Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben baktım bulamadım. nereden aldınız.. hairex sadece ham saç satıyo sanırım. çıt çıt göremedim ben. çıt çıt konusunda yardımcı olursanız sevinicem arkadaşlar. lütfen...
ben baktım bulamadım. nereden aldınız.. hairex sadece ham saç satıyo sanırım. çıt çıt göremedim ben. çıt çıt konusunda yardımcı olursanız sevinicem arkadaşlar. lütfen...
evet ama ellerinde çoğu modeller bitmiş jessica simpson ın taktığı o tek parça olanı düşünüyordum ben kuaför olmadan birkaç çıt tak çık tek parça olması o yüzden büyük kolaylık.. o 8 parçalarla ben çok zorlanmıştım... ancak kuaför e taktırıyordum bunun video sunu da izledim kızlar tek parçayı kendileri 2 dakikada takıyorlar.dı.. ancak bu ürün bitmiş.. mayıs ayında gelecekmiş...uzunsaclar.com online satış yapıyor ben çıtçıt aldım birde boyattım hiç belli değil vede çok kaliteli faturalı garantili sevgili edaxxx bende alıcaksan hiç düşünme a.s.
gerçek saç benimkide çok kabarık cnm dalgalı aldım ıslakkende bigudiyle sarıyorum kendi saçımla aynı kimse anlamıyo marka çok ii istersen şişlideki yerlerinde kuaförleri danışmanları çok ilgileniyorlar. mesela sadece geniş parçaları alabilirsin ben öyle yaptım yaklaşık 240 gr saç aldım 300 civarı verdim ama kuförüm hayran kaldı.
ben de o tek parçaların gelmesini bekliyorum mayısta gelecekmiş. siz kendi başınıza takabiliyormusunuz. birde dalgalı düsünüyorum sizinki nasıl. kaç cm. 50 mi. çok soru sordum ama ..işte mazur görün artık.
gerçek saç benimkide çok kabarık cnm dalgalı aldım ıslakkende bigudiyle sarıyorum kendi saçımla aynı kimse anlamıyo marka çok ii istersen şişlideki yerlerinde kuaförleri danışmanları çok ilgileniyorlar. mesela sadece geniş parçaları alabilirsin ben öyle yaptım yaklaşık 240 gr saç aldım 300 civarı verdim ama kuförüm hayran kaldı.
canım çıtçıtları aldım zaten internetten. koyu kahve aldım ve saçımı koyu kahveye boyadım. acme color die bi boya var onunla boyadım. ama kendi saçım çok koyu oldu siyah gibi. acaba akar mı diyorum. eğer çok akarsa oda sorun olur bu kez de açık olur. diğer arkadaşlar bu uyumu nasıl sağlıyo. saçlarım zaten yıpranmış sürekli boyamak istemiyorum. napıcam bilmiyorum. aldım ama kullanamadım yaaa.. offf...
canım hangi siteden aldın çıt çıtları?bide fiyat ne kadar?