- 13 Kasım 2008
- 481
- 1
- 44
kızlar düğünde saçımı açık dalgalı yaptırcam bunun içinde çıt çıt kullanmak istiyorum acaba çabuk bozulur mu maşa yaptırsam çıt çıtlar???? yani bozulur mu derken dalgası açılırmı:)
banada istanbuldan çıtçıt alabileceğim biryer önerebilir misiniz?? heryerden alınmıyor malumm
nereden almalıyım_?
Lara Peruğu tavsiye ederim Kadıköydeki boğa heykelinin karşı sokağında. Ben ordan aldım ve çok memnunum. Gerçek saç, fiyatı 195TL sekiz parça
merhaba arkadaslar bende çıt çıt almak istiyorum.ama gerçek saçlı olanları çok pahalı.ne yapacağımı şaşırdım.izmirde düzgün ve fiyatı uygun bir çıt çıt nerden bulabilirim.bilen biri varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinicem
benim sacım zaten az oldugu için 2 tane 3 lu 2 tanede 2 li aldım 4 parça yani. Taksimden aldım. 180 dedi biraz pazarlıkla 150 ye indirdi. Ben cok memnunum bir onceki saclarımı netten almıstım onlar daha ucuz ve daha kotu saclardı sanki. Bunlar guzel fön çekiyorum maşa yapıyorm inanının hiç kimse anlamıyor. Aynı renk olması cok onemli. Veya alın sonra siz kuafore boyatın kendi sacınız aynı boyadan o zmn hiç kimse anlamaz.Takmasında hiç birşey yok ben aynasız bile takabiliyorum artık :)
gerçek saç çıt çıt almak istiorm izmirde sirinyer veya bucada nerden alabilirim bilen var mı:uhm:
bide 3 parca almak istiorm ama sorduğum bi kuaför en az 5 parça satılo dedi 3 parça olmuo mu
kızlar ben aldım gerçek saç hemde ama bi tanıdığım sayesinde baya ucuza geldi bnmki 65 cm ve kalçamın yarısına akdr inio kestirmelimiyim sizce saçımda belimde nerdeyse
ya sorma benimde öyle belima kadar ...ama kestirmeye kıyama ki ben de ...yeni aldım bende ..hatta bir parçasını bugün sipariş verdim yoğunluk olsa diye cılız oluyordu ...
sen tanıdıktam kaç parça ,kaç gr ve ne kadara aldın canım ?