• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Citlenbik'in başarı öyküsü...

aynen. 6 kilo fazlam var emiriyorum ama emzirme bahane. akşamları tatlı isteğimin önüne nasıl geçicem bir türlü motive olamıyorum

1.5 ayda 12 kilo çok degilmi sonra geri almassın inşallah keşke bende 12 kilo versem migren ilacı içiyorum anti deprasan da kullanıyorum iyice şişmanladım boyum 1.68 kilom 85 şişkoyum degilmi

2 kaşık 2 kaşık yersen tabii 1,5 ayda 12 kg verirsin.ama sürekli böyle yemen gerekir artık,yoksa direk alabilirsin. tebrik ederim.

sadece benim diyetim de deil..herkes bu durumdan muzdarip kişiler yapıyolar dietleri bırakınca yeniden kiloları alıyolar..her diet listeside buna dahildir..var mı?aksini iddia eden...dieti bırakınca kilo almayan varsa buyursun
sengözlerimebaksanab

tebrik ederim cnmmmm

bende 82 kiloyummm ve 1 hazirana kadar 69 kilo hedef koydummmmm...inş. verecemmmm...verebilirim demiyorummm çünkü kendime feci güvrnim geldiii....bu hızlada veririrmmm...ama çok abuk değilde 2-3 ayda vermeyi düşünüyorummm.....

bu arada verince bende konu açacağımmmm....

arkadasim
seni tebrik ederim,devamini dilerim.darisi basima .cok güzel vermissin arkadasim.yaptigini anlattigin icin cok stk ederim.:nazar:

aynen. 6 kilo fazlam var emiriyorum ama emzirme bahane. akşamları tatlı isteğimin önüne nasıl geçicem bir türlü motive olamıyorum

arkadaslar caniniz tatli cektigfinizde dislerinizi fircalayin yardimci oluyor diye duydum yada tarcin cubuklarini koklayin buda faydalayismis cok hos kokusu var ya :roflol:

Back