Çirkin kız olmak...

Ridicule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
27
26
28
Herkese merhaba.

Çok üzgünül, çok yıprandım...
Ben açıkça sı çok çirkinim, bunu size yok güzelsindir deyin diye demiyorum. Çirkinim işte, çevremdeki insanlar da bunu söylüyor. 23 yaşındayım yakında 24 olucam. Hiç bir erkek beni sevmedi, ben hep mutlu çiftleri izledim. Ne giysem ne yapsam surat aynı surat. Kendimden iğreniyorum artık keşke annem beni hiç doğurmasaydı diyorum.
Türkiye den uzaktan bir akrabağımız (erkek) bana interneten sırnaşmaya başladı. Bende salağım ya ilk defa birinin hoşuna gittim diye içten içe çok sevindim, ilk dera birisinin ilgisini çektiğimi düşünüyordum salağım ya. Oysa ki o herif tüm paralı kadınlara kızlara asılıyormuş sonra da b*k gibi bırakıyormuş ( bunu bir sürü kıza yapmış herkesin dilinde ama ben saf olduğumdan anlamamıştım). Ben zengin bile hiç değilim. Avrupa da yaşadığımız için bizi zengin zanediyorlar oysaki aldığım elbiseler bile hepsi 2. el. Neyse o erkeğin huyunu dün kuzenim bana anlattı dedi ki : " K. çirkin kızları tavlayıp ne kadar para alabiliyorsa alıp sonra başka birisini buluyormuş" sonra dank etti işte bana...
Hayatım da ilk defa birinin hoşuna gittim diye sevinmiştim.
Arkadaşlar bu ilk değil çirkinliğimle ilgili yapılan kötülük. Çirkinliğimi ailem bile yüzeme vuruyor. Türkiye ye gittiğimde bile aynı şey. Örnek vermek gerekirse amcam beni hep bir kıza benzetir iki dakika geçmeden de "ay o kız kendine 30 kilo makyaj yapınca bile çirkin" der. Böyle size 1000 örnek verebilirim.
Size yemin ediyorum kötü birisi değilim, herkesin derdine koşan, çok sesiz birisiyim. Kendimden nefret ettim, herşeyim den nefret ettim.
Gözlerime bakıp çok çirkinsin diyen çocuğu da unutmuyorum.
Yeni bir yıl ve yine aynı şey. Usandım.
Dişlerim çok iğrençti tüm birikimimi koyup yaptırdım birşey değişmedi, çok zayıftım şeker yağ yedim şişmanladım yine birşey değişmedi. Bana hep böyle mi davranılacak? Beni hiç bir zaman biri sevmicek mi? Allah vergisi güzel olan kızlar, ablalar lütfen ne kadar şanslı olduğunuzu bilin ve benim gibi salak saf ve çirkin insanları ezmeyin.

Şimdi hepimiz senden fotoğraf istiycez abartıyorsun diye düşünerek..
Eğer paylaşmaya çekinmezsen faydası olur.
Stil önerisi falan gelir belki..

Güzeller çok şanslı diye bir şey yok sil aklından öncelikle.
Ne güzeller gördüm, soldurdular..
Allah bahtın güzelini versin, yüzün değil.

Lutfrn uzulme sagliginin degerini bil diycem ama eminim bu soz sana cok etkili gelmeyecek.aslinda cok anlamli bir söz biliyor musun?ayrica belki cok begenenin olmamis olabilir ama hic olmayacak diye dusunme lutfen.etrafina bir bak evli ve mutlu kisilerin hepsi dunya guzeli mi?hic guzel olmayıp esinden deger goren mutlu olan bir suru insan var

Öncelikle cevrenizi değiştirin. Size "çirkinsin" diyen insan hayatınızda olmasada olur. Önce kendinizi sevmeyi öğrenin.. Siz kendinizi böyle ezdikce o sülük akrabaginiz gibiler asılır size ve siz çok kolay kullanilirsiniz.. Kendinizden nefret ettiğiniz sürece zaten sizi kimse sevmez, çünkü bu enerjiyi dışarı da veriyorsunuzdur.

