapkadaki kedi, ciciki, caliou, stella ve sam, kuzucuk, pocoyo, ucuzler en güzelleri. Kendi de meraklı kamyon leo, kamyon kasabası ve bob usta ya meraklı. Bunlar da zararsız çizgi filmler. Ama erkek unsurlar yoğunlukta old için sinirliyorum biraz. :) Thomas ve arkadaşlarını da seviyor.

Merhaba, ben öğretmenim. İçerikler konusunda bende çok hassasım. Çocuğuma her şeyi izletmiyorum.
Araştırıyorum. İnce eleyip sık dokuyorum. İnternette ben de geçenlerde Tiki Toko ya rastladım.
İçerikleri eğitici ve %100 güvenilir. Çocukta çok eğleniyor izlerken.
Çizimleri de kaliteli ve çok tatlış hoşuma gitti. Çocuğum izlerken korkmuyor. Tavsiye ederim.
Web siteleri de var orada daha geniş bilgi paylaşmışlar.
Bir Kedi varmış ile ona kadar say
Renkli kalemler ve nesneler ile Renkleri Öğreniyorum
Küçük Kurbağa
Arı vız vız vız
Mini mini bir kuş donmuştur
Kırmızı balık ile renkleri öğren Kırmızı Balık | Renkleri Öğreniyorum | Tiki Toko Çocuk Şarkıları Bölüm 5 | Çocuklar için Çizgi Film
Çocukların küçük yaşta ingilizce öğrenmeleri için de videoları var.
YOUTUBE KANALI: tiki toko

Son düzenleme:
Back