- 7 Eylül 2008
- 33
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz? Bende çıt çıt almak istiyorum.. Boluda yaşıyorum ve dolayısıyla küçük bir şehir olduğu için imkanlarım sınırlı.. Aslında internette 2 ürün arasında kararsız kaldım.. 1.si hairex, 2.side uzunsaçlar'daki.. Bu ürünleri kullanan varmı? Bana fikir verin nolur... Hangisi daha kaliteli, yani gerçek saç.. Daha önce 1 internet sitesinden sipariş vermiştim.. Saçlar ilk geldiğinde yumusacıktı ama kullandıkça sertleşti ve zor açılıyor.. Kullandıkça dememe bakmayın, en fazla 3 yada 4 kez taktım.. Bide gerçek saç diye almıştım.. Sanırım hint saçı aldım.. Fiyatıda 200 ytl idi.. Yine aynı sorunu yaşamak istemiyorum.. Gerçekten güvenebileceğim bir yerden almak istiyorum.. Nolur yardım edin.. bu sefer gerçekten gerçek saç almak istiyorum..
kızlar saclarım koyu kestane bulundugum sehirde 400e falan buldum ama o kadar para vermek istemiyorum. netten almaya karar verdim. nerelerden alabilirm. site adı sölemek de link vermek gibi yasak ise özelden mesaj atabilirmisiniz..
Bende çıt çıt kullandım bi heves aldım ve sonra hevesim çabuk gitti.
çıt çıt hoş duruyor fakat her an düşme tehlikesi aman orası kaydı aman yamuldu aman rüzgar çıktı çıt çıtlarım görüncek off bunları düşünmekten sıkıldım takmıyorum artık.
Herşeyin doğalı güzel diyorlarya gerçekten öyle.
sağlam takarlarsa sorun olmaz...hadi yaa ben düğünümde taktırıcam ne olcak? ya düşerse :1shok:
daha öncede yazmıştım..çıt çıt almayı düşünüyorum die..kararsız kalmıştım netten sipariş vermek için ama herşey olacağına varır deyip sipariş verdim..2 gün sonra geldi ve hiç pişman olmadım..çok tedirgin oldum ilk başlarda acaba güzel gelir mi die güvenilir bir siteden aldım (daha doğrusu güvenilirmiş tedirginliğimi giderdiler telefon görüşmesinde) 8 parça ve çok gür..normalde benim saçlarım ensemde çok kısa katları var ve çok gür aldığım saç 55 cm belime kadar uzun...8 parça fazla bile geldi...ve gayet memnun kaldım..rengide uydu dalgasıda hiç bi işlem yaptırmadan takıyorum kuaförüm saçların çok kısa olmaz demişti ama taktığında kendisi bile şaşırdı...paylaşmak istedim...
canım sen hangi siteden aldınki? bende alamadım hala. netten alcam kesinde.. tedirginim ya