Bos ver cankm ya.sen bukadar yipratma kendini.guzelde olsan millet onuda dert edef soylerdi
Eger cok belirgin bir sıkinti varsa kucuk cerahiyle duzelt bitti gitti.
yıllar önce gerçekten yüzü çirkin denılebılecek bir tanıdığım tüm yüzüne estetik yaptırıp üstüne azimle uçuş hostesi oldu.kız estetık mucizesi valla ne yaptırdıysa hiç sırıtmadı cuk oturdu yüzüne fıstık gibi oldu

yıllar önce gerçekten yüzü çirkin denılebılecek bir tanıdığım tüm yüzüne estetik yaptırıp üstüne azimle uçuş hostesi oldu.kız estetık mucizesi valla ne yaptırdıysa hiç sırıtmadı cuk oturdu yüzüne fıstık gibi oldu
Valla ben estetige karsi degilim ustelik kendi capimda tutucuyumdur:)hee tabi absurt olmayacak
Bukadar mutsuz olacagina yaptirsin yani.

Ben sizi anlıyorum iç güzelliği önemli falan ama şekil hiçbirşeydir diyenler maval okuyor. Basbayağı şekil günümüzde başlangıç için herşeydir. Ben size estetiği öneriyorum şiddetli. Ne yapın edin estetik yaptırın kendinizi ancak o zaman sevmeye başlayabilirsiniz.

Çok yakın arkadaşım çirkin diye adlandırılan kategoriden. İlk gördüğümde bende uyandırdığı duygu çirkin oluşuydu.. sonra yarım saat sohbet ettik ne çirkinlik kaldı ne başka bişey,sonrasında onun çirkin olduğunu hiç düşünmedim.. okadar tatlı ve sempatikki tm çirkinliğini unutturuyor insana.. yüz güzelliği ilk görüşte önemli olsada aslında hiçte önemli değil yani..

İnsanların düşüncesini bu kadar önemseme, hepimizi Allah yarattı, dua et sağlamsın, sağlığın yerinde vücudunda bir eksik yok. Dış güzellikte eninde sonunda gidiyor, istediği kadar güzel olsun insan rabbim onu almak isterse tüm güzelliği gider. İçin güzelse sabret ve dua et. Rabbim karşına seni sen olduğun için sevecek, hayırlı eş nasip etsin İnşaAllah.

Valla ben estetige karsi degilim ustelik kendi capimda tutucuyumdur:)hee tabi absurt olmayacak
Bukadar mutsuz olacagina yaptirsin yani.
çok mutsuzsa insan yaptırmalı ama ayy azıcık kalkık olsun burnum ayy yanağım daha dolgun olsun diye yaptıranları anlamıyorum.zaten onlar çirkinleşiyor güzelleşeceklerine.estetik en çok fazla kusuru olana yakışıyor adeta evrimleşiyorlar yeni bir insan oluyorlar

Herkese merhaba.

