Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

evet canım haklısın.ona bakayım birde....ham saç ın üstüne boya yapacağız değilmi?biraz cahilimde

evet canım haklısın.ona bakayım birde....ham saç ın üstüne boya yapacağız değilmi?biraz cahilimde

evet evet memet resimini koymuş platine kadar açılıyor diye doğal saçlar aldığın rengin daha koyu tonlarına boyanıyormuş ham saç her renk ben onların yalancısıyım yani ... :)

Merhaba..

Başlık sizlerin deneyimlerinizi paylaşmanız ve bilgi alış verişinde bulunmanız içindir..Adı üstünde ''Çıt Çıt Kullananların Yorumları..''

Yalnız konu içinde çıt çıt satışı için ve çıt çıt satışını yapan kişilere,sitelere yönlendirmeler yapılmaktadır..

Sitemiz üzerinden el emeği,oto,emlak ve kitap harici ürün alışı,satışı ve temini yasaktır..Link vermeden ''ebaydan,gittigidiyordan vs. siteden aldım,fiyatı şudur.'' diye yazabilirsiniz fakat ''Şu sitede ki, şu satıcıdan(Ahmet,Mehmet,Ayşe vs.) aldım '' şeklinde ki mesajlarınıza forum cezaları uygulanacaktır..

Şimdilik sadece bu tür yönlendirme içerikli mesajlarınız silindi..Lütfen uyarıyı dikkate alıp bu yönlü mesajlar yazmayınız..

Sadece deneyimlerinizi,memnuniyet yada memnuniyetsizlerinizi paylaşınız..Sitemiz üzerinden ne alış veriş sitelerinin ne de bu sitelerde satıcılık yapan şahışların reklamlarını yapmayınız..

Not : Bu uyarıya özel mesajlarınız da dahildir ki, zaten özelleriniz de peryodik olarak denetimden geçmektedir..

İyi paylaşımlar,sevgiler..
Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
kızlar çıt çıt gg 12 taksite :) aldım bakalım nasıl birşey gelecek bu kredi kartı olayı hiç sevmiyorum çalışırken kendime çıkarmamıştım evlendikten sonra eşim çıkardı ama kullanırken çok korkuyorum öyle kolay alış veriş yapılıyorki sanki bedava 2 tık tık istediğin şeye fiyatı ne olursa olsun sahipsin her zamn nakit iyidir paran varsa harca yoksa kalsın

benim saçım kulak hizzasında yarım ay postiş kullanabilir miyim ben de? kısa saçlarımdan çok sıkıldım yardımlarınızı bekliorum=

benim saçım kulak hizzasında yarım ay postiş kullanabilir miyim ben de? kısa saçlarımdan çok sıkıldım yardımlarınızı bekliorum=

ben çok anlamıyorum ilk defa çıt çıt aldım onda da bir arkadaş yardım etti pardon postiş demişssin saçların çok kısa bence sağından solundan çıkar biraz daha uzaması lazım postişi gerçek saç al sentetikler çok belli oluyor ve çok uzun alma ve hoş durmuyor

Son düzenleme:
Kuaförde taktırdın 75 i çok yakıştı saç bayanı österiyo .yrd bekliyorum

arkadaslar goruntu guzel olabılıyor fakat cogu sacta cın sacı yada aralara karıstırılmıs yapay sac var. bende ınternetten aldım fakat sac karısımlı geldı boya yaptırdıgnız zman anıyorsunuz ya tutmuyor yada cabuk yıpranıyor gorunuse aldanmayın işlem yaparken fark edersınız cok anlamasanız bıle kuafor sıze soyleyecektır.ben bole birseyle karıslastım ınternetten aldım saclar cok saglıklı yumusak gorunuyordu bıraz zaman gectı boyatıcam kuafor bı sac karısım rengı bı ıkı ton bıle acılmadı boya tutmuyor tuhaf bı renk oluyor kendı gozunuzle gorup almalısınız

benim var yazdan beri kullanmıyorum fakat rahatladım çıkarınca..bence uzun süreli kullanım yıpratıyor..ilk kez geçen yıl kullandım 1 yıl kullandım çok uzun değildi..sonra tekrar aldım 75 cm siyah orjinal..750 liraya mal olmuştu bana 2 kez taktırdım ve kullanmıyorum epeydir öylece duruyor:)):..harikalar..tekrar kullanmayıda düşünmüyorum ama vermeye de kıyamıyorum bakıyorum öyle:)))

