Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

kızlar birşey sorucaktım size.bende sarı renk yapay çıt çıt var ve saçlarımı kahverengi yaptım.acaba bu çıt çıtları kahverengi boyayla boysam tutarmı ?
bildiğim kadarıyla sentetik saçsa boyanmaz çünkü sentetiğe renk tutmaz.ama eğer gerçek saçsa boyanır,farklı kişilerin saçları olduğu için belki farklı tonlar oluşabilir ama boyanır diye biliyorum ben.

zerzevat çıtçıtlarını iyice altlara taksan,üstlere denk getirmesen belki görünmeyebilir cnm

kzılar benim de hevesim geçti,daha çok yeni almıştım biraz kullandım ve artık kullanmak istemiyorum.satmak istiyorum kaynak satanlar ya da kuaförler alırmı acaba

saol cnm valla kullanamadım off 6 parçasına 70 lira vermiştim gitti boşa offsenağlama

ben kaLın çıt çıt arıyorum yanı en olarak kaLın tek parça
bulunabilirmi piyasada öyLE varmı?

postij aldım ama gercek degil sentetik bide sacımı yini boyattım aynı renkde buldum postiji gercek gibi duruyo aklıma geldi söylemem lazım dün carşıya giderken otobüse bindim kulagımda kulaklık seslenmiş duymamışım sonra geldi saçımı cekti allahtan postij altılı bitişik 3 tanesi cıktı anlamadı kimse rezil olucaktım yoksa

arkadaşlar selam, yeni bir üye olarak ilk msgım bu :)
bende çıt çıt almayı düşünüyorum saçlarım uzun ama daha gür görünmesi için. ancak nereden güvenerek alacağımı bilmiyorum. %100 gerçek olsn istiyorum.(çünkü bazılarında yok hayvan kılı karıştırıyolar yok aralarda suni koyuyolar fln die duymustum midem bulandı tabi)
bu şekilde Anadolu yakasında önerebileceğiniz yerler var mı?

ben kaLın çıt çıt arıyorum yanı en olarak kaLın tek parça
bulunabilirmi piyasada öyLE varmı?

ben tek parca diil de cift parca gormustm arkdsm kullnıodu tek parca grmedm ama tasımaz o kdr cok agırlık yapıo zaten

kızlar bişi soracağım bende çıtçıt almayı düşünüyorum gerçek işlem görmemiş 8 parça saç 150 tl iyimi sizce?
birde çıtçıt sürekli kullanımda takılan yerlerde saç dökülüyormuş diye duydum doğrumu sizce ne kadar aralıkla takmak laızm bilgisi olan?

nerden buldun bu fıyata???
gur mu ?
gramaj olarak dusuk oluo bazıları dıkkatlı ol canm...

ben tek parca diil de cift parca gormustm arkdsm kullnıodu tek parca grmedm ama tasımaz o kdr cok agırlık yapıo zaten

meseLa bakın burdaki en arkadaki üçlü çıtçıtı oLan o derece kalınlıkta bulabilirmyiim acaba

ya da bu sekil kalınlıkta
acaba samsunda böyLE kalın bulan alan gören varmıı??

kızlar saçlarım gür deil biraz seyrek ve ince telli 8 yada 6 parça alacağım 150 tl falan kaç gr olması gerek sizce?

yaaa bana da bi cevap :)

ben 6 parca aldım 250 tl ye ama gercek sac hiç işlem görmemiş aralarda karışık var yani ama açtırdım boyattım maşa fön yapıorum devamlı bişi olmadı 8 parca iii bence 150 liraya ama nerden alacağınada bağlı bence

bende duydum devamlı kullanınca dökülme yapıomuş die ama çıkarırken çekince oluorumuş farkında olmadan kendimiz döküyormuşuz

kuaföre danışırsan sana satıcılarla irtibatta olduklarından yardımcı olurlar genelde set halinde satılıyor ama büyük yerlerde tek tek de isteidğin kadar alabilirsin bence danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…