Çıtçıtlı dosyadan clutch yapımı

dorelame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
81
1
96
Manisa

bloğumda anlattım yapımını

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX LÜTFEN SİTE KURALLARINI OKUYUN !

wawwwwwwww cok hoş cok begendim bende yapmak isityorum hemen yanlız iki dosyayı nasıl kesip birleştidiniz onu anlamadımm

Tatlım teşekkürler bloğuma girersen altta linki var nasıl yapıldığının ayrıntılı fotosu var. ! tane içindfe birsürü şeffaf dosya olan dosyadan alıp kesiyosun.Sonrada bunu çıtçıtlı dosyanın içine koyuyorsun.Üşenmezsem bu aralar bir tane daha yapacağım.Ona da video çekerim.

üşenme video cek lütfennnnnnnnnnnnnnnn daha anlaşılır olur çok begendim gerçekten ellerine sağlık

Deri bir kumaş almak istiyorum bakalım daha başarılı olur diye düşünüyorum.Çekicem inşallah videoyu

ellerine emeklerine sağlık çok güzel görünüyor, denemek isterimm :)

Canım harika olmuş blogun da çok başarılı inceledim..
İçine koyduğun dosyayı sadece çantanın içinde bölme olması amacıyla mı koydun canım? Koymasak ta olur mu yani?
Bende deneyeceğim..

Canım harika olmuş blogun da çok başarılı inceledim..
İçine koyduğun dosyayı sadece çantanın içinde bölme olması amacıyla mı koydun canım? Koymasak ta olur mu yani?
Bende deneyeceğim..

Sağol canım teşekkürler.İçine koyduğum dosyayı altına bir genişlik versin zarf şeklini versin ve hacim kazandırmak amaçlı kullandım canım.
Koymazsan kumaşı dik tutacak birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…