Çitosumuz Serdar'ı Kaybetti

kendimizi onun yerine koyup düşünürken bile insanın içini bir şey acıtıyor....içim sıkışıyor....
onun durumu ki şu an daha kötü tabi...
Canım Allah sabırını ve mükafatını versin inşallah....
Bize şer gelen bir şey de bile muhakkak bir hayır vardır....
Üzüntünü paylaşıyorum....Allah onun ömrünü bundan sonra olacak bebişine versin inşallah.....

ah canım.Allahım sabırlar versin sana
tüm yüreğimizle yanınızdayız senin.
seni cennet kapısında karşılıcak annesi şefaatcin olacak.çok üzüldüm.gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
başın sağolsun

bi an nefes almadığımı farkettim nefesimi tutmuşum.ALLAHIM sabırların en büyüğünü versin.herşeyin hayırlısı olsun.BAŞIN SAĞOLSUN ARKADAŞIM.ALLAHIM kimselere böyle bir acıyı yaşatmasın inşallah....

canım arkadaşım dicek bişey bulamıyorum sadece gözümden yaşlar süzülüyo acını anlıyorum allahım kimseye yaşatmasın başın sağolsun...

çok üzüldüm ,
cnm citosumun başı sağolsun,
allahım sabırlar versin ,
ben inanıyorum ki bu acı tecrübeyi hayırlısıyla atlatıp,yeniden annelik duygusunu tadacaktır,rabbim kendisine sağlık sıhhat nasip etsin:Saruboceq:

allah ne büyük bi imtihanla sınamış bu arkadaşımızı rabbim sabretmesini ve allahtan oldunu kabullenmesini nasip eder inşallah her adetimde cenaze çıkıo sanki evden diyodum ama bu acı başka acı herşeyini almıştır beşinden çorabına ne acı yarabbim bu imtihanın karşılığında arkadaşımıza cennetini nasip et bize dayanma gücü ve sabır ver ne zor bi hayat ne kötü bi dünya ama o kadarda tatlı kimse gitmek istemiyo hep bu dünya için olsun istiyoruz bende bi çocum olsun istiyorum ama olmuo rabbim vermio elden bişi gelmio üzülmekten başka inşallah arkadaşımızın en yakın zamanda kendini toparlaması dileğiyle hepimizin başı sağ olsun serdar gelir bi gün inşallah canım benim...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…