yazılarınızı okudum da ben şunu anlayamadım .bu hintlilerin saçı siyaha yakındır. mesela hepsi bir iki ton fabrika da anca açılabiliyosa, peki platin ve sarı ton olan saçlar nasıl oluyor ........
yazılarınızı okudum da ben şunu anlayamadım .bu hintlilerin saçı siyaha yakındır. mesela hepsi bir iki ton fabrika da anca açılabiliyosa, peki platin ve sarı ton olan saçlar nasıl oluyor ........
bant genişlikleri şöyle
3 tanesinin bant genişliği 10 cm,
2 tanesinin bant genişliği 15 cm,
1 tanesinin bant genişliği 13 cm,
Diğer 2 tanesinin bant genişliği ise 5 cm şeklindedir
arkadaslar bende ne zamandır araştırıyordum çıtçıtı yeni aldım gerçek insan saçı çok kolay çıkartıp takabiliyorum maşa fön gibi her türlü işlemi yapıyorum çok hoşuma gitti 7 parca 150 gr 200 ytl ye aldım isteyenler olursa irtibata gecebiliriz aldığım yere yönlendirebilirim:)
ben gitti gidiyordan zedeften aldım platin balyajlı 5 adet 2 adet 17cm 1 adeet 12cm 2 adet 6cm şuan kargoda bekliyorum henüz görmedim 5 parça saçı 178 ytl 12 taksit aldım yorumlara göre %100 gerçek saçmış
Arkadaşlar e peki netten alırken saç rengine nasıl karar verebiliyosunuz?
Bide çıtçıtları kendimiz istediğimiz zaman takıp çıkarabiliyomuyuz?
Kullanımı kolaymı bende düşünüyorumda..
kızlar ben netten arastırdım aklıma yatan cıtcıt buldum 8 parca + 2 parca 199 mılyon gercek sac 3 yıl da kullanılması var
ama napsam bılmıyorum kaynak mı yaptırsam cıtcıt mı taksam zaten cıtcıt takarsam hergun takmam lazım bı tak bı cıkar olmaz sonucta calısıyorum napcagımı sasırdım