- 13 Kasım 2008
- 481
- 1
- 44
Arkadaşlar ben de bir süredir bu çıt çıtları araştırıyorum. Sadece internetten edindiğim bilgilerle yetiniyorum.Benim saçlarım omzumdan bir karış aşağıda falan.Fakat saçlarım çok katlı altları düz fakat üstler kısa katlı . Önlerinin yanları da katlı .. Bu saç modeline düz çıt çıt nasıl durur bilemiyorum.Ama ben zaten çıt çıtı 1 yıla yakın zaman sonra kullanmaya başlıyacğm. Bu konuda fikir verebilecek birisi varsa bekliyorum .:)) Baya kafam takıldı buna .Çok teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar ben de bir süredir bu çıt çıtları araştırıyorum. Sadece internetten edindiğim bilgilerle yetiniyorum.Benim saçlarım omzumdan bir karış aşağıda falan.Fakat saçlarım çok katlı altları düz fakat üstler kısa katlı . Önlerinin yanları da katlı .. Bu saç modeline düz çıt çıt nasıl durur bilemiyorum.Ama ben zaten çıt çıtı 1 yıla yakın zaman sonra kullanmaya başlıyacğm. Bu konuda fikir verebilecek birisi varsa bekliyorum .:)) Baya kafam takıldı buna .Çok teşekkürler şimdiden.
Şimdi baktımda saçın fiyatını arttırmış.Arz talep meselesi sonuçta.
evet canım arttırdı ve bana diyor ki .. ben kendime aldım eşim beğenmedi bu yüzdn satıyorum fazla kullanmadım vs. canım bu doğrumu sence elinde nasıl bir sürü oluyor ozaman. sana satmış başka birinede satmış..cnm benim içime sinmiycek .. sana qelen çıtçıtların resmini koyabilirmisin hem renqinide qörmüş oluruz tatlım mümkünse tabii..
Merhaba arkadaşlar
Kıvırcık saçı olup çıt çıt kullanan var mı acaba?
Biri şu çıt çıtlı saç nasıl duruyor foto koyabilir mi? Begüm Birgören diye bir oyuncu var ya onun saçı da çıtçıt mı acaba? Çok güzel duruyor da bir arkadaşım çıtçıt o dedi. Sanmıyorum ama.. Neyse öyle güzel duruyor mu çıt çıt? Bir de benim saçım kıvırcık dalgalı arası birşey. Bir garip:=) Olur mu??? Teşekkürler şimdiden...
Kadıköy'deki LARA peruktan çıt çıt alıp memnun olan varmı aranızda arkadaşlar. Dün telefonla görüştüm. Gerçek Saç 8 parça çıt çıtı 195'e veriyorlarmış. Çıt çıtların kesim ve boyasıda içinde dedi. sizce fiyat nasıl ne dersiniz alayım mı?
Saç uzunluğunun kemer hizasında olduğunu belirttiler. Uçlardaki kırıkları alacaklarını daha kısa istersemde kısaltabileceklerini belirttiler canım. Cumartesi gidip saçları görücem bakalım. Ben düz kullanmam büyük ihtimalle. O yüzden saçın kıvırcıklığı benim için çok önemli. Kıvırcık hali benim saçımla aynı olmazsa çok komik durur tahmin ediyorum.
Valla kırıklarını aldıktan sonra çokta kısalabilir saç.Birde dalgalı kullanıncada saç yukarı çıkıyo zaten.Bende 50 cm olan çıtçıtlarımıda dalgalı kullanıyorum.Boyu daha kısa oluyor.Mecbur çok altlara takıyorumki biraz uzun dursun diye. Hafif dalgalı uzun bir saç alıp vigoya koyarsan güzel durur saçlarınla uyum sağlar bence.buyrunnnnnnnnn
Yazdıklarım silinmiş.Katlı saçta çıtçıt çok güzel durur.daha doğal durur.Ama sentetik kullanma derim.Saçların düzse ve çok uzun saç seviyosan 60 veya 70 cmlik gerçek tam düz saç almanı tavsiye ederim.50 cmler daha ucuzdur ama boyları kısa gibi.Yani bana göre kısa.Bence 4 parça alırsan sana yeter.Eksik olursa zamanla tamamlarsın canım.:teselli: