• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çizgi film

Niloyaya bakiyor tek günde yarim saat bazen öncesinde kare ondada eşleştirmeler ,karşılaştirmalar filan var, hergün izlemiyor ben acinca eğer niloya saati geçtiyse açmıyoruz ama trt çocuk cizgi filmleri iyi tabi alt mesajı var mi bilmiyorum...

Rafadan tayfa
İstanbul muhafizlari bunlarda güzel..
Başka çizgi film kanali bilmiyorum cocukta zaten bunlar dışında bilmiyor..

Benim oğlum da 3.5yaşında tam olarak,
Seçiciyiz çizgi film konusunda genelde tabletten açıp birlikte izliyoruz,

Niloya
Kare (özellikle zıt kavramlar için)
Pepe
Harika kanatlar
Şimdilerde istanbul nuhafızları ve rafadan tayfa çıktı

tvden nadiren açılıyor, trt çocuk iyi ama onda da çocukların gerçeklik algısını bozan şeyler var, örneğin hayalet canavar gibi çocuk kafasında bir yere oturtamıyor

benım yiğenim izliyor o cartoon netw zıkkım kanalını cocuk resmen sapıttı yaaa saçama sapan hareketler eller ayaklar ayrı oynuyor lan oğlum düzgun dur konuş diyorum yok bir garip hareketler ,

ben kızıma asla ızletmedim o kanalı ama komşunun salak kızı senın odanda hayalet var demiş karanlıkta uyuyan kızım kaç yıldır ışıksız uyumak istemiyor ,

mumkun oldugunca actıgınız çizgi filim beraber izleyin. korkacak birşey olmadıgı hissini ona aşılayın ,

günaydın arkadaşlar.çocuklara hangi çizgi filmleri izletiyorsunuz.yiğenim 3,5 yaşında herşeyden korkar oldu.odadan bağırarak çıktı.şimdide evde tek gezemiyor.aynı yaş gurubunda çocuğu olan arkadaşlara sordum onlarınkindede arada oluyormuş.ben çizgifilmlerden kaynaklandığını düşünüyorum.geçen şirinleri açtım kendi çocukluğumun çizgifilmi azmandan bile korktu :KK43: ne izleyecek bu çocuklar
pepe vs izlet

bence şimdilik çizgi film izlettirmeyin şart mı sanki izlemesi

benım yiğenim izliyor o cartoon netw zıkkım kanalını cocuk resmen sapıttı yaaa saçama sapan hareketler eller ayaklar ayrı oynuyor lan oğlum düzgun dur konuş diyorum yok bir garip hareketler ,

ben kızıma asla ızletmedim o kanalı ama komşunun salak kızı senın odanda hayalet var demiş karanlıkta uyuyan kızım kaç yıldır ışıksız uyumak istemiyor ,

mumkun oldugunca actıgınız çizgi filim beraber izleyin. korkacak birşey olmadıgı hissini ona aşılayın ,
"Komşunun salak kızı" pek doğru bir ifade olmamış sanki.
Evet her ne olursa olsun korkutması doğru bir şey değil ama nihayetinde çocuk işte.
İnşallah kızınızın yanında bu şekilde konuşmuyorsunuzdur.

Çizgi film bi mecburiyet değil ki. Korkuyorsa izlettirmeyin. Ben 6 7 yaşına kadar nerdeyse hiç açmadım. Şimdi de haftada 1 2 saat izliyorlar.

