Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H.buldikkk hikmetimm topik acmissss insallah bol muhabbetli olur topigimizGüzel anneler, Hoşgeldiniz.
Amacim, güzel dostluklar, arkadasliklar kurmaktir.
muhabbet her konudan olabilir.
Kisitlamamiz yoktur.
Herkese hayirli ugurlu olsun.
H.buldikkk hikmetimm topik acmissss insallah bol muhabbetli olur topigimiz
Ki roseliz bu rasi geyik topigi anam istedigim kaar konusurum :)) valka bnde harfleri yutuyuyorumm hikommmm cnmmİvettttt vatana millete hayırlı uğlu olsun bıol muhabbet bol kahkaha dolu olsun şimdi doya doya konuşuruk. ÜZme kendini hikom belki bölesi daha hayırlı olacak , kelimeleri de tut istediğin kadar bendede oluyor ben başka yazıyom tel başka yazıyor anladığımı anlarım anlayamazsam sorarım, ben maske yaptım yüzüme duşa giricem gelince görüşürüz
Millan I'n şa burada olacağına çık sevindim gittiğine üzülmüştüm iyi oldu iyi
Hişşt kew ben gelene kadar ilerletmeyin sorna ıkuyamam ha ))))
kocam dun ıstanbula gıttı..gs-juventus maçına..
uğursuz herıf maçı ıptal ettırdı..geceden berı hala yoldalar..
otobüs 20km hızla gelıo kardan dolayı..
bugun 3 de maçın devamı varmış..ona yetısmeye calısıyolar..tvden ızlıcekler mecbur
yanı bugun kocam gelene kadar buralardayım..
Millan yazmazsan doverim senii zatennburaya . Hedoe isini bu
cok ben yazarım kesın..kımse vıdı vıdı etmesın bastan söölim:131::131:
buraya yenı cıtır annelerde düşer sımdı
kiz biz eskimiyiz
Millan yazmazsan doverim senii zatenn
Mevcanim ne ettinde bulastirdin kiz bnm de ocak ta esimin dogum gunu var
yavrucum eşim reklamda bi saat gördü,adam 1 ayır onu sayıklıyor off para olsa alırdım diye,bende arardım taradım saatin modelini buldum biraz pahalıymış ama bende fotosunu ve modelini çekip skypeden arkadaşıma attım
aynen şunu yazdımm x sana zahmet şu saate bi bak,hangi sitede uyguna bulurum eşime süpriz yapıcamda ve mesaj gitti ama kocama,ben salak iş temposunda kocama yollamışım o linki
tabi benimki aradı ay ay bana saatmi alıyorsun güya süpriz yapacadım elime yüzüme bulaştırdım
Millan yazmazsan doverim senii zatenn
Mevcanim ne ettinde bulastirdin kiz bnm de ocak ta esimin dogum gunu var