Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

slm arkadaşlar, ben çıtçıt kullanıyorum şuan saçlarım röfleli ama bakıra boyatıcam ve bunun için yeni çıtçıtlara ihtiyacım var şuankiler röfleli bozmak istemiyorum,bana netten sipariş veripde çıtçıt alan arkadaşlar varsa net adresi verebilirmi teşekkürler..

8 parçası 200ytl ama ıstanbulda çıt çıt kullanmanı tavsiye ederım ıstersen ıst işn düşerse adresde verebılırım

selam kızlar işim gereği 7 yıldır kaynak postiş ve çıt çıt kullanıyorum.ne yalan söyliyim kullanırken çok güzel
hem görüntü olarak hem psikolojik olarak
peki ya sonrası?
kaynağı dünyanın en iyi kuaförüne yaptırın çıkartırken
saça vereceği zarar aynı olacaktır.
postiş zamanla takıldığı yerde açılmalar olacaktır
çıt çıt ise takıldığı yerde zamanla açılmalar olabilir(sürekli kullanımda)
ve saç dökülmesine de sebep olabilir
ben şu anda entele diye çıldırıyorum ve asla bir daha hiç birini kullanmam sizlerinde aynı duruma düşmenizi istemem onun için çok dikkat edin canlarım
ama illaki ben kullanıcam diyorsanız
bari şuna çok dikkat edin;
sahte saç dolu piyasada ucuz diye sahte saçlara para vermeyin....
bol saçlı günler

evet onemlı olan gramı benım bıldıgım 6 parca kullanılıyor gercı herkesın sac yogunluguna gore degısır

buarada konunun ılk sayfalarında kaynak 1000 - 1500 demıssınız benım cok samımı bır arkadasım kuafor her taraftan belgelerı falan var bayan ve cok yeteneklı bırısı ayrıca co kkalıtelı orjınal sac ve halka kullanıyor, keratınlı de yapıyor ama erır duser fılan ugrasıp durcaksınız.

eger halkalı yanı boncuklu cıt cıt yaptırmak ısteyen olursa bana haber verın ben sızın ıcın fıyat alıyım yaptırırsınız cunku malıyetınden cok verılen emek ıcın ucret oduyorum kaynak olayında onu bırazcık ındırmıs olur. ve kalıtelı urun olur kafanızda sureklı duracak cunku

opuyorum herkesi a.s.

ya kızlar benim patronum kaynak kullanıodu.bi gün bankaya gitti,o gelmeden baktım bankacı elinde bi zarfla içeri girdi.zarfı açtım içinden patronumun saçları.kadın geldiinde durumu anlattım artık banka işlemlerini ben hallediyorum.uzun lafın kısası saçı uzun olanın aklı kısadır.hepinizi öpüyorum ....mujjjjjjjjjjxxxxxxxxx

kızlar ya mesela suni saclar var gercek saç gibi oluyo fiyatları da daha uygun oluyo aynen cıt cıt gibi parca halinde gayette hoş

kızlar ben defalarca kuaföre gitmeye tövbe ettim belimdeki saçlarım,kuaför elinde çok kırpıldı,ağlaya ağlaya geberdim.Her yeni kuaförede tövbeliyim ucundan bile dokunmayın dediğim halde kırıklarım olmadığı halde beni papaza çeviriyorlardı.artık kuaföre gitmiyorum gide gele saç kesmeyi öğrendim kendi saçlarımı kendim kesip arkasına önüne kendim kat veriyorum fıstık gibide oluyor ,hatta saçımın modelini dahi soruyorlar,yüz şeklime göre saçlarımı kesiyorum işte.Gelelim çıtçıta benim arkadaşım saçları azdı 2 tane kullanıyordu yanlarına alıyordu süper seksi oluyordu,bende çıtçıt alacam ama izmir 1 mi?2mi? hangisi arkadaşalardan rica etsem teşekkürler

merhaba
ben yarın çıt çıt almaya gidicem beyoğluna ama çıt çıt kullanıpta kötü yanı şu diyebilen varmı aramızda paramı boşa vermek istemem :KK43:
lütfen yardımcı olun senağlama

arkadaslar bu sentetık olanlara hıc para vermeyın gercek sac olmasına dıkat edın 6 7 parcası 300 dıe bılıom benm arkdasım uzun sure kulandı sıkıldı sora kaynak yaptrdıı kaynaktan gayet memnun ama ele gelme kısmı sahsen kaynak bana gore deıl cıt cıt cok masum duruo saclarda:) ama bakımıda var tabı

merhaba bende saçlarıma kaynak yaptırmayı düşünüyorum uzun zamandır araştırma yapıyorum gittiğim her kuafor cok güzel olur yaparız diyor ama güvenemiyorum acıkcası cnku gercek sac diye naylon saç karışımı birşey takıyormuşlar gerçek saç oldugunu nerden anlayabilirim bilmiyorum bir de halkalı kaynak mı keratinli kaynak mı bilmiyorum her kuafor ayrı birşey söylüyor:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

arkadaşlar bende çıt çıt kullanmak istiyorum ama saçlarım çok kısa araştırdığım kadarıyla 15 cm kısalığındaki saçlara oluyomuş fakat genede endişeleniyorum paramı çöpe atmak istemiyorum aranızda saçı kısa olup kullanan var mı acaba hoş duruyor mu?

kızlar ben keraqtınlı yaptırdım aama tavsıtye etmem cok kısa sure kullandım...
her banyo yapısımda ve sacıma krem kullandıgımda dokuldu...cıkan sacları cıt cıt yaptırdım cok daha guzel ve kulklanıslı benden soylemesıııı

abarbı zeynep gercek sac bellı oluyo canımn hem fon cekebılıyorsun hemde fonnnn

ben istemem kaynak kullanmak başkasına ait saçları taşıyamam yeri geliyor kendi saçımızdan bile huylanıyoruz dökülüyor falan :KK43:

kısa saçın yeri ayrı uzunun ayrı ikisinin de kendine göre güzelliği var

ya arkadaşlar aranızdaa kısaa saçı oluptaa çıt çıt kullanan yokmuuuuuuuuuuu:KK43:

çok saol canm benmde omuzlarımdan biraz kısa ve katlı üstler katlı olduğu için olur mu diyee merak ediodum saol valla bakalım nasıl olcak fisfisfis

bende 6 parçalık çıt çıtlı saç kullandım.gerçek saç olunca her türlü şekil verebiliyorsunuz.bana göre kaynak saça göre daha kullanışlı.ben kaynak yaptırmak istemiştim,kuaförüm önermedi.çıt çıt tavsiye etti.eliniz alışınca takmaya çok da rahat yapıyorsunuz,5 dk fönlü saçlara sahip olabiliyorsunuz.

kızlar ben güzellik salonunda çalıştım kaynak iyi değil kaynagı çıakrdığınız zaman dipleri taranmaz hale geliyor yani bir kere yaptıran bidaha yaptırmıyodu tavsiye etmiyorum kimseye ama çıt çıt iyi istediğin zaman taktırıyorsun.saça bi zararıda yok yani.kaynakta çıkardıktan sonra saçlarını kısacık kestirenler bile olmuştu.

tekrardan mrb herkeze arkadaşlar sürekli saç bakım yağlarından kullanmak bir zarar verirmi saça.hanği aralıklarla kullanmak gerekir,bu bakım yağlarını.şimdiden herkeze tşklerŞeniz

X