Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

aman kızlar sakın kaynak yaptırmayın arastırdım bende yaptıracaktım ama vazgectım
cunku sureklı yenıletmenız lazım alttakı saglam sac bıle kopuyo o sırada
olan saclarınıza oluyor alın cıtcıtlarınızı efendı gıbı takın
naniknanik
cıtcıt alırken de dıkkat edın gercek sac olsun bı kıbrıtle yakın demıstım bunu zaten eger naylon gıbı yanıyor kokuyorsa naylon karısımı
ama sac gıbı yavas yavas yanıyor ve kokuyorsa sactır
ve naylon sacı zor acarsınız dolanırsa masa yapamazsınız fon tutamazsınız cunku yanar
gercek sacında cesıtlerı var hınt sac vs..bazı yorenın sacları boyayı tutmuyor bazısı tam acılmıyor rengı aman dıkkat kızlar

ewt arkdslar gecen gun bı kuafore sordum arkdsı yabancı ulekere gıdıp kucuk kızların veye yanacıların hndıstanda vs saclarını kesıp topluyormus yada para karsılıgında uzatıp satıyorlarmıs eger sacın yogunlugu coksa ve hafıf deılse sac at kuyrugunu bılırsınız yanlıs duymadınız ondan karıstırıp yogunlugunu fazlalastırıolarmıs dogal sac ıse hınt sacı doal renkte yanı koyu kumral bu ıslenmeden satılıyormus.. ama bazı saclarda dış ulkelerden para karıslıgı alınıp fabrıka kendı kımsal boyasını uyguladıgı ıcın ustune pek boya tutmuyor daha dorusu rengıde pek acılmıyormus gercek sac oluyormus ama fabırıkada ıslem gorunce rengını acma sansınız zorlasıo onumuzdekı hafta bı ınt sıtesınden sıparıss verıcem sıparıs verıceın sac gercek ama fabrıkada ıslenmıs en fazla bı ıkı ton acılabılıomus fıyatı uygun CADIARZU

maalesef bir ticari akım oldu saç hırsızlığı organ hırsızlığı gibi oldu bu sentetiklerin gerçek saça benzeyeni yok mu en mantıklısı sahtesi aslında başka açıdan düşününce belli olsa da olsun ://

ewt gozdecım ama bı acıdanda ınsanlar saclarının rengıne uydurabılmek sekıl verebılmek ıcın gerceklıgınden yanalar cokta gusel duruo ıtısama aldanıyoruz ama baskalrının sacı olmaktan cıkıo artık cnm basen tek kısnın sacıda olmuo karısık cok kez ıslem goruo olu sac olarak kullanıyoruz oan ekstra bı bakım yapamıos ve nekadr kullanılcagıda mechul ...:bbo:

yazılarınızı okudum da ben şunu anlayamadım .bu hintlilerin saçı siyaha yakındır. mesela hepsi bir iki ton fabrika da anca açılabiliyosa, peki platin ve sarı ton olan saçlar nasıl oluyor ........

yazılarınızı okudum da ben şunu anlayamadım .bu hintlilerin saçı siyaha yakındır. mesela hepsi bir iki ton fabrika da anca açılabiliyosa, peki platin ve sarı ton olan saçlar nasıl oluyor ........

cnm o saçlar da Avrupa'dan geliyo diye biliyorum.

cnm hıntlılerın sacı koyu renk oldugu ıcn ıslem gormeden satılıokı bu cok daha ıyı... ama gelelım platın renklı saclara o sacların cogu fabrıkada acılıp ıslem gormus sac oluo yanı fabrıkada ıslem goren sac boyası daha dayanıklı oluo bızım bu kullandıgmız boyalara gore benm alsgım bılgıler bole canım yanı sarıların cogu ıslenmıs sac aslında bazılarıda rusyadan vs ulkelerden gelıyor ama ıllakı ıslem yapılıyor CADIARZU

okypete fabrıkada bır ıkı ton acılmıyor cnm ıstedgı ıslemı fabrıkada goruo renk renk yanı ama bız ıslem gormus sacı satın aldgmızda dayanıklıgından dolayı bız bı ıkı ton acabılıyoruz o koyu sacı yalnızca hınt sacı deılsekıı... hınt sacları dogal renk dıe gecıo boyazsız ıslemsız ona her sekılde acma ıslemı gıbı uygulayabılrz ama bazılarından emınolamayız tabı ıslem gorup gormedgı tartısılır bazılarının..CADIARZU

