Geçti çok şükür zorladım sanırım o dönem.Sen nasılsın nabiyosun elin nasıl oldu
Elden sonra bir boyun bir de kürek kemiğinin ordaki kas tutulması yaşadım.
Neyse ki geçti hepsi..
Ramazan telaşeleri var çok şükür.. Öyle..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti çok şükür zorladım sanırım o dönem.Sen nasılsın nabiyosun elin nasıl oldu
İyi barim geçsin de inşallah dikkat kendine inşallahGeçti çok şükür zorladım sanırım o dönem.
Elden sonra bir boyun bir de kürek kemiğinin ordaki kas tutulması yaşadım.
Neyse ki geçti hepsi..
Ramazan telaşeleri var çok şükür.. Öyle..
Sağol canım Allah razı olsun.İyi barim geçsin de inşallah dikkat kendine inşallah
Sağol canım Allah razı olsun.
Ortopedik yastık aldım baya iyi geldi.
Yastık kaynaklıydi sanırım çünkü sabah uyanınca tutuluyordum genelde.
Öpüyorum.
Çok özledim elime kalemi aldimmi durmam zaten inşallah vakit buldukçaSen de çiz.
Resim defterinde duruyor çoğuçizdiğiniz resimlerdi napiyosunuz sonra
Yağlı boya çok seviyorum bi türlü başlayamıyorum başlasam nereye koycam hediye etsem insan kalmayınca napcam diye düşünüyorum derde bakResim defterinde duruyor çoğu
Duvarıma yaptım koydum bicok resmi. Bazılarınida arkadaşlarım aldı duvarımdan götürdüYağlı boya çok seviyorum bi türlü başlayamıyorum başlasam nereye koycam hediye etsem insan kalmayınca napcam diye düşünüyorum derde bak
Ben biseye başladım mi cılkını çıkartıyorum 2 günde bir bi tablo yaparım kesin , oyuzden kafamda yaşayıp bahanelerle kafamda bitiriyorum anlicaginiz bu tarz hobileri az önce eşime dedimki kartta para var mı yağlı boya sipariş edicem dedim ya bi git şurdan çocuk var evde git ders çalış dedi kimbilir yine hangi videoda izleyip gaza geldin dedi hiç anlamıyor sanattan arkadaş ya da beni çok iyi tanıyorDuvarıma yaptım koydum bicok resmi. Bazılarınida arkadaşlarım aldı duvarımdan götürdü
Sürekli yapılmıyor kullanmayacaksan eğer ben akrilik yağlı guaj sulu vs hepsinden yaptım. Bence yap hediye ver bazılarını vs.
Sorma ben arkadaşların çocuklarıyla çizim çalışıyorum genelde ama çocukçaBu aralar kimseye ilham gelmiyordu...
Bana da uzun zamandır gelmiyorBu aralar kimseye ilham gelmiyordu...
Hele bana hiç gelmiyor yavBana da uzun zamandır gelmiyor