Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankarada iyi bir çıtçıtçı nerede vardır bileniniz var mı?benim saçlarım omuzlarımda düz ve boyasız,olur dimi?
arkadaşlar bende çıt çıt kullanmak istiyorum ama saçlarım çok kısa araştırdığım kadarıyla 15 cm kısalığındaki saçlara oluyomuş fakat genede endişeleniyorum paramı çöpe atmak istemiyorum aranızda saçı kısa olup kullanan var mı acaba hoş duruyor mu?
selam kızlar işim gereği 7 yıldır kaynak postiş ve çıt çıt kullanıyorum.ne yalan söyliyim kullanırken çok güzel
hem görüntü olarak hem psikolojik olarak
peki ya sonrası?
kaynağı dünyanın en iyi kuaförüne yaptırın çıkartırken
saça vereceği zarar aynı olacaktır.
postiş zamanla takıldığı yerde açılmalar olacaktır
çıt çıt ise takıldığı yerde zamanla açılmalar olabilir(sürekli kullanımda)
ve saç dökülmesine de sebep olabilir
ben şu anda entele diye çıldırıyorum ve asla bir daha hiç birini kullanmam sizlerinde aynı duruma düşmenizi istemem onun için çok dikkat edin canlarım
ama illaki ben kullanıcam diyorsanız
bari şuna çok dikkat edin;
sahte saç dolu piyasada ucuz diye sahte saçlara para vermeyin....
bol saçlı günler
Arkadaşlar Bende çit çit Almak Istiyorum Ama Gerçek Saç Içime Sinmiyor .gerçek Olmayanindan Alsam çokmu Kötü Duruyo Arkadaşlar.veya Kullanimi çokmu Zor Kullananlar Varsa Aranizda
%100 doğal olmayan çıtçıtı düzleştirirsek ne olur ben yeni çıtçıt aldım ama gerçek saç mı tam emin olamadım düzleştiriciyle düzleştirdm bi şey olmadı bi koku vardı yıkayınca geçti ama birz var sanki hala