Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem çıt çıt hemde kaynak kullanan biri olarak çıt çıtı tavsiye etmiyorum yayla güzeli lmaz: Çünkü çıt çıt fönsüz takıldığından belli oluyor.Fönlü kullanman lazım.Ve de krepe yapmayı bilmiyorsan ordan burdan görünüp çirkin görüntü oluşturuyor.Ayrıca krepeden dolayı da çıtçıtları taktığın yerde kabarıklık oluşuyor.
canım link yazınca kabul etmiyor.sana siteyi söyleyeyim.GG de giyim ve aksesuarlar kısmına gir.orada saç aksesuarları var.sanırım 5. veya 6. sayfasında benim aldığım saçın aynısı var.yalnız limit olarak 60 tl ile 150 tl arasını belirlemiş.yani anlaşırsan en alt limitten yani 60 tl ye alabilirsin.satıcıyla iletişime geçmen gerekiyor.bulamazsan yardımcı olurum tekrar.
canım ya zahmet olmazsa linkini bana özelden atarmısın ? baktım ama bulamadım inan çoook mutlu olurum canım
canım ya zahmet olmazsa linkini bana özelden atarmısın ? baktım ama bulamadım inan çoook mutlu olurum canım
Özel mesaj gönderemiyomuşum.çünkü mesaj sayım 50 ye ulaşmamış(
adres çubuğuna adresi yazdıktan sonra şunu ekle.
/100-Insan-Saci-8-parca-citcit_W0QQidZZ20875116
Bu şekilde bulabilirsin sanırım.
bulursan banada atarmısın özeldennnn
ben beş parça gerçek saç 60 cm 175 tl ye aldım.ama çıt çıtlar tok cılız değil kendi saç rengime boyandı zaten saçlarım kısa değil bu şekilde belime geliyor ve çok gür oluyor.asla kimse çıt çıt olduğunu anlamıyor ben bir de maşa yaptırıp öyle kullanıyorum asla belli olmuyor.çıt çıt en güzel tepeden at kuyruğu ve maşa güzel oluyor.hayatta kimse anlamaz zaten bir de gerçek saç.ben türk hint saçı karışık aldım.sadece türk saçında dalga oluyormuş karışık olunca daha güzel duruyor.daha kullanışlı.
daphne2165 canım biraz bilqilendirirmisin ? renqi nasıl? qerçek saç mı? qür mü ? memnunmusun cnm ucuz olması şüphe çekiyor ister istemez :)
Evet bende şüphelenmiştim aslında.Ama alalı iki ay falan oldu.rengi açık kahve gibi.Gelir gelmez boyadım hemen siyaha.boyu 50 cm.saçların uçları kırık falanda değil.boyadıktan sonra hemen maşa yaptım.kesinlikle yanmadı.iki haftada bir maşa yapıyorum.şu andada saçımda.ben çok memnun kaldım.gayet gür saçlar.ben küçük parçalarını takmıyorum hatta.sadece 5 parça kullanıyorum.satıcıyla görüş.umarım memnun kalırsın.zaten bu parayada tek parça sentetik saç ancak alınabiliyo.sentetik kullandığım için biliyorum 45 milyona 1 parça aldım ve bir ay sonra birbirine girdiği için çöpe attım.Çok acıdım o paraya.Bu hem ucuz hem güzel.Bi dene derim.şutarafagitti
saol canım bana o kadar ucuza vermiyor 90 tl diyor ama piyasaya qöre oda çok iyi :)