Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.5 ayda 12 kilo çok degilmi sonra geri almassın inşallah keşke bende 12 kilo versem migren ilacı içiyorum anti deprasan da kullanıyorum iyice şişmanladım boyum 1.68 kilom 85 şişkoyum degilmi
sadece benim diyetim de deil..herkes bu durumdan muzdarip kişiler yapıyolar dietleri bırakınca yeniden kiloları alıyolar..her diet listeside buna dahildir..var mı?aksini iddia eden...dieti bırakınca kilo almayan varsa buyursun sengözlerimebaksanab
bende 82 kiloyummm ve 1 hazirana kadar 69 kilo hedef koydummmmm...inş. verecemmmm...verebilirim demiyorummm çünkü kendime feci güvrnim geldiii....bu hızlada veririrmmm...ama çok abuk değilde 2-3 ayda vermeyi düşünüyorummm.....
arkadaslar caniniz tatli cektigfinizde dislerinizi fircalayin yardimci oluyor diye duydum yada tarcin cubuklarini koklayin buda faydalayismis cok hos kokusu var ya :roflol: