çirkin mi evim?

SevgiliMelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
585
14
48
Ankara
merhaba, 2 ay sonra evliliğimin birinci yılı dolacak. o kadar misafir geldi gitti. hayırlı olsun ağız tadıyla oturun dışında güzel evin var diyen olmadı:( çok moralim bozuluyor eşyalara baktıkça... tayinciyiz diye pek eşyada aldırmadım... tayin dönüşü yenilerim evi diye.... salonumun fotoğraflarını koyayım şimdilik..yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl? $PICT0086.webp$PICT0176.webp$PICT0177.webp

koltuklar güzel ama yerleştirme şeklini değiştirirsen daha iyi olur sanki büyük koltuğu cam önüne ikiliyi duvar kenarına teklileride ikininin olduğu yere koyup sehpayı yine aralarına koyabilirsin tabi bu sadece bir öneri:44:

evet ama masraf olmasın diye hep en ucuzundan aldırdım... bide çok renksiz sanki.. çok teşekkür edirim yorumun için:)

Ben 4 yıllık evliyim evlenirken maalesef eşyalarımı ben seçemedim :( o yüzden hepsini değiştirmek istiyorum.. Üstüme üstüme geliyor sanki aslında kötü değiller ama yine de severek isteyerek almaya benzemiyor.. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sen insanların ne düşündüğüne takılma küçük dokunuşlar yap evine belki sana iyi gelir

Mutlululuk için amaç değil araç olmalı eşyalar.
İnsan neyi elde edemediyse onda gönlü kalmaz mı zaten?
Kaldı ki gayet hoş.
Hayatı renklendiren sizlersiniz :)

eşyaların gayet güzel. ama küçük değişik aksesuarlar evi zenginleştiren ve güzelleştiren şeyler..

bir arkadaşımın mobilyaları normal ama güzel. aksesuar seçimi o kadar güzeldiki o normal eşyalar çok zengin görünmüştü

merhaba, 2 ay sonra evliliğimin birinci yılı dolacak. o kadar misafir geldi gitti. hayırlı olsun ağız tadıyla oturun dışında güzel evin var diyen olmadı:( çok moralim bozuluyor eşyalara baktıkça... tayinciyiz diye pek eşyada aldırmadım... tayin dönüşü yenilerim evi diye.... salonumun fotoğraflarını koyayım şimdilik..yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl?Eki Görüntüle 753444 Eki Görüntüle 753445 Eki Görüntüle 753446

eviniz gayet şık ve güzel neden üzülüyorsunuz ki ? bence çok güzel sade ve kullanıcanız eşyalar almışsınız gereksiz eşya ile hem evi doldurup hemde paranızı çöpe atmamışsınız tebrik ederim mutlulukla saglıkla oturun inşallah :6: :6: :6: :16: :16: :16:

gayet şık ve sade evin bence canım
önemli olan şaşalı olması değil zaten o evde sağlıcakla,huzurla,mutlulukla,kafana bir şey takılmadan yaşaman
ALLAH mutluluk versin ağız tadıyla oturursunuz İNŞAALLAH Amin

koltuklar güzel ama yerleştirme şeklini değiştirirsen daha iyi olur sanki büyük koltuğu cam önüne ikiliyi duvar kenarına teklileride ikininin olduğu yere koyup sehpayı yine aralarına koyabilirsin tabi bu sadece bir öneri:44:

onuda denedim canım şuanda da farklı yerdeler.. lakin yer küçük olunca evir çevir gene aynı:) sağol önerin için

Ben 4 yıllık evliyim evlenirken maalesef eşyalarımı ben seçemedim :( o yüzden hepsini değiştirmek istiyorum.. Üstüme üstüme geliyor sanki aslında kötü değiller ama yine de severek isteyerek almaya benzemiyor.. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sen insanların ne düşündüğüne takılma küçük dokunuşlar yap evine belki sana iyi gelir

valla ben de neredeyse 3 yıllık evliyim. ben de hem kiradayım diye hemde bazı sebeplerden dolayı beğenerek seçmedim ev eşyalarımı ve nefret ediyorum eşyalarımdan. ama gene de buna şükür diyorum Rabbim evde huzur versin eşyalar yenilenir gider :)

yapıyorum ara sıra ama içim ısınmıyor bi türlü... az mı şükrediyorum bilmiyorum ki... teşekkür ederim:)

eşyaların gayet güzel. ama küçük değişik aksesuarlar evi zenginleştiren ve güzelleştiren şeyler..

bir arkadaşımın mobilyaları normal ama güzel. aksesuar seçimi o kadar güzeldiki o normal eşyalar çok zengin görünmüştü

renkli aksesuar ve yastıklar bakıyorum şirin olsun istiyorum ama elim hep beyaz olanlara gidiyo... sonra gelip koyuyorum gene olmadı diyorum pembe tonlarında englısh home dan perde ve yastık almayı düşünüyorum bakalım. inş o zaman içime siner

eviniz gayet şık ve güzel neden üzülüyorsunuz ki ? bence çok güzel sade ve kullanıcanız eşyalar almışsınız gereksiz eşya ile hem evi doldurup hemde paranızı çöpe atmamışsınız tebrik ederim mutlulukla saglıkla oturun inşallah :6: :6: :6: :16: :16: :16:

:) beni mutlu ettiniz Allah da sizi mutlu eder inş... sağolun var olun. bu kadar kolay işte mutlu olmak.. ziyaretime gelen eş dosttan da böyle bi tepki alsaydım bi kere olsun, hiç sormazdım bile ama oturuyor işte insanın içine...

ben çok beğendim. benim bir tanıdığımın evine çok benziyor beraber yerleştirmiştik mobilyaları bi an orası mı diye baktım ama değilmiş bizim aynamız dikdörtgendi :D

:) beni mutlu ettiniz Allah da sizi mutlu eder inş... sağolun var olun. bu kadar kolay işte mutlu olmak.. ziyaretime gelen eş dosttan da böyle bi tepki alsaydım bi kere olsun, hiç sormazdım bile ama oturuyor işte insanın içine...

insanlar dogru iş yapan kimselere takdir etmezler bunu bir kenara yazın yaşanmış tecrübem var benimde az eşyam var evim kira diye kendi evim bile olsa gerskiz eşya ile doldurmazdım ne gerek var... amin inşallah allah herkesi gönlüne göre versin :16: :16: :16: cevremde cok insan var bir tanesini söyleyeyim bir evin bir kızıydı ve durumları çok iyi srıf mobilyaya 50 milyar para verdiler sonra ne oldu anlaşamadı ayrıldı ve eşyalarını depoya kaldırdı o kadar gereksiz bence boşver insanları kendinizi begendirmek zorunda degilsiniz birde insanlar eşyaya gelmiyorlar sizin yanınıza geliyorlar degil mi ? bende tv bile yok belki inmamazsınız çogu arkadaşım neden yok alsana der bende her zaman onlara benım yanıma geliyorsunuz tv için mi geliyorsunuz onun içinse gelmeyin diyorum

Back
X