Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

bence çıtçıtları kuaföre götürün.sanırım profosyonel bir kişi sizi daha iyi bilgilendirecektir...belki çıtçıtı saçınızın rengine boyar ya da saçınızı bir ton açar.... bence artık siz saçınızla oynamayın...

arkadaslar ben de kaynak yaptırmak istiyorum bildiginiz bir kuafore var mı ?

hayatım ben saçlarımı nerenge boyatırsam çıt çıtlarıda o renge boyatıyorm eğer gerçek saçsa kuaföre götür boyarlar zaten...şu an sapsarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kaynak bende çok istedim ama bir arkadaşım yaptırdı aradan böyle boncukları gözüküyor hiç içime sinmedi yaptırmadım çıt çıt aldım gayette memnunum...

ben de cok cok istiyorum ama halkalı olanından degil,diserinden canım ama hiç memnun olana rastlamadım,çıt çıtın da takması zor gelıyor biraz

kızlar çıtçıtlarım gerçek saç ama bazen tutam tutam oluor daha kalıp gibi oluor dieyeyim sizde böyle bir sorun oluor mu düzleştirdiğimde de oluor ,acaba tam olarak gerçek saç değil mi

slm içerenköy bostancı tarafında çıtçıt satan yer bilen varmı aranızda??birde saçlarıma gölge yaptırmayı düşünüyorum sizce önce çıtçıtı alim sonramı yaptırim.??gerçek saç almayı düşünüyorum ama gerçek gibi duran sentetikleride satabiliyorlarmışş farkı nasıl anlıcam..helpp meee((

ben mi anlatamiyorum yoksa
link paylasimi yer ismi paylasimi kesinlikle yasak arkadaslar paylasmiyoruz yerimseniben

bugun kuaforun husumetıne uradım ne yazıqkı gıttı saclarım katları kısa kestı derken uzun saclarım gıttı bazıları benı cıtcıt kulanıom sanıodu uzundu epey kat yaptı baya uclarından alıyım derken omuzlarıma geldı sac:a015: cıtcıt dusunuyorum bnde yalnız saclarımı rofle yaptrcaktım sarı aldgım cıtcıtda yaptrsam saclarımda bı ayrımı olurmukıı nasılk olur acaba yardımcı olurmusunuz arkdslarsenağlama

Arkadaşlar bakın benim saçlarım gölgeliydi düz sarı çıt çıt aldım saçımdaki sarıların aynısı sonra kuaföre götürdüm ve aralarına kendi saç rengimden boyattım. Kimse çıt çıt demiyor saçlarıma kaynaktanda çıtçıtı tavsiye ediyolar keyfe keder bişey çünkü ne zaman istiyosanız takın çıkarın rengini tutturmak isteyenler mutlaka açık renk düşünsünler koyu renklerde akma oluyor ve çok belli oluyor saçı sarı olup uzatmak isteyenlere benden tavsiye .....
heryerden çıt çıt almayın ayrı ayrı durması saçın içinde naylon saç karışım olması demektir.
:içelim:

cit cit kullanan ve alan arkadaslar nerden aldiginizi isim yada satis sitesi linkii belirtmeksizin söylebilirsiniz amacimiz reklam ve satis yapanlara karsi olmak lutfen bize yardimci olunuz bu konuda yerimseniben
nerden aldiginizi cok merak eden arkadas var ve bazi arkadaslarda bilmeden istemeden otomatikmen site linki veriyor
kuafördemi satilir yada baska yerdemi vs sadece bunlari paylasin

evet 8 parça. ama kalınlı inceli. bana 5 parça yetiyo. ama kullanamadım ki yaaa. renk uyumsuz oldu. şimdi saçımın akmasını bekliyorum..

hımm kötü olmuş canım ya o kadar da para vermişin valla umarım istediğin gibi olur.yerimseniben

Ben de çıtçıt yaptırmayı düşünüyorum. genelde 8 parça satıyorlar sanırım. Peki bu parçalar değişik büyüklükte mi oluyor internette gördüğüm gibi? Bir de takıp çıkarmasını siz mi yapıyorsunuz, kuaför mü yapıyor, hep kafada kalsa, yıkama vs normal kendi saçımızla yapsak oluyor mu?

o zaman, o çıt çıt olmuyor. başımızda kalmasını istiyorsanız kaynak saç yaptıracaksınız.

arkadaşlar ben daha önce nereye yazdığmı bulamıorum.. çıt çıt alımı konusunda yardım istemiştim.. ama hangi sayfaya yazdıysam yok şimdiiiiiiii..
bana yardımcı olur musunuz? çıt çıt almam lazım. izmirde oturuyorum.. genelde hep takım halinde 250 liraya satıolar gerçek saç çıtçıtları.. ama işte heryere de güvenemiorum.. nası anlicam gerçek olup olmadığnı.. en güvenilir yer neresi izmirde????

arkadaslar bende ne zamandır araştırıyordum çıtçıtı yeni aldım gerçek insan saçı çok kolay çıkartıp takabiliyorum maşa fön gibi her türlü işlemi yapıyorum çok hoşuma gitti 7 parca 150 gr 200 ytl ye aldım isteyenler olursa irtibata gecebiliriz aldığım yere yönlendirebilirim:)

cnm ya mümkünse irtibata geçelim ben de bugün yarın alıcam yani araştırma safhasındayım:)lütfen irtibata geçelim nerden aldığını söylersin ben de gider alırım çok acil canım haftasonu düğün var arkadaşımın ondan acil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…