Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

merba arkadaslar ben bir yıldır çıt çıt kullanıyorum saçalarda hiç bir deforme yok ama çıtçıt aparatları bozuldu onları nerden temın edebılırm fikrı olan varmı varsa acele cvp yazsın çok lazımm lütfennn

slm arkadaslar ben ıkı yıldır çıt çıt kulaanıyorum çokta memnundum ama çıt çtı aparatlarıbozuldu bunları nerden temın ednılırm fikrı olna varmı neolur bılen varsa yazsın çok acıl lazımm lüttfennn

bende çıt çıt kullanıyorum ve çok memnunum 8 parçadan oluşuyor ve geçen yıl 400 ytl ye almıştım. bencee değerrrrrrrrrrr :sm_cool:jeyyarjeyyar

ben baktım bulamadım. nereden aldınız.. hairex sadece ham saç satıyo sanırım. çıt çıt göremedim ben. çıt çıt konusunda yardımcı olursanız sevinicem arkadaşlar. lütfen...

ben web te buldum telefonları var antalyadakini aradım çıt çıt var 250 civarı dedi.. hollanda dan geliyormuş...

ben baktım bulamadım. nereden aldınız.. hairex sadece ham saç satıyo sanırım. çıt çıt göremedim ben. çıt çıt konusunda yardımcı olursanız sevinicem arkadaşlar. lütfen...

XXXXXXXXXXXXXX online satış yapıyor ben çıtçıt aldım birde boyattım hiç belli değil vede çok kaliteli faturalı garantili sevgili edaxxx bende alıcaksan hiç düşünme a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
uzunsaclar.com online satış yapıyor ben çıtçıt aldım birde boyattım hiç belli değil vede çok kaliteli faturalı garantili sevgili edaxxx bende alıcaksan hiç düşünme a.s.
evet ama ellerinde çoğu modeller bitmiş jessica simpson ın taktığı o tek parça olanı düşünüyordum ben kuaför olmadan birkaç çıt tak çık tek parça olması o yüzden büyük kolaylık.. o 8 parçalarla ben çok zorlanmıştım... ancak kuaför e taktırıyordum bunun video sunu da izledim kızlar tek parçayı kendileri 2 dakikada takıyorlar.dı.. ancak bu ürün bitmiş.. mayıs ayında gelecekmiş...

gerçek saç benimkide çok kabarık cnm dalgalı aldım ıslakkende bigudiyle sarıyorum kendi saçımla aynı kimse anlamıyo marka çok ii istersen şişlideki yerlerinde kuaförleri danışmanları çok ilgileniyorlar. mesela sadece geniş parçaları alabilirsin ben öyle yaptım yaklaşık 240 gr saç aldım 300 civarı verdim ama kuförüm hayran kaldı.

gerçek saç benimkide çok kabarık cnm dalgalı aldım ıslakkende bigudiyle sarıyorum kendi saçımla aynı kimse anlamıyo marka çok ii istersen şişlideki yerlerinde kuaförleri danışmanları çok ilgileniyorlar. mesela sadece geniş parçaları alabilirsin ben öyle yaptım yaklaşık 240 gr saç aldım 300 civarı verdim ama kuförüm hayran kaldı.

ben de o tek parçaların gelmesini bekliyorum mayısta gelecekmiş. siz kendi başınıza takabiliyormusunuz. birde dalgalı düsünüyorum sizinki nasıl. kaç cm. 50 mi. çok soru sordum ama ..işte mazur görün artık.

bende 8 parça aldım 240 ytl bayıldım.düğün için değer mi:)bence değer:))))

ben de o tek parçaların gelmesini bekliyorum mayısta gelecekmiş. siz kendi başınıza takabiliyormusunuz. birde dalgalı düsünüyorum sizinki nasıl. kaç cm. 50 mi. çok soru sordum ama ..işte mazur görün artık.

canım bu tek parça saç kaç cm genişliğinde ve uzunluğunda?bir de hangi sitede satılıyo uzunsaçlar.com da mı?

uzun saçlar. com da satılıyor. bir de jessica simpson ın sitesine bakın hair yazan orda video ları nasıl takıldığı falan var uzun saçlar .com a da ordan geliyormuş.. ama benim istediğim tek parça stokta yokmuş. sitede tel ı var bir bayan çıkıyor danışmanı sanırım sizin sorularınıza cevap veriyor. ben de ondan mayısta geleceğini öğrendim.hairex sanırım ayrı bir firma... onun da tel nunu bulmuşştum tek parça varmı ama orada da yokmuş.

bu 2 parçalar acaba tek parçalılardan daha mı iyi. ben mayısı bekliyordum ama 2 parça da iyiyse onu düşünebilirim.2 parçalıları üst üste mi takıyorsunuz. boyu bele kadar geliyor mu... benim saçlarım doğal su dalgası. alırsam sizin gibi dalgalı alacağım ama tabii dalgalı olunca boyu bayağı bir kısalıyor sanırım.

arkadaslar bende renklı cıtcıt begendım ordan baqtım sıteden seker pembesı tek parca 10 gr 40 cm uzunlugunda cok kalın deıl dımı mı serıt seklınde takıcagım ıcın ppek kalın dursun ıstemıom nasıl olur???:uhm:

cnm ben cıt cıt kullanmıom ama kulanan cok arkadasım var keske burdakı kullananlar sana yardımcı olabılse ama bana gore kendı sacının rengınde al eger karar verdıysenn degısmıcek bı renge boyatıosan saclarını o renkte al koyu renk oldu saclarım dedın bıraz aksada kotu durmaz tamamlar CADIARZU

cnm cok akacagını sanmıoyrum o rengın ya sen yınede kullan derım ıkısinınde rengı koyu sonucta benm arkdasımda koyu kestane kullanıo sıyah gıbı kendı saclarıda akıo bıraz ama cok deıl yınede pek bı fark yok cok abest durmaz benm dusuncem gulegule kullan

canım çıtçıtları aldım zaten internetten. koyu kahve aldım ve saçımı koyu kahveye boyadım. acme color die bi boya var onunla boyadım. ama kendi saçım çok koyu oldu siyah gibi. acaba akar mı diyorum. eğer çok akarsa oda sorun olur bu kez de açık olur. diğer arkadaşlar bu uyumu nasıl sağlıyo. saçlarım zaten yıpranmış sürekli boyamak istemiyorum. napıcam bilmiyorum. aldım ama kullanamadım yaaa.. offf...

canım hangi siteden aldın çıt çıtları?bide fiyat ne kadar?

X