kötükedihüso
Cnm çok saol fikir verdiğin için ... Ya katlarım çok kısa olduğu için acaba toka kısımları görünür mü diye de merak ettim...Saçlarım kıvırcık malesef ama sürekli düzleyerek kullanıyorum.Ben çok fazla uzun istemiyorum ,göğüs altından yarım karış aşağı falan istiyorum tahmin kaç cm'e denk gelir acaba? Bir de ben zaten ince dursun istiyorum altları.Düz aldığımda istediğim zamanda kvırcık yapmak istiyorum .?? Tanesine gelincede yanlara 2 arkaya 2 gibi düşündüm .Cevabını bekliyorum cnm :)):kedi:
Cumartesi Çıt çıtlarımı aldım arkadaşlar. Artık saçlarım belimde. bu kadar güzel duracağını hiç tahmin etmemiştim doğrusu. Kıvırcık saçlı arkadaşların kıvırcık çıt çıt almalarını tavsiye ederim. Sabah hiç uğraşmadım saçımla..Düz yada hafif dalgalı olsaydı çok uğraşırdım heralde. hafif kabarıklığını alması için krem ve jöle sürüp arkadan tokayla tutturdum çok doğal durdu.:lepi:
Benim CitCitlarim 80 cm. Süper kaydirigubbakcemile3
Prensesçim ya nerelerdesin:merak etmeye başladım.
burdayımm tatlımmmmmm... gittigidiyordaki çıtçıta ben karar verene kadar satılmış ztn :) neyse nasılsa benim çıtçıtlarım bana rahat bi 2 3 sene gider :)) yalnız tokaları kırıldı benim dikkat edin kızlar kullanırken..
Demekki kısmet değilmiş.Ama herşeyin hayırlısı.Bekşde alsaydın memnun kalmayacaktın kimbilir.Bu kırılan tokalar değiştirilemiyo rmu acaba?Gerçi tel tokalarla bile rahatça tutturulur.yerimseniben
saçlarını yanlardan toplayarak kullanıyorsan dikkatli kullanmalısın toka kısımları yanlardan biraz belli olabilir o şekilde.Ama kamufle etmesi çok kolay.Hem tokalar saçlarınla aynı renk olduğu için çokta belli olmuyor aslında.Bende yanlardan topluyorum saçlarımı.tokaları çokta belli olmuyor.ben 5 parça kullanıyorum.ama 4 parçada yeterli sanırım.hafif dalgalı bir saç alırsan kıvırcıkta kullanabilirsin.Çok uzun istemiyorsan 50 cm yeterlidir bence.:1hug:
Çok sagol cnm benm bnm çok soru sordum valla k.bkma:)) :1hug: bu çıtçıtların genişliği standart mı ?? sende nasıl duruyor ince mi ?
arkadaşlar 3 yıldır cıt cıt kullanıyorum kalıtelısı olduğu ıcın belkı 4 5 kere renk değiştirdik hala cok guzeller ve gürler hemde orealle falan actırdık.. suan koyu kestane yaptım dınlenıyolar:) ama kendım takmayı beceremıyorum yanı takıyorum ama kuaförde taktırdığım kadar doğal olmuyo ama ınsan kendını uzun saclı görunce harıka buluyo tavsıye ederım taksımden almıstım 450 tutmustu sevgiler..
Rica ederim ne demek.Çıtçıtların genişliği birbirinden farklı.Bende bitane 20 cm ikitane 15 cm ikitanede 8 cm var saçlarımda.yeterince gür ve güzel duruyor 5 parça:)):1hug: