gerçekten sadece ve sadece merak ettiğim için sormak istiyorum, sayfanız da sizin düşüncenizden (siyasi dini milli vs yönlerden) bir arkadaşınız aynı cümlenin öznesini değiştirip Burakcan yazsa onu da siler miydiniz?
Hatırlıyorum onun yüzünden hepimiz banlanmıştık bi de. Kaç gün etkisinden çıkamadım o nefretin sebebini düşündüm durdum..
valla ben çok eğleniyorum ne siniri
Muneeee Ablaaa, Mune Ablaaaa..... Banın var mı?
Var var.
Saygısız var mı ?
Var var.
E ne duruyorsunnnnnn? Banlasanaaaa, banlasanaaaaa
öreyim . sen iste yeterlli de..Ne örüyorsun oky, bana kazak örsene iki düz bir ters bir haroşo, olmadı selanik Allah ne verdiyse artık
gerçekten sadece ve sadece merak ettiğim için sormak istiyorum, sayfanız da sizin düşüncenizden (siyasi dini milli vs yönlerden) bir arkadaşınız aynı cümlenin öznesini değiştirip Burakcan yazsa onu da siler miydiniz?
Hatırlıyorum onun yüzünden hepimiz banlanmıştık bi de. Kaç gün etkisinden çıkamadım o nefretin sebebini düşündüm durdum..
danscım kim o yaiyi ki öldü dedi öyle mi
valla ben çok eğleniyorum ne siniri
Şurda sizin için telef ediyorum kendimi, diğer bölümler öksüz yetim gibi kaldı sizin yüzünüzden, güzel güzel konuşun işte, nedir yani paylaşılamayan, sen bana çorap ör, oky kazak örecek
en çok eğlenen benim lütfen.
eglence topigimi olmus :)))))
ben nickini unutmuşum, sorcha bilir. sadece şok geçirmiştim. Ama benim listemde ekli bile değilmiş neyse ki..
ya bakin gene ayni sey oluyor konu "cirkin kisa bacakli killi ayilar yine uzun adami secmis"
gene konuyu nasil berkin yada danscina getirdiniz yaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?