- 22 Ağustos 2015
- 29.561
- 86.116
Şahane siz zaten bu işte tecrubelisiniz çok güzel olmusBuda benden olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahane siz zaten bu işte tecrubelisiniz çok güzel olmusBuda benden olsun
Resim sanatçısıyım teşekkürlerŞahane siz zaten bu işte tecrubelisiniz çok güzel olmus
Ne güzel gelistirmissiniz kendinizi korona bitsin kesinlikle ucucam hemen :))Resim sanatçısıyım teşekkürler
Daima yardımcı olurum, tesekkürlerNe güzel gelistirmissiniz kendinizi korona bitsin kesinlikle ucucam hemen :))
Çok güzel olmuş.. Sert, maskülen bir ablamız bu herhalde yaaa hepiniz harikasınız keşke benimde böyle yeteneğim olsaydı..Hayelden çizdim nasıl olmuş yorum bekliyorum
Teşekkür ederim evet seviyorum böyle tipleriÇok güzel olmuş.. Sert, maskülen bir ablamız bu herhalde yaaa hepiniz harikasınız keşke benimde böyle yeteneğim olsaydı..
Cok isterdim ama yetenegim yok canımPorsukcorap sen seviyorsun resmi sanırım yapiyormusun hiç
Bayılırım gelinciğe..Eki Görüntüle 2692739
Bunu da ben çizdim Evimizin duvarına Boyu benim kadar var
Abboooowwww yeteneğin y si olmayınca beğenimi ifade edemedim bile. Ellerinize sağlık.Buda benden olsun
Amatör vay bee. Ben de amatör cin ali cizimlerimi atayimBunlar yeğenimin çizimleri. Şu tatlışlığa bakarmısınız ya
Kız amatör bu arada.
Eki Görüntüle 2710433
Eki Görüntüle 2710433 Eki Görüntüle 2710435
harika olmuş Hm bişey sorucam bende dereceli kalem aldım ama hangi numarayı nerde kullanıcağımı bilmiyorum araştırdım bulamadım hiç biyerde kullanım hakkında mesela 6b yi portre yaparken nerde hb yi nerede? B yumuşaklık ve kalınlığı ifade ediyo h sertlik ve incelik ama resim yparken nerde kullanıcağımı bilmiyorum çizim yaparken 2b kullanıyorum gölgelendirmede 4b 5b sen nasıl yapıyosun ben tanlış mı yapıyorum
Canim YouTube de çizio nun videolarını takip etmeni öneririm. Burun göz kulak kaş ve de birçok teknigii çok güzel gösteriyor.harika olmuş Hm bişey sorucam bende dereceli kalem aldım ama hangi numarayı nerde kullanıcağımı bilmiyorum araştırdım bulamadım hiç biyerde kullanım hakkında mesela 6b yi portre yaparken nerde hb yi nerede? B yumuşaklık ve kalınlığı ifade ediyo h sertlik ve incelik ama resim yparken nerde kullanıcağımı bilmiyorum çizim yaparken 2b kullanıyorum gölgelendirmede 4b 5b sen nasıl yapıyosun ben tanlış mı yapıyorum
Çizio yu takip ediyorum gösterirken kalem numaralarını söylemiyo eskiz defteride aldım 120 gram olandan mesela gözleri kaşları yaparken hangi numaraları kullanıyosun canımCanim YouTube de çizio nun videolarını takip etmeni öneririm. Burun göz kulak kaş ve de birçok teknigii çok güzel gösteriyor.
Haricinde ben b ölçülerini kullanıyorum yani silgi vs de kullanman gerekiyor. Eskiz defteri alabilirsin ondada güzel calismalar oluyor