- 20 Ocak 2015
- 9.377
- 13.343
- 448
- 40
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
pepe vs izletgünaydın arkadaşlar.çocuklara hangi çizgi filmleri izletiyorsunuz.yiğenim 3,5 yaşında herşeyden korkar oldu.odadan bağırarak çıktı.şimdide evde tek gezemiyor.aynı yaş gurubunda çocuğu olan arkadaşlara sordum onlarınkindede arada oluyormuş.ben çizgifilmlerden kaynaklandığını düşünüyorum.geçen şirinleri açtım kendi çocukluğumun çizgifilmi azmandan bile korktune izleyecek bu çocuklar
Böyle dersen tabii çocuk daha da sapıtırlan oğlum
"Komşunun salak kızı" pek doğru bir ifade olmamış sanki.benım yiğenim izliyor o cartoon netw zıkkım kanalını cocuk resmen sapıttı yaaa saçama sapan hareketler eller ayaklar ayrı oynuyor lan oğlum düzgun dur konuş diyorum yok bir garip hareketler ,
ben kızıma asla ızletmedim o kanalı ama komşunun salak kızı senın odanda hayalet var demiş karanlıkta uyuyan kızım kaç yıldır ışıksız uyumak istemiyor ,
mumkun oldugunca actıgınız çizgi filim beraber izleyin. korkacak birşey olmadıgı hissini ona aşılayın ,
yemek yemiyor :)bence şimdilik çizgi film izlettirmeyin şart mı sanki izlemesi
ooooo buda başka bir yanlışyemek yemiyor :)
dikkatini verince yedirebiliyoruz ancak
"Komşunun salak kızı" pek doğru bir ifade olmamış sanki.
Evet her ne olursa olsun korkutması doğru bir şey değil ama nihayetinde çocuk işte.
İnşallah kızınızın yanında bu şekilde konuşmuyorsunuzdur.
valla güzel bir dille boyle konuşma bak dogru değil dememe ragmen
-ama varrr **** odasınada hayatlet var demeye devam ediyor du ,
bende annesine bak boyle boyle kızım artık karanlıkta uyumuyor senın kız odanda hayatlet var deyip kormutmuş dedim ,
kadın hiç oralı olmadı benım kızım öyle şeyler söylemez hayaleti ne bilir dedi
dedim ki ben uyardıgım halde bana böyle cvp verdi kızım artık h,iç odasında yatmıyor çıglık çıglaga bagırıyor dedim ,
senın kızında ınanmasın dedi çıktı işin içinden ,
sizce kıza ne demeliyim ,
Niloya biz ikimiz kuzucuk bunlar çok güzel rafadan tayfa da var tabi biz bunlardan birisine bakıyoruz günlük 1 2 saatgünaydın arkadaşlar.çocuklara hangi çizgi filmleri izletiyorsunuz.yiğenim 3,5 yaşında herşeyden korkar oldu.odadan bağırarak çıktı.şimdide evde tek gezemiyor.aynı yaş gurubunda çocuğu olan arkadaşlara sordum onlarınkindede arada oluyormuş.ben çizgifilmlerden kaynaklandığını düşünüyorum.geçen şirinleri açtım kendi çocukluğumun çizgifilmi azmandan bile korktune izleyecek bu çocuklar
Kesinlikle cartoon network seyrettirmeyin ben sildim kanal listemden reklama girecek ama trt çocuk ağırlıklı izlettiriyorum mümkün olduğunca çok eğitici çizgi filmler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?