- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
arkadaslar çıtçıtı sizmi takıyorsunuz yoksa kuaförde mi taktırıyorsunuz siz takıyorsanız nasıl takıyorsunuz
ben kendım takıyorum hayatım cokta basıt sende becerebılırsına.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar çıtçıtı sizmi takıyorsunuz yoksa kuaförde mi taktırıyorsunuz siz takıyorsanız nasıl takıyorsunuz
canım istanulda nerede satılıyor bana adres verebilirmisin?8 parçası 200ytl ama ıstanbulda çıt çıt kullanmanı tavsiye ederım ıstersen ıst işn düşerse adresde verebılırım
cnm nerden aldın çıtçıtlarını bende almayı düşünüyorumdaabende 10 gundur çıt çıt kullanıyorum..cok memnunum gercek sac 50 - 60 cm uzunlugunda 4 parca aldım ama sacım bıraz gur oldugu ıcın eksık geldı sankı 2 parca daha almayı dusunuyorum..ayrıca cok da uyguna buldum üstelik gerçek saç.kullanımıda cok rahat..ama bısı sorcam kullanan arkadaslara sız ne kadar aralıklarla yıkıyorsunuz cıt cıtınızı_? ben 10 gun sonra yıkadım ama ??
kızlar ben güzellik salonunda çalıştım kaynak iyi değil kaynagı çıakrdığınız zaman dipleri taranmaz hale geliyor yani bir kere yaptıran bidaha yaptırmıyodu tavsiye etmiyorum kimseye ama çıt çıt iyi istediğin zaman taktırıyorsun.saça bi zararıda yok yani.kaynakta çıkardıktan sonra saçlarını kısacık kestirenler bile olmuştu.
Selam kızlar
Ben de kendimi bildim bileli çıtçıt kullanıyorum,:)) hatta ben kullanmaya başladığım zamanlarda kimse bilmiyordu bile diyebilirim:))
Saç rengimi de çok sık değiştiren biri olarak yılda en az 3-4 set alıyorum:)) Haliyle epey tuzlu oluyordu.. Şimdi bir arkadaşım var, yurt dışından bana saç getirtti.. 8 parçasını 165 e aldım, burada 250 den aşağı bulamamıştım en son baktığımda, ki yıllardır alışveriş yaptığım 2 yer var...
Saçlar da baya güzel, eskilerinden hiç farkı yok, çok memnunum ben.
Aklınızda olsun:))
canım çıt çıtın saçlarına herhangi bir zararı oldu mu?ben de almak istiyorum ama bazıları takıldıkları yerde dökülme yapıyo diyolar.kararsız kaldım.bir de saçının yapısı nasıl kalın telli mi ince telli mi?
Selamlarmerhaba arkadaşlar
bende çıt çıt almayı düşünüyorum ama günlük kullanım için değil sadece düğünümde kullanmak için.
saçlarım açık ve uzun olsun istiyoum.
normalde kullanmayacağım için gerçek saç almak istemiyorum.
sahte de olsa benim için kafi.
yanlız sormak istediğim bişey var.
bu çıt çıtların lüle lüle yada kalın bukle şeklinde olanları varmı aceba? bana onlardan lazım da.
yoksa hep düzmü oluyor bu çıt çıtlar
çünkü düz alsam sahte olduğu için işlem yaptıramam erir mazallah:)))
bir de ankarada nerden bulabilirim
bilgi veirseniz sevinirim
Selamlar
Bana kalırsa sahte saç alma, belli olabilir( Eğer tek sefer takcaksan, kirala derim ben.. Ankara da kiralama işinde Rönesans ı arayabilirsin. Eğer alıcam deseydin, sana ucuza yurt dışından benim aldığım yerden getirtirdim aslında, fiyatları çokkkk uygun:)) Çok da güzel ben çok memnunum:))
:)) Kesinlikle çok fazla.. O fiyata alırsın, sonra da tekrar satarsın, en fazla 60-70 ytl zarar edersin tekrar satarken. Tavsiyem almandır. Aslında bence alıp kullanırsın çok güzel bir şey çıtçıt... Ben saçımın rengini bile değiştiriyorum çıtçıtlarla, çok da pratik. Senin saç tam olarak nerende canım?evt haklısın aslında ama ben düğün için ayarladığım kuaförüme sordum problemsiz düğünde yaptırır çıkarım diye.
bana 150-175 civarında kiralayabileceğini söyledi.
normalmi sizce?
bana abartı geldi piyasa fiyatını bilmiyorum ama.
ben o fiyata kiraladıktan sonra alırım daha iyi.
aldığımdada kullanamam napıcam ozaman.
Selam kızlar
Ben de kendimi bildim bileli çıtçıt kullanıyorum,:)) hatta ben kullanmaya başladığım zamanlarda kimse bilmiyordu bile diyebilirim:))
Saç rengimi de çok sık değiştiren biri olarak yılda en az 3-4 set alıyorum:)) Haliyle epey tuzlu oluyordu.. Şimdi bir arkadaşım var, yurt dışından bana saç getirtti.. 8 parçasını 165 e aldım, burada 250 den aşağı bulamamıştım en son baktığımda, ki yıllardır alışveriş yaptığım 2 yer var...
Saçlar da baya güzel, eskilerinden hiç farkı yok, çok memnunum ben.
Aklınızda olsun:))