Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım parçasından çok gr mı önemli ,4 parça olur 70 gr ,4 parça olur , 150 gr ...cavaplarınız için teşekkür ederim kızlar ama gerçek saç alsam 4 parça yeter mi bana birde ne kadara mal olur fazla tuzlu olsun istemiyorum...
canım senin saçların ne kadar kısa ki :...Çok teşekkür ederim şebbnemmcim yani desene gene bana aktar yolu gözüktü mafoldumben yağlarla devam ediyim o zaman kafamçokkarıştı peki benmki kadar saçı olup kullanan varsa yardımcı olablir mi ? :Saruboceq:
yanla kulak memenden 21 cm uzun ise ense kapanıyor ise kullanabilirsin ,çok uzun alma çıtçtıtı 40 -45 en fazla 50 cm uzunluğundan al...hatta deneyerekte alabilirsin ,netten almayacaksan.. senin saçlara rahat olur yerimseniben ben ne yapayım delikafadulden 6 ay sonra senin ki kadar bile olmaz bendeki saç:1closedeyes:yan taraflar kulak mememden 21 cm fln uzun
victoria beckham modeliydi ama model bozuldu
neyse şuan saçımın arkası öne göre kısa ama ensemi tamamen kapatıyor
fakat bu bana hiç de yeterli gelmiyor eski saçlarımı istiyorum :çok üzgünüm: :sm_confused:
Çok teşekkür ederim şebbnemmcim yani desene gene bana aktar yolu gözüktü mafoldumben yağlarla devam ediyim o zaman kafamçokkarıştı peki benmki kadar saçı olup kullanan varsa yardımcı olablir mi ? :Saruboceq:
Çok teşekkür ederim yardımın için canım
canım parçasından çok gr mı önemli ,4 parça olur 70 gr ,4 parça olur , 150 gr ...
tabii ki 150 gr alınmalı 8 parça lolup 110 gr olanlar vs bunlar kullanışsız..
,az parça çok gr olmalı,toğun olmalı saç ki 8-9 parça kafamıza takmayalım..
4 parça 110-130 gr ideal olanları ama tabii,saçın uzunluğu ve gürlüğü önemli..
nette araşatır ,bulunduğun şehirde fiayat araştırması yap, gitti gidiyorda da var bak ,piyasa hk. fikrin olsun..yerimseniben
bende 8 parça var,160 gr totalde..150 gr daha ham saç aldım ..
ama 8 adet gereksiz ve fazla rahatsız,kafama takıcak yer zor bulunuyor
ben şimdi yarım ay yaptıracağım 200- 230 gr mını, diğerleri 2 adet yanlara toplamda
3 adet yeterli olacak ve kafam rahat olup ,kullanımıda rahat olacak ...
canım bunlar pahalı illetler ve çok rağber gördüğü içinde satıcılar bayağı kar koyuyorlar kanımca ...ben toplama olarak aldım 1 4 parça seti kullanılmamış arkadaşımdan aldım 2 adet i az kullanan birinden satın aldım , 1 adet gg de bir satıcıdan özel yaptırdım, son aldığım 150 gr ham saçıda arkadaşımdan aldım yerimseniben totalde 310 -320 gr saç var elimde ,kendime göre yaptıracağımolumunekankayizsmile ben totolde hepsine 230 tl para harcadım ...hatta burada resimleri var , dur kopyalayım buraya,gör yerimseniben bu arada aslen izmirliyim canım ,ama tayinimiz gereği manisa da yaşıyorum ...4 parça 150 gr 100tl civarında bulabilirim inşallah..pandora sende hemşerimsin nerden alıyorsun çıtçıtlarını fiyatları nasıl bilgi atarsan çok sevnirim tatlım..
canım bunlar pahalı illetler ve çok rağber gördüğü içinde satıcılar bayağı kar koyuyorlar kanımca ...ben toplama olarak aldım 1 4 parça seti kullanılmamış arkadaşımdan aldım 2 adet i az kullanan birinden satın aldım , 1 adet gg de bir satıcıdan özel yaptırdım, son aldığım 150 gr ham saçıda arkadaşımdan aldım yerimseniben totalde 310 -320 gr saç var elimde ,kendime göre yaptıracağımolumunekankayizsmile ben totolde hepsine 230 tl para harcadım ...hatta burada resimleri var , dur kopyalayım buraya,gör yerimseniben bu arada aslen izmirliyim canım ,ama tayinimiz gereği manisa da yaşıyorum ...