çizgi film-çilek kız

tinkiminki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
131
6
46
Diğer
çilek kız olarak bilinen çizgi film bir tv kanalında yayınlanıyor.Ancak kızım çok sevdiği için bir kriz anında susması için çilek kız cd si alacağım sana dedim.Ancak hiç bir yerde bulamıyorum..Bilen gören varsa hangi şehirde olması önemli değil...

çilek kız olarak bilinen çizgi film bir tv kanalında yayınlanıyor.Ancak kızım çok sevdiği için bir kriz anında susması için çilek kız cd si alacağım sana dedim.Ancak hiç bir yerde bulamıyorum..Bilen gören varsa hangi şehirde olması önemli değil...

intrnette bulabilirsiniz

Hiç tavsiye etmem cdye bulaşmanızı. Tvde izlediğinde bittiği zaman bittiğini öğrensin. cd olunca sürekli bittiğinde başladığını görecek ve böylelikle tvde daha uzun süre vakit geçirmesine neden olcakatır. herşeyin azı karar bırakın çizgifilm bittiğinde izledği ile yetinmeyi bilsin ve herşeyin bitebiceğini, her istedğinin herzaman olmayacağını öğrensin.

Back