Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

genelde 15 günde bir diye biliyorum ama saçlar çok yıpranmışsa haftada 1.ayrıca saç bakım yagları saça doğru olan kullanılıyorsa saçları harika yapıyor.

neden sordun zararı yok harika yaptırdım çıtçıt sende dene kaynakta ben yaptım ark güzel oldu başarılar umutlakal

bende 10 gundur çıt çıt kullanıyorum..cok memnunum gercek sac 50 - 60 cm uzunlugunda 4 parca aldım ama sacım bıraz gur oldugu ıcın eksık geldı sankı 2 parca daha almayı dusunuyorum..ayrıca cok da uyguna buldum üstelik gerçek saç.kullanımıda cok rahat..ama bısı sorcam kullanan arkadaslara sız ne kadar aralıklarla yıkıyorsunuz cıt cıtınızı_? ben 10 gun sonra yıkadım ama ??

ankarada iyi bir çıtçıtçı nerede vardır bileniniz var mı?benim saçlarım omuzlarımda düz ve boyasız,olur dimi?

ankarada iyi bir çıtçıtçı nerede vardır bileniniz var mı?benim saçlarım omuzlarımda düz ve boyasız,olur dimi?

canım ben ankarada yaptırdım cıtcıtlarımı bes tane aldım ve bı senedır hıc yıhranmadı kullanıyorum ve kac kez boyandı ınanırmısın sacım kalmadı cıtcıt hala saglam gercek sac oldugu ıcın ıstedıgın gıbı boyayabılıyorsun bazıları nayln karısık satyor sakın aldanma onlara ama benım basım dertte cıtcıtlarımla nıkah gunum yaklasıyor ve erkek arka saclarımı uzun bılıyor ne olacak bılmıyorum

arkadaşlar bende çıt çıt kullanmak istiyorum ama saçlarım çok kısa araştırdığım kadarıyla 15 cm kısalığındaki saçlara oluyomuş fakat genede endişeleniyorum paramı çöpe atmak istemiyorum aranızda saçı kısa olup kullanan var mı acaba hoş duruyor mu?

canım benım sacım cok kısa on cm bıle dııl ınan ama ben kullanıyorum ve kımse anlamıyor herkes benı uzun saclı bılıyor ıstedıgım gıbı topluyorum baglıyorum acıyorum masa yapıyorum hıc bı sorunum yok bellı olmuyor yanı ama sacım cok kısa ben kendı sacımı kullanmak ıstıyorum ama uzamıyorlar napcam bılmıyorum

selam kızlar işim gereği 7 yıldır kaynak postiş ve çıt çıt kullanıyorum.ne yalan söyliyim kullanırken çok güzel
hem görüntü olarak hem psikolojik olarak
peki ya sonrası?
kaynağı dünyanın en iyi kuaförüne yaptırın çıkartırken
saça vereceği zarar aynı olacaktır.
postiş zamanla takıldığı yerde açılmalar olacaktır
çıt çıt ise takıldığı yerde zamanla açılmalar olabilir(sürekli kullanımda)
ve saç dökülmesine de sebep olabilir
ben şu anda entele diye çıldırıyorum ve asla bir daha hiç birini kullanmam sizlerinde aynı duruma düşmenizi istemem onun için çok dikkat edin canlarım
ama illaki ben kullanıcam diyorsanız
bari şuna çok dikkat edin;
sahte saç dolu piyasada ucuz diye sahte saçlara para vermeyin....
bol saçlı günler

ah canım bu dert bende de var bı senedır kullanıyorum cıtcıt ve hep aynı yere takmısım gece de onunla uyumusum ordakı saclarım bır bır koptu resmen orası sac kıran gıbı oldu sakın cıtcıtlarınızla yatmayın arkadaslar ve aynı yere asla takmayın sacınız guzel gozuksun derken saclarınızdan olursunuz:eek:klava:

arkadaşlar ben ankarada oturuyorum bi yere gittim baktım çok uzundu nereden aldınız ankaralılar?ayrıca dökülme yapmıyo dimi zaten 2 tutam var onada yazık olmasın=S

%100 doğal olmayan çıtçıtı düzleştirirsek ne olur ben yeni çıtçıt aldım ama gerçek saç mı tam emin olamadım düzleştiriciyle düzleştirdm bi şey olmadı bi koku vardı yıkayınca geçti ama birz var sanki hala

Arkadaşlar Bende çit çit Almak Istiyorum Ama Gerçek Saç Içime Sinmiyor .gerçek Olmayanindan Alsam çokmu Kötü Duruyo Arkadaşlar.veya Kullanimi çokmu Zor Kullananlar Varsa Aranizda

Arkadaşlar Bende çit çit Almak Istiyorum Ama Gerçek Saç Içime Sinmiyor .gerçek Olmayanindan Alsam çokmu Kötü Duruyo Arkadaşlar.veya Kullanimi çokmu Zor Kullananlar Varsa Aranizda

ben gerçek olmayanlarınada baktım dolaşıo ve ışıkta parlıo belli oluo benim baktıklarım 5 milyonaydı tanesi ama daha pahalı olanları var onlar daha gerçekçi gözüküodu

egr sacın cok kısa degilse ve kuafor takarsa artı hacimli fön cekerse kendi sacından ayırt edilmez ama kendin takarsan cok belli olur

arkadaslar çıtçıtı sizmi takıyorsunuz yoksa kuaförde mi taktırıyorsunuz siz takıyorsanız nasıl takıyorsunuz

%100 doğal olmayan çıtçıtı düzleştirirsek ne olur ben yeni çıtçıt aldım ama gerçek saç mı tam emin olamadım düzleştiriciyle düzleştirdm bi şey olmadı bi koku vardı yıkayınca geçti ama birz var sanki hala

benim sorumu bilen yok galiba

kızlar bende de postısh var ama fazla kullanmıyorum sacımla aynı boya geldı nerdeyse
neyse gelelim fiyatına ben 5 tane almıstım 50 mılyondu gercek sactı kuaforumden almıstım almadan once de ıslenmeden oncekı hallerını gosterdı saglamlıgını ben begenıp sectım
ama tek bı sorununuz oluyo saclarınız roflelıyse boya farkı oluyo takma oldugu bellı oluyo
benım once roflem vardı yıkadıkca sacımın tonuyla cıtcıtladın tonu farklılastı
daha sonra tek renge boyattım oda olmadı mesela sacımı haftada ıkı kez yıkıyorsam onları 10 gunde bı kez yıkıyordum sacımın boyası daha cok akıyordu cıt cıt fazla akmıyordu yıne renk farkı olusuyordu
ve en onemlısı de taktıgınız yerlerde acılma oluyor olmaz dıen yanılır sureklı takarsanız aynı yere taktıgınız ıcın bı sure sonra sonda taktıgınız yerler acılıyo
en ıyısı uzamasını bekleyın
ben ne zaman cıtcıtlarımı cıkardım o zaman saclarım uzamaya basladı
eger almak ıstıyorsanız ankara akkoprudekı mıgrosun ıcınde orta reonlar var karsısında colıns levis fln var ordan alabılırsınız cok cesıt var her butceye uygun

haftada 2 kere yıkayabılırsın canım hatta benım albumde tasarımlı olan resmımde cıt cıt war bakıp ınceleyebılırsınız

X