- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.878
Yaaa çok güzel olmuş amaa kalemine sağlık, kirazını yerim bebekim ❤ bir gün her yer kiraz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok güzel olmuş amaa kalemine sağlık, kirazını yerim bebekim ❤ bir gün her yer kiraz olsun
Kiraz yaza anca Kirazlı hatun rica ederim küpe olarak aklıma geldi :Yaaa çok güzel olmuş amaa kalemine sağlık, kirazını yerim bebekim ❤ bir gün her yer kiraz olsun
Waaaaooww çok iyi olmuş bu kuzumm bayıldımmmm sen harikalar yaratıyorsun ❤❤Eki Görüntüle 2792807
Sana suluboya da karaladim ASSOSyal yani çok özenli yapmadım aklıma geldin öyle yapiyimd eidm.
Yaaa heryer kiraz oldu estağfirullah tatlım öylesine daha özenliisini de yaparımWaaaaooww çok iyi olmuş bu kuzumm bayıldımmmm sen harikalar yaratıyorsun ❤❤
Kirazlı elbisesi, kırmızı şapkası, kirazlı tokası, kirazlı küpesi, kiraz gibi dudakları olsun...Yaaa heryer kiraz oldu estağfirullah tatlım öylesine daha özenliisini de yaparım
Dimi güzelKirazlı elbisesi, kırmızı şapkası, kirazlı tokası, kirazlı küpesi, kiraz gibi dudakları olsun...
Çok sevdim kirazlı kirazlı.
Elbise efil efil uçuşsun.
Bu da benden :)
Şu eskiden oynadığımız şey degilmi bu