Son düzenleme:
bende de var ben çok zamandır kullanıyordum önce yapayla başladım.ama yapaylar çabuk pörsüdü.en sonunda bende gerçek saç almaya karar verdim. çokta vermemek için çok pahalıya kaçmadım 8 adet aldım ben 60 cm lik vede 380 civarı bi para tuttu geçen yıl almıştım saçta karışım vardı tabi. gitti g.dan almıştım. ama bana yetti bozulmadı hala.boyadım bide ben. maşa falan da yapıyorum.ama tokaları kırıldı bu tokalar nerde yapılıyo biln var mı acaba yazın kuzenin düğünü var da lazım gerçekten :)

Son düzenleme:
Benim saçlarım konusunda yaptığım en büyük hataydı kaynak. 145 boncuk kullanıldı 85 cm saç. Başlarda çok güzel oldu. Yıkadığım zaman cok dolanıyodu zor tarıyodum ve bi okadar kendi saçlarımda kopuyodu.. daha sonra boncuklar aşağı kaymaya başladı herneyse zaman geçti çıkarttırdım bakımı yapıldı ama saçlarım o kadar çok dökülmüştü ki kuaför çekerek çıkartmıştı ondan döküldü sandım.. ikinciye taktırdık yine başlarda güzel oldu sonlara doğru kaymaya ve dolaşmaya başladı en sonunda kendim çıkarttım zaten tutturulan saçlarım kopmuştu boncuk pensesi ile boncukları açtım ve kendim çıkarttım. o zaman saçlarımın nasıl döküldüğünü anladım.keratinler hep saçlarıma bulaşmıştı yapışmış ve onların taranması ayrılması çok zor oldu saçlarımı tuttuğum gibi dökülüyodu. O dönem psikolojim bile bozulmuştu daha sonra çıkarttığım saçları çıtçıt yaptırdık öyle kullandım ama artık çok yıpranmışlardı hem bakımlardan ve çıtçıt olmasından dolayı 85 cm olan saç 45 cm olmuştu :) 1 sene kaynakla 1 sene çıtçıtla geçti ama saçlarım 2 senede anca kendilerine geldiler şuan 2 sene geçti bakımlarla yağlarla saçlarım kendini toparladı. dalgalı saçım olduğu için ve çok döküldüğü için saçlarımı salıp çıkamıyodum çünkü kedi tüyü derler ya öyle olmuştu yeni çıtçıt sipariş verdik 70 cm yarım ay ve yanlarıma 2 tek parça :) saçlarıma onları takıyorum düzleştirmemek için saçlarımı genelde balıksırtı yapıyorum. Söylemek istediğim kaynak yaptırmayın kesinliklee :))

bencede çıt güzel istediğin zaman tak istediğin zaman çıkart ben yeni aldım ilk zamanlarım olduğu için çok hevesliyim hergün takıyorum çok kullanışlı saçlarım acımıyor

çıt çıtlar kuaförde de taktirsak artık bizim oluyor ve kendimiz istediğimiz zaman takıp çıkarabiliyor muyuz?yoksa hiç kuaföre taktırmaya gerek yok kendimiz bile takabilir miyiz?

750 tl çok pahalı değilmi ya :S bende 75 cm almak istiyorum gerçek saç banadamı o kadar derler offf en fazla 350 tl verebilirim

çıt çıtlar kuaförde de taktirsak artık bizim oluyor ve kendimiz istediğimiz zaman takıp çıkarabiliyor muyuz?yoksa hiç kuaföre taktırmaya gerek yok kendimiz bile takabilir miyiz?

bir kere kuaföre taktırırsn öğreniyosn hemen cnm sorun olmaz kendn takar çıkarırsn

kendin takabilirsin sekerim bildigin cıtcıt lı toka gibi zaten =) her sefernde kuafore taktrmana gerek yok zamanla işin ehli olursun zaten :90:

ben bi internet sitesinden 12 parca cıtcıtı 119 tl ye almıstım =) % 100 insan sacı yazıyor ama tam inan sacı deildi ama her türlü işlem uygulanıodu bn alır almaz boyatmıstım fön maşa hepsi oluyor.. 1 yıl boyunca kullandım sonra saclarım uzadı ztn =) :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…