Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

arkadaşlar arkadaşlarrrr hellpp mee :) yaw bende çıt çıt almayı düşünüorum bu hafta sonu saçlarımın uçları sarıı ve sarı almayı düşünüyorum .. yalnız bi sorum olucakk benim saçlarım ince telli malum az görünüyo yanii sık diill aceba çıt çıtlar aralardan belli olurmuu ?? benim gibii olupda çıt çıt alan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirimm .. şimdiden çokk teşekkür ederimm kızlaarr =)

canım ztn çıt çıt 2 amaçla kullanılıyor 1 gürleştirmek 2 uzatmak için.. Belli olmazlar çıtçıtların ama bence kendi saçlarınında en az bi omuzlarında olması lazım yoksa çok kötü duruyor..

holley holleyy =)) gerçekmi diosunn prensesin.uykusuyumm... çok sevindimmm yaa vee bikere daha sevindim çünkü saçlarım omuzlarımıda biraz geçiyoo =) inşallah istedigim gibii iyi bi sonuç alırımm .. çokk teşekkür ederimmm canmmm..

arkadaşlar benim saçlarım uzun ama çok ince telli. çok seyrek duruyor. kaynak yaptırmayı düşündüm ama kimse önermedi. gerçek saç çıtçıt bakıcam artık. ama az once okudum biri ''saçım çok gür 4parca çıtçıt yetmedi?'' yazmış.
saçı az olana 4 parça yeter mi budurumda anlamadım. kullanan arkadaşlar istanbulda nerelerde bulabilirim? birde fiyatı yazarlarsa sevinirimm:1closedeyes:

Normaldede 4 yada 5 parça alınıyor zaten bence gayet yeterli olur

bnm saçlarm ince telli we syrek 3 senedir çıt çıt kullanıorm we çok memnunm

arkadaslar ben gg den bır satıcıdan aldım tamamen gercek ve cok da uygun tavsıye ederım

Bende yaklaşık 1.5 senedir çıt çıt saç kullanıyorum,her nekadar takarken ve doğal görünmesini sağlamaya çalışırken baya bir vakit alsada son derece memnunum,benim 8adet gerçek saç diye almıştım ama aralara suni saçta karıştırmışlar bunu tecrube kazanarak öğrendik artık,yıkaması ve yıkadıktan sonra saçı açması çok zor oluyor benim için.

holley holleyy =)) gerçekmi diosunn prensesin.uykusuyumm... çok sevindimmm yaa vee bikere daha sevindim çünkü saçlarım omuzlarımıda biraz geçiyoo =) inşallah istedigim gibii iyi bi sonuç alırımm .. çokk teşekkür ederimmm canmmm..

Alırsın canm benimde saçlarım çok qür değil ztn qürleştirmek için kullanıyorum :)

eed bugn gttm ve suni saç aldm :KK70: açıkçası ilk çıt çıt almak içn girdiimde bunlr mı gerçk ddm onlr suni cvbnı aldım sç rengmle aynı tonu aldım :KK70: belli olmuo takınca ztn 5 6 ay kullnıcam sdce...saçlarm göğüs hizamda sdce uzatmak içn aldıım içn 3 parça ytti...kızlar bnm gibi kısa sre kullnmk isteyen olrsa gerçek sça cok para wermeyn drm bn...

ben beş parça gerçek saç 60 cm 175 tl ye aldım.ama çıt çıtlar tok cılız değil kendi saç rengime boyandı zaten saçlarım kısa değil bu şekilde belime geliyor ve çok gür oluyor.asla kimse çıt çıt olduğunu anlamıyor ben bir de maşa yaptırıp öyle kullanıyorum asla belli olmuyor.çıt çıt en güzel tepeden at kuyruğu ve maşa güzel oluyor.hayatta kimse anlamaz zaten bir de gerçek saç.ben türk hint saçı karışık aldım.sadece türk saçında dalga oluyormuş karışık olunca daha güzel duruyor.daha kullanışlı.

arkadaşşlarr sonunda benimde çıt çıtlarım olduuu :) 20 şer santim 6 parçayı 200 tl ye aldım .. ama şöle bi durum var iki tane çıt çıtı var uçlarda nette bazı yerlerde gördüm bide ortada 3 tokalı olan varr acebaa yanlışmı aldım onlar dahamı ii tutar dersiniz :S bidee 6 tane çok geldi sanki bana 3 yada 4 yetmiş gibi gelioo oofff ya okadar para verdim sonunda pişman oldum heraldee :S :KK43:

Arkadaşlar ben de bir süredir bu çıt çıtları araştırıyorum. Sadece internetten edindiğim bilgilerle yetiniyorum.Benim saçlarım omzumdan bir karış aşağıda falan.Fakat saçlarım çok katlı altları düz fakat üstler kısa katlı . Önlerinin yanları da katlı .. Bu saç modeline düz çıt çıt nasıl durur bilemiyorum.Ama ben zaten çıt çıtı 1 yıla yakın zaman sonra kullanmaya başlıyacğm. Bu konuda fikir verebilecek birisi varsa bekliyorum .:)) Baya kafam takıldı buna .Çok teşekkürler şimdiden.

Kızlar çıt çıtları her gün çıkarmak zorundamıyız,,onlarla yatıp kalksak normal saç gibi :KK70: :KK70: olmaz mı yahu :KK70:

Bende gg den aldım.açıkartırmayla 8 parçayı 60 tl ye aldım.gerçek saç olduğu konusunda tereddütüm vardı ama boyayıp maşa yaptım.kesinlikle yanmadı.fiyat şaşırtıcı ama gerçek:))

Ama hani cevap )= )= yok mu çıt çıt kullanan )=

ben bu aralar taktım uzun saça banyodan banyoya çıkartıyorum .. saçlarımla yatıyorum saçlarımla kalkıyorum. ilk zamanlar tahammül edemiyodum tokalar batıyordu. şimdi alıştım mı ne hissetmiyorum birşey alıştılar sanırım onlarda batmıyorlar ya üzülüyorum yıpranıcak diye ama bütünleştiler benle.napim. çıkartınca saçlarımı kestirmişim qibi oluyor tahammül edemiyorum :) yıkıyorum aynı anda hem kendi saçlarımı hep çıtçıtlarımı şekil verceksem veriyorum doğal kullanıcaksam ıslakken bir takıyorum kalıyor saçımda.. yani canım çok rahat kullanırsın istediğin qibi denizde havuzda her yerde :)

X