Trt cocuk benim oglumda iki bucuk yasinda diger kanallardakinden korkuyor en guzeli trt cocuk canim kardesim niloya pepe daha bir cok var egitici hemde

yemek yemiyor :)
dikkatini verince yedirebiliyoruz ancak
ooooo buda başka bir yanlış
aaç olursa yer merak etmeyin o an aç kalması sizin film izlerken yedirmenizden daha fazla zarar vermiyordur emin olabilirsiniz
izlerken yeme davranışı doğru değil

Benim oğlumda 3.5 yaşında favori çizgi filmi rafadan tayfa ben bile izliyorum çok eğlenceli öyle korkacak bişeyde yok:KK48:

"Komşunun salak kızı" pek doğru bir ifade olmamış sanki.
Evet her ne olursa olsun korkutması doğru bir şey değil ama nihayetinde çocuk işte.
İnşallah kızınızın yanında bu şekilde konuşmuyorsunuzdur.

valla güzel bir dille boyle konuşma bak dogru değil dememe ragmen
-ama varrr **** odasınada hayatlet var demeye devam ediyor du ,

bende annesine bak boyle boyle kızım artık karanlıkta uyumuyor senın kız odanda hayatlet var deyip kormutmuş dedim ,

kadın hiç oralı olmadı benım kızım öyle şeyler söylemez hayaleti ne bilir dedi

dedim ki ben uyardıgım halde bana böyle cvp verdi kızım artık h,iç odasında yatmıyor çıglık çıglaga bagırıyor dedim ,

senın kızında ınanmasın dedi çıktı işin içinden ,

sizce kıza ne demeliyim ,

valla güzel bir dille boyle konuşma bak dogru değil dememe ragmen
-ama varrr **** odasınada hayatlet var demeye devam ediyor du ,

bende annesine bak boyle boyle kızım artık karanlıkta uyumuyor senın kız odanda hayatlet var deyip kormutmuş dedim ,

kadın hiç oralı olmadı benım kızım öyle şeyler söylemez hayaleti ne bilir dedi

dedim ki ben uyardıgım halde bana böyle cvp verdi kızım artık h,iç odasında yatmıyor çıglık çıglaga bagırıyor dedim ,

senın kızında ınanmasın dedi çıktı işin içinden ,

sizce kıza ne demeliyim ,

Hanımefendi sizin kızınız ne kadar çocuksa o da o kadar çocuk.Sizin çocuğunuz ne kadar etkileniyorsa o çocuk da öyle etkilenmiş salak demek de ne demek ?

Ben de TRT Ççcuk çizgi filmlerini izletiyorum.
Niloya (çıkan şarkıları bile filmde söylemeye çalışıyor)
Rafadan Tayfa(ben bile izliyorum)
Mutlu Oyuncak Dükkanı
Pepe
Canım Kardeşimi de severdi ama bu aralar yok .
Geçen akşam izlediği çizgi film bittiğinde Keloğlan başladı,o an daldım ,baktım arkama gizlenmiş.Farkettim ki çizgi filmden korkmuş.Cadıydı,kara vezirin bakışları falan.Zaten üst köşede 7 yaş diye uyarı yapıyordu.

günaydın arkadaşlar.çocuklara hangi çizgi filmleri izletiyorsunuz.yiğenim 3,5 yaşında herşeyden korkar oldu.odadan bağırarak çıktı.şimdide evde tek gezemiyor.aynı yaş gurubunda çocuğu olan arkadaşlara sordum onlarınkindede arada oluyormuş.ben çizgifilmlerden kaynaklandığını düşünüyorum.geçen şirinleri açtım kendi çocukluğumun çizgifilmi azmandan bile korktu :KK43: ne izleyecek bu çocuklar
Niloya biz ikimiz kuzucuk bunlar çok güzel rafadan tayfa da var tabi biz bunlardan birisine bakıyoruz günlük 1 2 saat

Ben sadece niloya bazende pepe seyrettiriyorum. İkisinde çok zararsiz hep iyi olan şeyleri aşılıyor cocuklara..sabah bir saat yatmadan bir saat...kesinlikle trt çocuk. Birde harika kanatlar vardı şahane bir cizgi diziydi...

Ben çocuklar küçükken dvd ler alırdım. Disney olanlar favorimdi.
Lion king,Sleeping beauty,snow white,tarzan gibi..spirit en sevdiğimdi . çocuklarla oturup izlerdik..ay özledim o günleri :)

Back