Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

çok iyi oldu ben de tam almaya bugün kara vermiştim. ama ben tek gün için istiyorum bunu hangisini önerirsiniz, nişanımda kullanacam da .yardımlarınızı bekliyorum

ya allah aşkınıza bana yardımcı olurmusunuz...çıt çıt alıcam ve netten sipariş vermek istiyorum..ama çok tedirginim gerçek saç istiyorum...uzunsaçlar.com a baktım beğendiğim 8 parça 55 cm dalgalı gerçek saç 299 ytl yazıyor..taksit yapmıyorlar kredi kartından tek geçiyorlar ve benimde kafam karıştı fiyatı pahalı mı ve memnun kalırmıyım bilmiyorum..bu verdiğim adresten alışveriş yapan var mı??

arkadaslar 4 yıldır cıtcıt kullanıyorum ve gercekten memnunum.kaynak yaptıran cok arkadasım oldu ama suan gercekten kısa sacla dolasıyorlar.cıtcıt alınabılecek en uygun yer tarlabası aslında hem uygun hemde kalıtelı saclar war.100 gr 150 ytl ama baya bir indirim yapıyorlar.6 parca cıtcıt ve hepsi 65 cm.den 150 ytl.we gercekten kalıteli saclar.

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz? Bende çıt çıt almak istiyorum.. Boluda yaşıyorum ve dolayısıyla küçük bir şehir olduğu için imkanlarım sınırlı.. Aslında internette 2 ürün arasında kararsız kaldım.. 1.si hairex, 2.side uzunsaçlar'daki.. Bu ürünleri kullanan varmı? Bana fikir verin nolur... Hangisi daha kaliteli, yani gerçek saç.. Daha önce 1 internet sitesinden sipariş vermiştim.. Saçlar ilk geldiğinde yumusacıktı ama kullandıkça sertleşti ve zor açılıyor.. Kullandıkça dememe bakmayın, en fazla 3 yada 4 kez taktım.. Bide gerçek saç diye almıştım.. Sanırım hint saçı aldım.. Fiyatıda 200 ytl idi.. Yine aynı sorunu yaşamak istemiyorum.. Gerçekten güvenebileceğim bir yerden almak istiyorum.. Nolur yardım edin.. bu sefer gerçekten gerçek saç almak istiyorum..

bende senin gibiydim..karar veremiyordum..istanbula gittim heryere baktım hiç içime sinmedi ve bugün uzunsaçlardan sipariş verdim..pazartesi yada salı elimde olur..ürüne bakarım yorumumu yazarım...bence fazla araştırma insanın kafası çok karışıyor...herşey olacağına varıyor...:1no2:

merhaba arkadaşlar ben düğünüm için çıtçıt istemiştm kuaförüm izmirden sipariş vermişti. ama nereden bilmiyorum.8 adet çıt çıt vardı. düğünden sonra pek kullanamadım.bende 4 tane çıtçıtı terzide diktirip postis olarak kullanıyorum.ama eğer saçlarınız düz se rahatlıkla kullanırsınız.benım çok acıl olduğu için fiyat araştırmasına girmdim.mutlaka fiyat araştırın.ama çıtçıtlarım gercek saç.ykanabiliyor,boyanabiliyor vs.
sizde iyi birsy alınkı uzun süre kullanabilin.

ben bı yıl once cıtcıt aldım sureklı boyadım actırdım ve yıpranma olmadı gercek sac ve kuaforumen alıyorum cok memnunum koy kızlarının saclarını alıyor o kadar gur ve saglam ıstege baglı dalgalı duz verıyor Ankarada olan varsa sıddetle tavsıye ederım kızlar ben hergun kullanıyorum cıtcıtlarımı reklam olmasın ısmını vermeyım

kızlar saclarım koyu kestane bulundugum sehirde 400e falan buldum ama o kadar para vermek istemiyorum. netten almaya karar verdim. nerelerden alabilirm. site adı sölemek de link vermek gibi yasak ise özelden mesaj atabilirmisiniz..

kızlar saclarım koyu kestane bulundugum sehirde 400e falan buldum ama o kadar para vermek istemiyorum. netten almaya karar verdim. nerelerden alabilirm. site adı sölemek de link vermek gibi yasak ise özelden mesaj atabilirmisiniz..

ben tanesını 50 ye alıyorum sırf gercek sac orda yaktık baktık
eskı cıtcıtlarım karısık tı naylon dııldı ama hınt sacı varmıs
saclarımla aynı rengı tutmuyordu kahve boyasamda fark oluyordu sarı yapıyordum tam acılmıyordu ama su anda gayet memnunum kac parca alıyorsun

Bende çıt çıt kullandım bi heves aldım ve sonra hevesim çabuk gitti.
çıt çıt hoş duruyor fakat her an düşme tehlikesi aman orası kaydı aman yamuldu aman rüzgar çıktı çıt çıtlarım görüncek off bunları düşünmekten sıkıldım takmıyorum artık.
Herşeyin doğalı güzel diyorlarya gerçekten öyle.