smile senden hala hbr bekliyorum:)

ben gitti gidiyordan zedeften aldım platin balyajlı 5 adet 2 adet 17cm 1 adeet 12cm 2 adet 6cm şuan kargoda bekliyorum henüz görmedim 5 parça saçı 178 ytl 12 taksit aldım yorumlara göre %100 gerçek saçmış

ben gitti gidiyordan zedeften aldım platin balyajlı 5 adet 2 adet 17cm 1 adeet 12cm 2 adet 6cm şuan kargoda bekliyorum henüz görmedim 5 parça saçı 178 ytl 12 taksit aldım yorumlara göre %100 gerçek saçmış

canım saçlar eline ulaşınca buraya yazar mısın yorumunu saçlar nasıl bakalım?bende almayı düşünüyorum da araştırıyorum.

glyyldz cnm bende sıparıs vercem gercektewn yorumlar ve bayanın ılgısı cok fazla 3 bes gun sora bende sıprarıs vercem 3tane 12 cm cokta uygun fıyatları.. izmirlı guvenebılrsın cnm yorumlar cok ıyı gercekten kafana takılanıda sorabılrsın ılgılenıcektır arkdsın saclarıda gelsın ona gorede karar verırsın benm ılk bastakı tereddutlerım kalmadı az kaldı bende alıcam:içelim:

Arkadaşlar e peki netten alırken saç rengine nasıl karar verebiliyosunuz?
Bide çıtçıtları kendimiz istediğimiz zaman takıp çıkarabiliyomuyuz?
Kullanımı kolaymı bende düşünüyorumda..

selam kiz yerimseniben
sana bisey sorcam =) antalya da kaldigini okudum da..
sen biliyor musun, antalyada cit cit satilip satilmadigini ve fiyatlari nasil?
bana yardimci ola bilir misin ? bu yaz orda olcam insallah naniknanik 20 gün sonra...
ve burda cok pahali cit cit veya kaynak olsun cok pahali..arastiriyorum fiyatlarini... cogunlukla 200 ytl okuyorum internette... kac parca ala biliyorsun ? tek 3 alsan fiyati ne kadar?
bana yardimci ola bilirsen cok sevinirimm
simdiden tesekkür ederim:sm_cool:

Arkadaşlar e peki netten alırken saç rengine nasıl karar verebiliyosunuz?
Bide çıtçıtları kendimiz istediğimiz zaman takıp çıkarabiliyomuyuz?
Kullanımı kolaymı bende düşünüyorumda..

cnm sac rengıne yakın olanı secıyorsun sıparıs ole verıosun eger saclarını boyatmayı dusnursen onlarıda boyatıosun ole olursa renkte hıc sorun yasamıosun yanı.. ıstedgın gıbı takıp cıkarabılıosun saclarını ensenın bıraz yukarı kısmından taraklı orantılı bı sekılde bırde yanlardan ıste nasıl takmayı tercıh edersen ayırıosun o sekılde takıosun alısınca cok rahat ve ıstedgın sekılde fon masa yapabılıosun ayın 11 ınde sıparısh verıcem netten sacımın rengınde ve boyatmayı dusnuyorum onlarıdayerimseniben

kızlar ben netten arastırdım aklıma yatan cıtcıt buldum 8 parca + 2 parca 199 mılyon gercek sac 3 yıl da kullanılması var
ama napsam bılmıyorum kaynak mı yaptırsam cıtcıt mı taksam zaten cıtcıt takarsam hergun takmam lazım bı tak bı cıkar olmaz sonucta calısıyorum napcagımı sasırdım

en son çıkan kaynak yöntemi boncuk filan değil daha iyi bir yöntem sanırım aslında araştırmak lazım ama 3 4 ay onun ömrü diye biliyorum yılda 2 milyara yakın bir fiyat oluyor çıtçıt daha ucuz ve kolay bence:)

bende cıt cıt kullanıyorum,
gecen aylarda halkalı kaynak yaptırdım 2 ay zor dayandım zaten rofle amaclı yaptırmıstım halkalı kaynagı,
cıt cıt her zaman daha kullanıslı bence...

4 senedır kullanıyorum fön maşa yaptırıyodum hıç deforme olmadı orjınal sactı zaten,sımdı fazla sık kullanmıyorum cunku saclarım cok uzadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…