Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

canım nerde yaptırmıstın kaynagı bende halkalı ıstıyorum ama neden dayandın onu anlamadım nelerı kotu mesela ben yaptırmayı dusunuyorum

arkadaslar kaynak zahmetlı bşi tekrar takılıp cıkarıosun bellı bı sure kullanabılıosun cıtcıt en guselı kaynak saclarıda yıprata bılıo cıtcıt dhaa rahat dıe dusnuyorum arkdsım kaynaklarını cıkarttı sımdı kaynak kullanıo bu sebebden dolayı

kızlar sıze bı akıl verıyım
ben ılk cıtcıtlarımı alırken uclarını sarı yaptırcaktım
kendı saclarım da kumral
gıttım begendıgım sarılardan kullu sarı yalnız onlardan cıtcıt aldım
eve gelırkende marketten kumral boya aldım
cıtcıtların uclarını boyamadan ust kısımlarını kumrala boyadım
uclarına dogru cızgı halınde ufak darbelerle fırca surdum hanı dogal dursun dıe
ve ıs yerıne gıttıgımde herkes sasırdı saclarını nereye yaptırdın rengı cok guzel olmus dedıler
eger cıtcıt alırsam yıne aynısını yapıcam sarı alıcam ama guzel sarılardan ucları harıc ust kısımları boyucam
cok guzel duruyo

kaynak yaptırmayın bugun son kararımı verdım yaptırmıcam
keratınlı kaynak sureklı dokuluyo krem kullanamıyosunuz
halkalı kaynak sacta bellı oluyo kafanda boncuklarla uyuyorsun yıkarken o boncukların arası temızlenmıyo kopuk kalabılır
o boncuklar sacı cekıstırdıgı ıcın gece yattıgınızda saclarınızı koparır fon cekerken saclarınız kopar
sılıkonlu zaten basınızda erır ve cıkaramazsınız
bu kaynakları sokmek zaten ayrı bı dert cok canınız yanı saclarınız kopuyo hıc denemeyın
cıtcıt kullanın ıstedıgınız zaman bakımınızı yaparsınız saclarınıza boyanızı surersınız

kızlar çıt çıtlarım geldi kesinlikle gerçek saç ama yoğunluğu az benim saçım kürek kemiğime geliyor uzatmak için aldım düğünümde kullanıcam bana yeterli gelmedi saçın aşağısı incecik en çok görünecek kısmı yani biraz fazla almanız gerekiyor bence 4 adet 17 cm ve 2 adet 6 cm olmalı(kenarlara takmak için) 17cmlik olanları üst üste takmanız gerekecek saç rengini seçmeye gelince ben zaten düğünden 1 gün önce röfle yaptırıcam gelen saçın rengi platin balyaj saçın rengi çok sarı geldi bakıcaz artık benim saçım ona uygun boyanacak

Kaynak aptirmak icin günlerdir nette bilgi toplyuordum.O kadar karaliydimki kaynak icin.Yorumlari okudukca vazgectim.Uzasin kendi haline citcit kullanirim daha iyi.a.s.

kızlar siyah renk postişim var ama saçımın rengini değiştirdiğim için kullanmıyorum malesef fotoğraflarıyla, arıyorum satıyorum bölümüne ekledim ilgilenenlerin dikkatine :icecream:

Kaynak aptirmak icin günlerdir nette bilgi toplyuordum.O kadar karaliydimki kaynak icin.Yorumlari okudukca vazgectim.Uzasin kendi haline citcit kullanirim daha iyi.a.s.

ben bir hafta önce yaptırdım çok memnunum,ilk bir iki gün yadırgadım sonra alıştım hemen,çevremde kullananlarda var onlarda çok memnun a.s

Ankarada 10 parçasını 300'e aldım.Ama işlem görmüş galiba.Kazıklanmadım değilmiCADIARZU

1 parçası 2.5 ytlydi. Simsiyah aldım 5 parça gayet hoş durdu. Ama bir süre sonra elektirikleniyor xD teke gibi kalıyor sonra da xD ben takamıyorum cok ama yine de idare edior.

arkadaşlar saçlarım kıvırcık ve çok az,saçlarımıın ön ve yan tarafları az ve hep arkaya topluyorum topuz gibi...gür görünmesini istiyorum ve biraz da uzatmak adana da yaşıyorum.. bana yardımcı olurmusunuz nerden bulabillirim kaç tane almam gerekiyor..ve fiyatları ne kadar?
siparişle getirmek mümkünmü ?
kullanım süresi ne kadar?
kendimiz takabiliyormuyuz yoksa bir kuaförden yardımmı almamaız gerekiyor..şimdiden teşekkür ediyorum..

Arkadaşlar gerçek olup olmadığını nasıl anlıycaz?
Bide ben kendim takıp çıkartabilirmiyim?
Saç rengimi açık kestane falan yapıcam, buna uygun rengi nası tutturcam ya???

bende naylon çıt çıt kullanıyorum 7 cm eninde 5 tane aldım tanesi 10 ytlden.uçları dalgalı.kestane renginde.saçımn renginde tam.
saçlarım normalde kıvırcık gibi.önce düzlüyorum uçlarını dalga yapıyorum sonrada postişleri takıyorum.ama yanlardan takıp saçımn iki yanına üstten toka takıyorum.hiç belli olmuyor.çok da havalı duruyor.
çıt çıtın uç kısımları farkedilmesin die de öndeki kısa saçlarımla üstünü kapıyorum .memnunum ben.

550 ytl ise çok kaliteli ve gür demektir eğer öyle değilse fiyat çok fazla geldi bana ama rapunzel sanırım iyi bir marka?

550 ytl ise çok kaliteli ve gür demektir eğer öyle değilse fiyat çok fazla geldi bana ama rapunzel sanırım iyi bir marka?
sence değermi o kadar para vermeme.karar veremiyorum bu nedenle fikir almak istiyorum.sonradan pişman olmak istemiyorum.benim saçlarım zaten belimde.kısa kestireceğimde.sıkıldığım zaman çıt çıt kullanırım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…