bildiğim kadarıyla sentetik saçsa boyanmaz çünkü sentetiğe renk tutmaz.ama eğer gerçek saçsa boyanır,farklı kişilerin saçları olduğu için belki farklı tonlar oluşabilir ama boyanır diye biliyorum ben.kızlar birşey sorucaktım size.bende sarı renk yapay çıt çıt var ve saçlarımı kahverengi yaptım.acaba bu çıt çıtları kahverengi boyayla boysam tutarmı ?
bildiğim kadarıyla sentetik saçsa boyanmaz çünkü sentetiğe renk tutmaz.ama eğer gerçek saçsa boyanır,farklı kişilerin saçları olduğu için belki farklı tonlar oluşabilir ama boyanır diye biliyorum ben.
ben kaLın çıt çıt arıyorum yanı en olarak kaLın tek parça
bulunabilirmi piyasada öyLE varmı?
kızlar bişi soracağım bende çıtçıt almayı düşünüyorum gerçek işlem görmemiş 8 parça saç 150 tl iyimi sizce?
birde çıtçıt sürekli kullanımda takılan yerlerde saç dökülüyormuş diye duydum doğrumu sizce ne kadar aralıkla takmak laızm bilgisi olan?
Biriii benı duysunnnn artıkkkk ??
Kuaförler bırqunlük cıtcıt takıyorlarmı ?????????
tam bilmiorum ama kiralanıo olabilir canımm
sor bi sen kuaförlere şakkıdı
arkadaşlar selam, yeni bir üye olarak ilk msgım bu :)
bende çıt çıt almayı düşünüyorum saçlarım uzun ama daha gür görünmesi için. ancak nereden güvenerek alacağımı bilmiyorum. %100 gerçek olsn istiyorum.(çünkü bazılarında yok hayvan kılı karıştırıyolar yok aralarda suni koyuyolar fln die duymustum midem bulandı tabi)
bu şekilde Anadolu yakasında önerebileceğiniz yerler var mı?
kızlar bişi soracağım bende çıtçıt almayı düşünüyorum gerçek işlem görmemiş 8 parça saç 150 tl iyimi sizce?
birde çıtçıt sürekli kullanımda takılan yerlerde saç dökülüyormuş diye duydum doğrumu sizce ne kadar aralıkla takmak laızm bilgisi olan?