Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

cnm iyice bak saçlara yani internetten alma o kadar fiyata tüm kuaförlerde var gerçi rapunzel iyi ama rapunzel satan kuaförler vardır iyice incele 550 biraz fazla 300 e de iyi saçlar var görmeden alma derim o kadar fiyata çok gür çok sağlıklı kaliteli bir saç olması lazım yani bulunmaz bir şey olması lazım:)))

teşekkür ederim canım.

ben de 8 parça 55 cm dalgalı aldım arkadaşlar netten aldım 249 ytl çok da memnunum. çok güzel şekil alıyor.henüz bir yıpranma da olmadı.arama motorlarında bulabilirsiniz çıt çıt derseniz istanbul şişli de yerleri

duyduğum kadarıyla hint saçları kolay açılmıyormuş yani açık renk yapmak istersen zorlanabilirsin ama gerçek mi bu duyduğum bilemem

ayrıca bazı kullanan akadaşlarımdan duyduğum kadarı ile hint saçları çok dolaşıyormuş. taranması çok zormuş. o yüzden arkadaşlarım gerçek saç olmasına rağmen önermiyor. bende avrupa gerçek saç arıyorum.

cnm ben ilgilenebirm.ama bı gormem lazım..

arkadaslar bende çitçit kullaniorum yaklasik iki senedir. gercek sac olanlari almaya dikkat edin...yapay olanlar cok ucuz ama bi iki kullanimdan sonra lavabo fircasi gibi tiftik tiftik oluyor. En az 5 tane almalisiniz sacinizin dolgun görünmesiicin. iki kere boya islemi yaptirdim citcitlara,sürekli masa fön yaptiriorum.sonuc olarak gercek sac o da zamanla yipranior ister istemez...özellikle bir iki tanesinin saca tutturuldugu citcit yerleri bozuldu ama yinede temiz kullnilirsa cok güzel..kaynak yaptirmadim bilmiyorum ama duydugum kadari ile kaynak zamanla kopuor saclardan güzel bi görünüm olmuyor...citcit kullanmak daha iyi bence

en iyisi çıt çıt ben kullanıyorum çok memnunum .gelın saçımda bıle kullandım.masa yap ütü yap farktmez

bende arkadaşla geçen gün arrkadaşaımın tanıdık bir kuaför arkadaşından aldım 9 tane sini 230 ytl verdim ve gerçekden ben çok iyiye aldım diye düşünüyorum çünkü araşdırdım fiyatlar gerçekden baya yüksek

arkadaslar bende cıt cıt aldım ama nasıl takıldıgını bılmıyorum bana bu konuda bırı yardımcı olabılır mı?

Arkadaşlar bende çıt çıt almak istiyorum.. Ama netten sipariş vereceğim için tam karar veremiyorum.. Aslında 2 ürün arasında kaldım.. 1.si Hairex, 2.side uzunsaçlar 'daki .. Bunları kullanan varmı? Sizce en iyisi hangisi? ben bolu da yaşıyorum.. sizce istanbula gidip kendi satış yerlerindemi göreyim (gerçi bu biraz zor bi ihtimal ama ), yoksa netten gözüm kapalı sipariş vereyimmi... Bana yardımcı olun lütfen...

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz? Bende çıt çıt almak istiyorum.. Boluda yaşıyorum ve dolayısıyla küçük bir şehir olduğu için imkanlarım sınırlı.. Aslında internette 2 ürün arasında kararsız kaldım.. 1.si hairex, 2.side uzunsaçlar'daki.. Bu ürünleri kullanan varmı? Bana fikir verin nolur... Hangisi daha kaliteli, yani gerçek saç.. Daha önce 1 internet sitesinden sipariş vermiştim.. Saçlar ilk geldiğinde yumusacıktı ama kullandıkça sertleşti ve zor açılıyor.. Kullandıkça dememe bakmayın, en fazla 3 yada 4 kez taktım.. Bide gerçek saç diye almıştım.. Sanırım hint saçı aldım.. Fiyatıda 200 ytl idi.. Yine aynı sorunu yaşamak istemiyorum.. Gerçekten güvenebileceğim bir yerden almak istiyorum.. Nolur yardım edin.. bu sefer gerçekten gerçek saç almak istiyorum..

Çıt Çıt almayı düşünüyorum ama istedigimiz kadar boya yapabiliyomuyuz buna yoksa hep aynı renktemi kalıyo yardımcı olursanız sevinirim

ben 2 sene önce 4 tane almıştım tanesi 30 milyondu saçlarım uzun ben daha dolgun olsun die özel günlerde takıyorum sadece.. özellikle saçı siyah olanlara öneririm siyah tonsuz bi renk olduğu için dışarıdan anlaşılmıoyr kesinlikle

kıslar kesınlıkle kaynagı onermıyorum hem sahıt oldum hemde cok arastrıdm,bırıncısı sqcınzda kaynak oldugunda hıc bı bakım yagı uygulayamıyosunz,ee kımyasal ıslemdı falan derken sac yıprandıgında bakım uygulamazsak ne olur cok ıı bılıyosunz saca bakım sart engellıyo bakımı,2.sı keratınde halkalı kaynakta aynı zararı verıyo,sacın en dıbınden takıldıkları ıcın sac dıbının nefes almaması demek sacın uzamasına engel oluyor demektr,en basıt ornek vermek gerekırse,uzmanlar sacınızı lastıklı tokalarla sıkıca baglamayın dıpler nefes almaz ıse kırılır uzamz dıyolar salık bırakın sacları dıyolar,bı lastık tokada sonuc bu ıse kaynakta dusunun bıde.3.su her ay onları cıkartıp taktrmak sart cunku dusuyo,onları cıkartıp taktrmanın canını nasıl yaktıgını kullanan arklar bılır,onları cıkarken sacınızı yoluyolarms gıbı hıssedeersınz avuc avuc kendı saclarınzda kuaforun elınde kalıyo,yanı sacı dokuyo,guzel olalaım derken erken yasta kel bıle kalabılırz,o yuzden bende cıt cıt dusunuyorm,omuzlarımın asagısında saclarım,cıt cıtta nekdr dogal olur onun hakkında bı fıkrım yok

tatlım cıt cıt alcak hepsını aynı boyda kestrmesınler katlı kesılın ce cok dogal duruyoo

elıfcıgım bu konuda katılıyorm sana,hepsı aynı boyda olunca hıc dogal olmaz,sac boyun bıyerde cıt boyu bıyerde ben cıt cıtım dıye bagırır,katılıyorm sana katlı kesım uygulatrsak dogal olur

arkadaşlar kuaföre sordum halkalı haynak sık değiştirmeyince o halkanın içi sirke oluyormuş, acilen vazgeçip çıtçıt aldım ama saçım kısa, çok kabarıyor ve çok belli oluyor kabarmasın diye naapıyorsunuz ve model olarak nasıl kullanıyorsunuzda belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…