Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

kızlarr bende çıt çıt almak istiorumm gerçek saç tabikiii istanbuldan nerden almami tavsiye edersinizz...bidee fiyatlarıı nasii oluoo ilk defa gerçek saç alicamdaaa:dance:

slmlar herkeslere...
bir türlü uzamayan saçlarım yüzünden bende en sonunda çıt çıt aldım. 5 parça alıcaktım ama kuaförüm bana tek parça halinde içinde bi çıt çıt önerdi arkasında 5 tane aparatı var uzun kullanmak istediğimde enseme yakın kısa kullanmak istedğimde tepeye doğru takıyorum. çok pratik kesinlikle belli olmuyr. bayağ gür ve gerçek saç. tek tek uğraşıp saçın 5 bölgesine ayrı ayrı krepe atmaktansa bu tek bi yerde duruo. uğraşmıorum anlıcağınız. ii ki böle bişe almışım. dieriyle uğraşırdım yoksa. sizede tavsiye ederim. yarım ay şeklinde bana boyasıyla 220 ye geldi ve sçlar ipek gibi.rapunzel gibiyim artık:teytey:

Gerçek çıtçıt kullanıyorum 6 tanesini 170'e aldım fakat saçım çok gür olduğundan iki taneye daha ihtiyacım var

yaa 6 parca icin ucuz degil mi canım ya bende almaya karar verdim 5 parca ve gramajı digerlerine oranla daha fazla 330a alcam kafamçokkarıştı

Ben aldım 3 sene önce halada kullanıyorum çok memnunum süper duruyo kendi saçım sanıyolar 4 tanesi 200 dü ozaman şimdi ne kadar bilmiyorum

arkdaşlar ben de 6 aydır kullanyorum çokta memmnunm andolu yakasın da platin peruk var nasıl buyuk bır yer anlatmam hatta platin peruk yazın cıkar web adresi içersinde kuaförde var onlar takyo beğenyorunz beğenmeden çıkacağınızı sanmama hem satarken sertifkası ve numarsı ile alyorsun en ufak bır sorun da cok ılgılıler, bir çok yerde şubeside var umarım yardımcı olabilmişimdir.

Miray epey bi zaman olmuş ama umarım cevap yazarsın.Ben de kuaför magduruyum.Saçlarım omuzlarımda ama kendimden nefret etcek duruma geldim İzmirdeyim şu anda,acaba seninki gibi kullanışlı ve hesaplı buradan da bulabilir miyim?Yardımlarını bekliyorum...yerimseniben

cnm ben tek parça aldım hem uzun hemde gür tek parça olarak kullanıoum ortaya takıorum. hiç ama hiç farkedilmio.220 ye aldım izmirde bulabilirmisin bilmiorum ama vardır heralde neden olmasın. tek parçanın arkasında 4 tane aparatı var. bi sor bakalım. başka sorucağın bişe varsa yardımcı olurum tabikide:)

220 ye ve o kadar kullanışlı bıseyse bence buna değer =) bende alıcam bir kaç güne kadar.Fakat iyi birşey olsun istiyorum,kullanabileceğim birşey.Bende burdakiler gibi kuafor mağduruym karın hızamda olan saclarımı omuz hızasına ındırdıler ve istediğim modelle alakası bile yoktu.Sanırım bundan sonra asla saçlarımı kestrmıycem cok pısmanım =/ Umarım beni idare edicek çıtçıt bulurum.Sorucam bunu gıdıcegm yere ıns vardır

öncelikler herkese slm x) kızlar bnde szn gibi aynı dertten yakınıorm.çıt çıt almak istiorm fakat yardmlarnza ihtycm war.ve bi kaç sorum war...saçlarm uzun ama çok deil...ben belime kdr bi saç istemıorm kendı saçmdan 8 cm fln fazla uzun olsn istiorm belli olrmu çıt çıt olduğu?ve sdce uzatma amaçlı kullanıcam 16 cmlik 2 tane ve ya 3 tane düşünüorm...ytrlı olrmu?
şimdiden teşekkrler

meraba..benim merak ettiğim halkalı kaynakdaki boncuklar başını ağrıtmıyormu...yada şöyle söylüyüm batmıyorlar mı?

mrb! bende aranızda yeniyim... ben bir ay önce kaynaklarımı çıkarttırdım yaklaşık 5 ay kadar kullanmıştım we çok memnundum fakat çıkarttıktan sonra saçlarım çok ince kaldı yeni yeni kendini toparlıyo fakat ben hala kısa saça alışmadım şimdi tekrar taktıtmaya kalksam yine aynı sorunu yaşamak istemiyorum 150 tutam saçım acaba onları kuaföre wersem bana çıt çıt olarak geri werirler mi yani kendi saçlarımı çıt çıt haline dönüştürmek istiyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sewinirim :)

ben çıt çıt kullanıyorum ve çok memnunum kaynak gibi olmuyo kaynak saçı yıpratıyo çıt çıt da kendi saçlarında uzuyoalkisalkisalkis

kızlar benim bir sorum olucak size benim saçlarım çok uzun belimde nerdeyse saçlarımı kısa kestirmeyi düşünüyorum ama uzun saçtanda vazgeçemiyorum acaba kendi saçlarımdan çıt çıt yaptırabilirmiyim blgisi olan yada bu konuda deyenimi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

bende çıt çıt saş alacagım ama karar veremedım bı turlu ebaydan alacagım ne dersınız

Hem çıt çıt hemde kaynak kullanan biri olarak çıt çıtı tavsiye etmiyorum yayla güzeli lmaz: Çünkü çıt çıt fönsüz takıldığından belli oluyor.Fönlü kullanman lazım.Ve de krepe yapmayı bilmiyorsan ordan burdan görünüp çirkin görüntü oluşturuyor.Ayrıca krepeden dolayı da çıtçıtları taktığın yerde kabarıklık oluşuyor.

arkadaşlar benim saçlarım uzun ama çok ince telli. çok seyrek duruyor. kaynak yaptırmayı düşündüm ama kimse önermedi. gerçek saç çıtçıt bakıcam artık. ama az once okudum biri ''saçım çok gür 4parca çıtçıt yetmedi?'' yazmış.
saçı az olana 4 parça yeter mi budurumda anlamadım. kullanan arkadaşlar istanbulda nerelerde bulabilirim? birde fiyatı yazarlarsa sevinirimm:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…