teşekkür ederiiim cnmkaydirigubbakcemile5 ama zaten çıtçıtları da boyatıcam onların rengini de sevmiyorum..hepsini tatlı bi karamel tonu var ona boyatıcam :)cnm ya çok sağol,çok iisin..
çok gür olmasa da yine de fena değil şikayetçi değilim diyebilirim.zaten ben daha çok uzun olması için almak istiyorum.omuzdan 1 kaç parmak daha uzun.ama senelerdir böyle nerdeyse hiç uzamıyor.-tatlicadiarzu-
bu arada sana da hayırlı olsun ama umarım saçlarını aynı çıtçıtların rengine benzetmekte sorun yaşamassın.kullanmaya başlayınca resim koysan da biz de görsek
hahaha ya ben bayadır uzak kaldım bu konudaan -tatlicadiarzu- canım mesaj yazdığın yer var ya orda bi ataç resmi var ona tıkla..bkliorum resmini çok merak ettimalkisalkisalkisama koyammaışım sen nasıl koyduydun ki-tatlicadiarzu-
yok canım ya suda filan bekletmicen..bildiğin saç yıkar gibi ama karıştırmadan..yani şampuanı al eline boydan boya sürüp yıka çıtçıt kısmına doğru..çıtçıtların olduğu yere çok su getirme çünkü zamanla dikiş yerleri açılır..su gelirse de çok sorun deil ama..karakedii benim yine işim düştü sana:icecream:
ben bunları nasıl yıkıcam cnm ya şampuanlı suda yarım saat bekleterekmi,çıtçıt kısımları da suya değse bişi olurmu?
bir de ben bunları taktım ama sülüm sülüm çok uzun ve düz.sence katlattırsam kötümü ederim.kendi saçlarımı mı hareketli bi kesimle kestiriyim yoksa?ne dersin sence bi fikir versen
ben o saç modeline hastayım..:)kızlar çıt çıt kullananlar olarak size bir sorum olacak umarım cevaplarsınız
benim 50 cm uzunluğundaşimdi ölçtüm:)))) sağlıklı güzel saçlarım ince telli ama gür sayılırvar vede hemen hemen hpsi aynı boy arka kısmının
geçen gün kuaföre gittim tabi her gören bayılıyor saçıma dedilerki saçların çok güzel ama modern durmuyor gel saçını çene hizanda önleri daha uzun olacak şekilde kesim varya o şekil keselim kestiğimiz saçınıda sana postiş yapalım normalde başkasının saçını alsan 300-400 dür sen kendi saçını yapsan 100 falana yapılır dediler
benim sorum ben saçlarımdan memnunum uzun saç güzel ama oğlum var çokda kolay olmuyor bakımı eğer bu şekil çıt çıt yaparsam kullanımı bakımı nasıl olur bide aynı olurmu kestirmeden önceki saçımla
çünkü kullanımı sakat olursa sorun olursa sürekli saçımıda çok kısa kestircem bidaha mümkün değil bukadar uzamaz yani bi yandanda değişiklik iyi olur ama kafam çok karışık yardım lütfen
siz olsanız ne yapardınızn:uhm:
bence sakın kestirme.dediğin gibi en başta saç uzatması bir dert.ben uzatmaya çalışıyorum mesela inan türlü türlü şeyler deniyorum.
saçlarını kestirdiğin zaman belki kısa saç ta kullanabilmiş olacaksın ama çıtçıt kullanmak basit olsa da sonuçta kendi saçını kullanmak daha basit daha doğal ve güzel.
bence kendi saçlarını kısalttırmadan üstlere kat attır daha ii olur.
ama ben kısa saçlı olmak istiyorum dersen de tarif edilen saç modeli de fena değil ama o modele şekil vermek biraz emek istiyor.
ben o saç modeline hastayım..:)
ama kuaförünün sana böle bişe demesi beni kıllandırdı açıkcası..yakın mı sana kuaförün? yani seni kazıklamak istemiş olmasın?-tatlicadiarzu-
bu arada yanlışı var satın almaya kalksan iyi bi saçı en fazla 300e alabilirsin..
ama kendi saçını yaptırmak çook ucuz olur..mesela 40 tl..onu sadece keratinle yapıştırıp dikecekleeerr 100 nie verecen kii onu anlamadım