Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

buyrunnnnnnnnn

Yazdıklarım silinmiş.Katlı saçta çıtçıt çok güzel durur.daha doğal durur.Ama sentetik kullanma derim.Saçların düzse ve çok uzun saç seviyosan 60 veya 70 cmlik gerçek tam düz saç almanı tavsiye ederim.50 cmler daha ucuzdur ama boyları kısa gibi.Yani bana göre kısa.Bence 4 parça alırsan sana yeter.Eksik olursa zamanla tamamlarsın canım.:teselli:

Şimdi baktımda saçın fiyatını arttırmış.Arz talep meselesi sonuçta.

evet canım arttırdı ve bana diyor ki .. ben kendime aldım eşim beğenmedi bu yüzdn satıyorum fazla kullanmadım vs. canım bu doğrumu sence elinde nasıl bir sürü oluyor ozaman. sana satmış başka birinede satmış..cnm benim içime sinmiycek .. sana qelen çıtçıtların resmini koyabilirmisin hem renqinide qörmüş oluruz tatlım mümkünse tabii..

Tahmin etmiştim çünkü benim aldığım satıcı başka biriydi.Ama ilginç olan birebir aynı saç olması. resimlerinden tanıdım çünkü aynı özelliklerde ve aynı kalitede saç.fiyatıda aynıydı zaten.ama kalitesi konusunda teredütün olmasın.yüzde yüz gerçek saç.resimdekinin aynısı hatta tabi siyaha boyarsan.bende senin için bi konuşayım bakalım ne diyecek.sana haber veririm canım bugün.

Prensescim benim aldığım saç ambalajlı kesinlikle kullanılmamıştı.Bu kişide benim aldığım satıcıdan almış zaten.demekki satmak pişman olmuş.Ama alalı çok olmamış yaklaşık 2 ay önce falan almış galiba.boyamamışsa eğer saçı zararda vermemiştir.yani sıfır gibi bişeydir.Yinede haber alır almaz sana haber verecem.fiyattada indirim istedim.bakalım artık:))

Merhaba arkadaşlar

Kıvırcık saçı olup çıt çıt kullanan var mı acaba?

Benim saçlarım kıvırcık Hatta saçlarım kıvırcıkken çıtçıt takma gafletinde bulundum birkaçkere.çok kötü duruyor.Çünkü çıtçıtlar hafif dalgalı benim saçlarımda kıvırcık.Bunu farkettikten sonra bi daha böyle kullanmadım.Maşa aldım kendime saçlarımı sarıyorum iki günde bir çıtçıtlarıda aynı şekilde sarıyorum.o şekilde kullanınca çok güzel duruyor.:1hug:

Biri şu çıt çıtlı saç nasıl duruyor foto koyabilir mi? Begüm Birgören diye bir oyuncu var ya onun saçı da çıtçıt mı acaba? Çok güzel duruyor da bir arkadaşım çıtçıt o dedi. Sanmıyorum ama.. Neyse öyle güzel duruyor mu çıt çıt? Bir de benim saçım kıvırcık dalgalı arası birşey. Bir garip:=) Olur mu??? Teşekkürler şimdiden...

Neden olmasın.Hafif dalgalı bir saç alırsan istediğin modeli verebilirsin.jöleyle kıvırcıkta olur.fönle düz olur.Çok güzel upuzun çıtçıtlar var.saç diplerine tokalıyosun hiç belli olmuyor.Ben uzun saça bayılıyorum.Kendi saçlarım bir türlü uzamadığı için bu yolla uzatıyorum saçlarımı işte.Bi çeşit kandırmaca :))):sinifsinif:

Bende Ebru Akelin saçlarını merak ediyorum.Gecenlerde dans yarışmasında saçları o kadar uzundu ki gerçek olamaz diye düşündüm.Kesin onunkide takmadır.

merhaba arkadaslar ..ya bende çıt çıt istiyorum bana ist. avrupa yakasında gerçek saç çıtçıt alabilecegim biryer önerirmisiniz :kedi: alan ve memnun kalan arkadaşlarlüffen :1hug:

Kadıköy'deki LARA peruktan çıt çıt alıp memnun olan varmı aranızda arkadaşlar. Dün telefonla görüştüm. Gerçek Saç 8 parça çıt çıtı 195'e veriyorlarmış. Çıt çıtların kesim ve boyasıda içinde dedi. sizce fiyat nasıl ne dersiniz alayım mı?

:1hug:

Ya yine silinmiş yazdıklarım.Bence iyice araştırıp öyle almalısın.Saçın kalitesi miktarı ve uzunluğu fiyatını belirliyor.Çok uzun saç istersen 60 cm ve daha fazlasını öneririm.Eğer saç bu uzunluktaysa söyledikleri fiyat uygun.Ama 50 cm olan saçlar daha ucuz.

Saç uzunluğunun kemer hizasında olduğunu belirttiler. Uçlardaki kırıkları alacaklarını daha kısa istersemde kısaltabileceklerini belirttiler canım. Cumartesi gidip saçları görücem bakalım. Ben düz kullanmam büyük ihtimalle. O yüzden saçın kıvırcıklığı benim için çok önemli. Kıvırcık hali benim saçımla aynı olmazsa çok komik durur tahmin ediyorum.

Valla kırıklarını aldıktan sonra çokta kısalabilir saç.Birde dalgalı kullanıncada saç yukarı çıkıyo zaten.Bende 50 cm olan çıtçıtlarımıda dalgalı kullanıyorum.Boyu daha kısa oluyor.Mecbur çok altlara takıyorumki biraz uzun dursun diye. Hafif dalgalı uzun bir saç alıp vigoya koyarsan güzel durur saçlarınla uyum sağlar bence.buyrunnnnnnnnn

Yarın görücez bakalım. Saçlarımda köklü bir değişiklik istiyorum . Kendime uygun çıt çıt alamazsam başka değişiklikler yapıcam saçımda sonrada üzülücem. Hiç olmazsa çıt çıtla saçlarımda istediğim zaman geri dönüş yapabilirim.:1hug:

kötükedihüso
Cnm çok saol fikir verdiğin için ... Ya katlarım çok kısa olduğu için acaba toka kısımları görünür mü diye de merak ettim...Saçlarım kıvırcık malesef ama sürekli düzleyerek kullanıyorum.Ben çok fazla uzun istemiyorum ,göğüs altından yarım karış aşağı falan istiyorum tahmin kaç cm'e denk gelir acaba? Bir de ben zaten ince dursun istiyorum altları.Düz aldığımda istediğim zamanda kvırcık yapmak istiyorum .?? Tanesine gelincede yanlara 2 arkaya 2 gibi düşündüm .Cevabını bekliyorum cnm :)):kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…