Bende çıt çıt kullandım bi heves aldım ve sonra hevesim çabuk gitti.
çıt çıt hoş duruyor fakat her an düşme tehlikesi aman orası kaydı aman yamuldu aman rüzgar çıktı çıt çıtlarım görüncek off bunları düşünmekten sıkıldım takmıyorum artık.
Herşeyin doğalı güzel diyorlarya gerçekten öyle.

hadi yaa ben düğünümde taktırıcam ne olcak? ya düşerse :1shok:

kıslar benden solemesı cıt cıt sakın netten sıparıs wermıyın,arkadaslar sonucta sızın sacınıza takılıcak nette gosterılen renkler bıle uymuyo sonra kuafore cıt cıt boyatmaya ayrı bı para odemek zorunda kalırsnz,kı dırek satın aldıgın cıt cıtı basınamı gecrceksın,bunun ıcın en ıyı yontem kuaforunden almak cunku kac adet gerektıgını o senden daha ıyı bılır,ayrıca dogal durması ıcın senı bılgılendırır,cıt cıtı alıp dırek saca taktıgında hıc dogal olmaz,oyuzden cok az yanlardan katlı kesım sart kı dogal dursun bunuda kuaforun bılır yanı,haa kuaforun cıt cıt satmıyorsa eger, kuaforle anlasmalı olan kendılerıne aıt kuaforu olan bı yerden cıt cıt alın,sac rengın uymasa bıle kendılerı bedawaya boyuyor cıtcıtları, sonucta az para degıl verdınmı deysın yanıa.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
daha öncede yazmıştım..çıt çıt almayı düşünüyorum die..kararsız kalmıştım netten sipariş vermek için ama herşey olacağına varır deyip sipariş verdim..2 gün sonra geldi ve hiç pişman olmadım..çok tedirgin oldum ilk başlarda acaba güzel gelir mi die güvenilir bir siteden aldım (daha doğrusu güvenilirmiş tedirginliğimi giderdiler telefon görüşmesinde) 8 parça ve çok gür..normalde benim saçlarım ensemde çok kısa katları var ve çok gür aldığım saç 55 cm belime kadar uzun...8 parça fazla bile geldi...ve gayet memnun kaldım..rengide uydu dalgasıda hiç bi işlem yaptırmadan takıyorum kuaförüm saçların çok kısa olmaz demişti ama taktığında kendisi bile şaşırdı...paylaşmak istedim...

ya gittigidiyor.com - zedeften alcam ben cok ilgili tatlı bi kız ama alanlardan da bi yorum duymak istiyorum cunku 210 ytl vercem az para degil.

ya kızlar bnde çıt çıt almayı planlıorm ama 3 parça bide ankarada yaşayanlar bildiiniz bi yer warsa sölerseniz sewinirm :)

daha öncede yazmıştım..çıt çıt almayı düşünüyorum die..kararsız kalmıştım netten sipariş vermek için ama herşey olacağına varır deyip sipariş verdim..2 gün sonra geldi ve hiç pişman olmadım..çok tedirgin oldum ilk başlarda acaba güzel gelir mi die güvenilir bir siteden aldım (daha doğrusu güvenilirmiş tedirginliğimi giderdiler telefon görüşmesinde) 8 parça ve çok gür..normalde benim saçlarım ensemde çok kısa katları var ve çok gür aldığım saç 55 cm belime kadar uzun...8 parça fazla bile geldi...ve gayet memnun kaldım..rengide uydu dalgasıda hiç bi işlem yaptırmadan takıyorum kuaförüm saçların çok kısa olmaz demişti ama taktığında kendisi bile şaşırdı...paylaşmak istedim...

canım sen hangi siteden aldınki? bende alamadım hala. netten alcam kesinde.. tedirginim ya

ark bnm ablam çıt çıt kullanıyo ve çok memnun kaynaktan çok daha iyi şaçabi zararı yok kaynak çok yıpratıyoooooooooooooo,tarlabaşından aldık hemşaç çok kaliteli hemde uygun 5 parçasını 200 ytl almıştık yazın tavsiye ederim

X