- 27 Ocak 2009
- 520
- 2
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmlar herkeslere...
bir türlü uzamayan saçlarım yüzünden bende en sonunda çıt çıt aldım. 5 parça alıcaktım ama kuaförüm bana tek parça halinde içinde bi çıt çıt önerdi arkasında 5 tane aparatı var uzun kullanmak istediğimde enseme yakın kısa kullanmak istedğimde tepeye doğru takıyorum. çok pratik kesinlikle belli olmuyr. bayağ gür ve gerçek saç. tek tek uğraşıp saçın 5 bölgesine ayrı ayrı krepe atmaktansa bu tek bi yerde duruo. uğraşmıorum anlıcağınız. ii ki böle bişe almışım. dieriyle uğraşırdım yoksa. sizede tavsiye ederim. yarım ay şeklinde bana boyasıyla 220 ye geldi ve sçlar ipek gibi.rapunzel gibiyim artık:teytey:
cnm ben tek parça aldım hem uzun hemde gür tek parça olarak kullanıoum ortaya takıorum. hiç ama hiç farkedilmio.220 ye aldım izmirde bulabilirmisin bilmiorum ama vardır heralde neden olmasın. tek parçanın arkasında 4 tane aparatı var. bi sor bakalım. başka sorucağın bişe varsa yardımcı olurum tabikide:)
bende çıt çıt saş alacagım ama karar veremedım bı turlu ebaydan alacagım ne dersınız