selam kizlar citcitlar konusunda kafamda bi kac soru var mesela ben bu sene sacimi sariya boyatcam ama seneye belkide kumral olcak nasil kullancam o zaman yani boyama nasil olcak gercek sac mesela kac kere boyama imkanimiz olcak acaba her zaman ayni renkle dolasmiyoruz lütfen yardim edin benimde aklimda citcit almak var
selam kizlar citcitlar konusunda kafamda bi kac soru var mesela ben bu sene sacimi sariya boyatcam ama seneye belkide kumral olcak nasil kullancam o zaman yani boyama nasil olcak gercek sac mesela kac kere boyama imkanimiz olcak acaba her zaman ayni renkle dolasmiyoruz lütfen yardim edin benimde aklimda citcit almak var
birisi cevaplasin noolur bekliyorum
ben eni aldım çıt çıtlarımı gerçek saç ve alırken kestaneydi kırdı rengini kuaför eğer %100 gerçek saç alırsan benim gibi 3-4 kere boyatabilirsin...
ben yazin sacimi sari boyatcam orijinal sacim kahverengi gibi alirken orijinaal sari renkmi alsam
kızlar cıt cıt alıcam perukcuları gezdm ama ıcıme sınmedı ordakıler benle kuaforumle gorustum 5 parca gercek sac 300 ıstedı boyucak fln bıde sacım gur bıras omuzlarımda bes parca yetermı yoksa altımı almalıyımmmmmmmmm
Arkadaşlar kıvırcık postiş var mıdır ?
Saçlarım kıvırcık,siyah ve omzumda
Takıldığında komik görünür mü ? Yani yarısı omzumda diğerleri belimde..
Ben baya uzun istiyorum,sürekli takmıycam..Sadece düğünlerde falan ohaoldumsmile
hem düz hemde maşalı poştiş var ben düz arkim maşalı aldı ama senin şaçına uyar mı bılmem canım