• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çizgi film

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.083
12.325
448
günaydın arkadaşlar.çocuklara hangi çizgi filmleri izletiyorsunuz.yiğenim 3,5 yaşında herşeyden korkar oldu.odadan bağırarak çıktı.şimdide evde tek gezemiyor.aynı yaş gurubunda çocuğu olan arkadaşlara sordum onlarınkindede arada oluyormuş.ben çizgifilmlerden kaynaklandığını düşünüyorum.geçen şirinleri açtım kendi çocukluğumun çizgifilmi azmandan bile korktu :( ne izleyecek bu çocuklar

ben bile korkuyorum bazı baktığım çizgi filmlerden çocuklara yönelik değil hiçbiri gerçekten özellikle bir kanal var orayı asla açmayın

Şiddet içermeyen çizgi film yayınlayan kanallar var.
Burada paylaşmak ne kadar doğru onu bilmiyorum ama, marka ya girer mi?
Onları bir araştırın, bu tarz kanalları izlesin, diğerlerini pek izletmeyin.

Ya da sevilen şiddet içermeyen ve eğiti çizgi filmleri bir USB'ye yükleyin.
Benim eşim öyle yapıyor. Televizyonlarda artık USB girişleri var.
Çizgi film istediği zaman biz oğluma bu yöntemi kullanıyoruz.
Şiddet yok, şiddet içeriği yok, reklamlar yok...
Faydası çok bence.

İzledikleri:
Niloya
Pepe
Sevimliler (cuddlies)
Oliver
Stick with Mike
Billy'le Bam Bam

Vs. gibi çizgi filmler.
Oğlum neredeyse 3 yaşında.
Tavsiyem bu çizgi filmleri bir internetten araştırın.

Trt cocuk iyi sogerlerine gore benimkide 2,5 yasinda pamuk prensesteki cadidan bile cayip korkuyo..can diye bi cizgi film var onu ve niloya yi cok seviyor mesela doru var trt cocukta onu cok severdi ordaki kurt bile cikinca korktum diyo

cartoon network mu nasıl yazılıyor o. rezalet bir kanal en kötüsü bu bence ya

Zaten cartoon network yetişkinlere yönelik çizgi filmler veriyor bence.
Hele bazılarında +18 ibaresi olmalı diye düşünüyorum...
Dediğiniz gibi rezalet bir kanal.
Çocuğum 10 yaşına gelse de istemem o kadar şiddet eğilimli çizgi filmleri izlemesini.

Ama TRT çocuk çizgi filmlerini ben bile oturup izliyorum bazen.
Genelde de oğlumun ne izlediğini izleme gibi bir huyum var, uygunsuz birşey görünce izletmemeye çalışıyorum.

Kontrollü olmakta fayda var.
Korkuları geçtim, bilinç altına yerleşebilir bir çok şey olumsuz anlamda.

Bulmaca kulesi
Rafadan Tayfa
gibi çizgi filmlerde çok güzel mesela.

o yaş grubunun özelliklerinden kabus görmesi korkması falan, bi de tablet pc başına oturuyorsa, oyunlardan da etkileniyorlar hatta çok basit oyunlardan bile

Zaten cartoon network yetişkinlere yönelik çizgi filmler veriyor bence.
Hele bazılarında +18 ibaresi olmalı diye düşünüyorum...
Dediğiniz gibi rezalet bir kanal.
Çocuğum 10 yaşına gelse de istemem o kadar şiddet eğilimli çizgi filmleri izlemesini.

Ama TRT çocuk çizgi filmlerini ben bile oturup izliyorum bazen.
Genelde de oğlumun ne izlediğini izleme gibi bir huyum var, uygunsuz birşey görünce izletmemeye çalışıyorum.

Kontrollü olmakta fayda var.
Korkuları geçtim, bilinç altına yerleşebilir bir çok şey olumsuz anlamda.

Bulmaca kulesi
Rafadan Tayfa
gibi çizgi filmlerde çok güzel mesela.
evet o kanal diğerlerinle kıyaslanamayacak kadar daha iyi. çocuklara bunları yaşatanları bu şekilde Allah'a havale ediyorum gerçekten çok etkileniyorlar

Çocuk paketi almıştık ama çok tv meraklısı değil. En çok Nick.Jr diye bir kanal var oradaki bir kaç çizgi filmi izliyor.

Onceki cizgi filmler yok. Ciksa su yasimla hala izlerim :) utanmadan. Bugs bunny, duffy duck, tom ve jerry vs. Ama simdi en guzel cizgi filmler trt cocukta. Cartoon networkte hep hasta ruslu cizim karakterleri var. Hep savas yapiyorlar onlari izlerken benim bile ruhum daraliyor.

Benm oğlum küçük henüz ama yegenlrmin trtde niloyayı izlerken dikkat etmiştmde yardımlaşmayı yalan söylememeyi aşılaması çok hoşuma gitmişti yaptıgnz hatadan dolayı karşınızdaki biraz üzülür ama snra size dürüstlügünüz için teşekkür eder diyordu ara ara bu kısmı gösteriyolar. Çok hoşuma gitti benim egitici olması güzel davranış aşılaması.

Back