Çok üzgünül, çok yıprandım...
Ben açıkça sı çok çirkinim, bunu size yok güzelsindir deyin diye demiyorum. Çirkinim işte, çevremdeki insanlar da bunu söylüyor. 23 yaşındayım yakında 24 olucam. Hiç bir erkek beni sevmedi, ben hep mutlu çiftleri izledim. Ne giysem ne yapsam surat aynı surat. Kendimden iğreniyorum artık keşke annem beni hiç doğurmasaydı diyorum.
Türkiye den uzaktan bir akrabağımız (erkek) bana interneten sırnaşmaya başladı. Bende salağım ya ilk defa birinin hoşuna gittim diye içten içe çok sevindim, ilk dera birisinin ilgisini çektiğimi düşünüyordum salağım ya. Oysa ki o herif tüm paralı kadınlara kızlara asılıyormuş sonra da b*k gibi bırakıyormuş ( bunu bir sürü kıza yapmış herkesin dilinde ama ben saf olduğumdan anlamamıştım). Ben zengin bile hiç değilim. Avrupa da yaşadığımız için bizi zengin zanediyorlar oysaki aldığım elbiseler bile hepsi 2. el. Neyse o erkeğin huyunu dün kuzenim bana anlattı dedi ki : " K. çirkin kızları tavlayıp ne kadar para alabiliyorsa alıp sonra başka birisini buluyormuş" sonra dank etti işte bana...
Hayatım da ilk defa birinin hoşuna gittim diye sevinmiştim.
Arkadaşlar bu ilk değil çirkinliğimle ilgili yapılan kötülük. Çirkinliğimi ailem bile yüzeme vuruyor. Türkiye ye gittiğimde bile aynı şey. Örnek vermek gerekirse amcam beni hep bir kıza benzetir iki dakika geçmeden de "ay o kız kendine 30 kilo makyaj yapınca bile çirkin" der. Böyle size 1000 örnek verebilirim.
Size yemin ediyorum kötü birisi değilim, herkesin derdine koşan, çok sesiz birisiyim. Kendimden nefret ettim, herşeyim den nefret ettim.
Gözlerime bakıp çok çirkinsin diyen çocuğu da unutmuyorum.
Yeni bir yıl ve yine aynı şey. Usandım.
Dişlerim çok iğrençti tüm birikimimi koyup yaptırdım birşey değişmedi, çok zayıftım şeker yağ yedim şişmanladım yine birşey değişmedi. Bana hep böyle mi davranılacak? Beni hiç bir zaman biri sevmicek mi? Allah vergisi güzel olan kızlar, ablalar lütfen ne kadar şanslı olduğunuzu bilin ve benim gibi salak saf ve çirkin insanları ezmeyin.

Bir insanı güzel gösteren davranışları ve özbakımıdır. Sen diğer insanlarla olan ilişkilerinde özgüvenli, kendinden emin duruş sergilersen ve kendine bakıyorsan (güzel kokmak, temiz olmak) herkes seni güzel görür ve saygı duyar. Dışarıdan bakınca çirkin denilecek kadın erkek bir çok insan bu özgüvenli duruşları sayesinde aşırı saygı duyulan, istenilen birileri haline gelmelerine şahidim. Ve kendilerini çok seven eşleri olduğuna da.
Bu arada bir yerden sonra dış görünüşün hiç bir önemi de olmuyor. En çok gençken takıyoruz

Hayatta her insanın sahip olduğu ve olmadığı tonla değer var. Fiziksel özellikler önemli olsa da asla herşey demek değil. Asıl sorun çirkin olduğunuz düşüncesinin tüm hayatınızı ele geçirmesine izin vermeniz. Bu olumsuz düşünceler sizin yaşamınızin bir parçası olduğu sürece bir şeyleri degistiremzsiniz. Öncelikle dış gorunusunuzden ziyade karakteriniz ile fark yaratmaya çalışın. Bol bol okuyun. Toprağa girecek ve mikroorganizmalar tarafından yok edilecek bedenlerimiz olduğunu unutmayın. Çirkin veya güzel herkes birgün bu hayattan gidecek. Sizin dış gorunusunuzu çirkin olmakla nitelendiren insanların ruhlarının çirkinliğini göremeyecek kadar özgüven problemi yaşıyorsunuz. Bunun kolay olduğunu söylemiyorum. Herkes etrafındaki insanların görüşlerinden etkilenir ve beğenilmek ister. Fakat bu beğeni illaki ilk görüşteki izlenimle olmak zorunda değil. Ne kadar sanlisiniz ki hayatınıza girecek insanlar maskesiz olacak. Tabiki siz bunu anlayabilirseniz. Eğer değiştiremeyeceginiz şeylere bu kadar takılıp özel, farkındalık sahibi, iç görülü, duyarlı, kültürlü, bilge fakat alcakgonullu olmak gibi muhteşem özelliklerle kendinizi donanmayi bı kenara bırakırsanız asıl çirkinlik budur. Çevremizdeki bir çok iliski, evlilik hatta sıradan arkadaşlıklar bile maddesel özelliklerle siglasmisken alın size fırsat. Bırakın bedeninizi bir kenara yüreğinizle, karakterinizle ve insanlığınla fark yaratın. Varsın sizi sadece bir insan beğensin oda gerçek olsun öz olsun tam olsun... Yazdıklarımı uzun uzun düşünün lutfen...

X