Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuaförüme sordum ben.
8 parça gerçek saç 600 dedi bana. pahalımı normal mi?
senin gündemini değiştirmek lazım yoksa kafada saç kalmıcak anammmkaydirigubbakcemile3
bakımlara devammı fıstık?
canım nomal dememiz için gramı çok önemli..buna çok dikkat et ...
8 parça olup 100 gr olan saç azdır ve yeterli değildir...4 parça olup 100 gr normalidir...ama bana göre 4-5-6 parça al saçına ve yoğunluğuna göre ama gr 8 parça alıp ta100 gr sakın alma ...4 parça 100 gr al daha iyi ..ama ideali ne dersen 120 -130 gr ideal ... 8 parça ya 600 tl denilen saçın gr mı ne kadar sordun mu ? ama bana kalırsa o kadar para verme 200 tl ye alırsın en kralını... bende mesela 4 parça 80 gr vardı yetmedi ,bugün sipariş ettim tanıdık biri var ondan gg de satıcı o... saç merkezi var ... 15 cm lik 50 gr aldım yarın gelecek...hemde görerek aldım istersen yardımcı olurum ...danışır ,sorarsın hem...
nerden ne kadar fıyata alıosun canım özelden msj atarmısın
8 parça olup 100 gr olan saç azdır ve yeterli değildir...4 parça olup 100 gr normalidir...ama bana göre 4-5-6 parça al saçına ve yoğunluğuna göre ama gr 8 parça alıp ta100 gr sakın alma ...4 parça 100 gr al daha iyi ..ama ideali ne dersen 120 -130 gr ideal ... 8 parça ya 600 tl denilen saçın gr mı ne kadar sordun mu ? ama bana kalırsa o kadar para verme 200 tl ye alırsın en kralını... bende mesela 4 parça 80 gr vardı yetmedi ,bugün sipariş ettim tanıdık biri var ondan gg de satıcı o... saç merkezi var ... 15 cm lik 50 gr aldım yarın gelecek...hemde görerek aldım istersen yardımcı olurum ...danışır ,sorarsın hem...
bakımlara devam canım delikafadulden
gündemim değişmez ki kız saç bu ! ama çıtçıtlar hızır gibi yetişti valla...yarına gelecek ..hihoyyyt
nerden ne kadar fıyata alıosun canım özelden msj atarmısın
canım özelden ulaşırım sana... eklersin beni detaylı anlatırım ...
valla hiç aklıma gelmedi gramını sormak.
ama bu bilgiler için çok teşekkürler. çok işime yaracak. temmuzda düğünüm var o yüzden istiyodum.
senin söylediklerinde gerçek saç değil mi?
gerçek saç canım ..
çok güzeller bugün teslim aldım bayıldım ..kalitesi mükemmel kesinlikle tavsiye ederim .. ben özel yaptırdım bu saçı ek olarak ,önceki çıtçıtlarımdan da süpermiş...
canım özelden ulaşırım sana... eklersin beni detaylı anlatırım ...
gerçek saç canım ..
çok güzeller bugün teslim aldım bayıldım ..kalitesi mükemmel kesinlikle tavsiye ederim .. ben özel yaptırdım bu saçı ek olarak ,önceki çıtçıtlarımdan da süpermiş...
güle güle kullan.
benim saçım röfleli. mesela röfleli çıt çıt alsam saçımın tonuna uymazsa kuaförde boya imkanı falan olurmu?
bide ggden demiştin.
zahmet olmazsa özelden linkini verebilirmisin satıcının.
tşk ederim canım yerimsenibengüle güle kullan.
benim saçım röfleli. mesela röfleli çıt çıt alsam saçımın tonuna uymazsa kuaförde boya imkanı falan olurmu?
bide ggden demiştin.
zahmet olmazsa özelden linkini verebilirmisin satıcının.
gerçek saç olduğu için boyatabilirsin tabii...
zaten satıcıya sordum,aç,boya yanarsa, bişi olursa yenisini hediye ederim dedi..
gg de satılan her saç %100 doğal diil karışımlarda var..
özelden yazıyorum şimdi sana canım :1hug:
arkadaşlar sürekli çıt çıt takmıcam ama düğündür dernektir ee arada haftada 2 kez falan taksam sizce saça zarar verir mi zarar vermiceğini bilsem yaza hazırlık alıcam.
saç köklerine zarar verebilir gibi bişeylerden bahsetmiş bazı arkadaşlar ondan korktum saçı sıkıyor dökülmeye mi yol açıyor falanı aklıma getirdi ama siz kullananlar memnunsanız bende alıcam düğün sünnet onuda geçtim normaldede kullanmak istiyorum ama gerçek saç alıcam 2 kalın çıt çıt alsam kumral saçım yarıya gelmiş röflem var onuda kumrala boyatcam acaba ne kadara mal olur bana bilgisi olan var mı?
merhaba arkadasllar bende citcit almak istiyorum ama istanbul avrupa yakasinda tavsiye edeceginiz bi yer varmi acaba yardimci olursaniz sevinirim. uzamayan saclarimdan SIKILDIM artik