Çirkin, kısa bacaklı kıllı ayılar yine uzun adamı seçti!

Kağızmana ısmarladım nargele nargele
Kağızmana ısmarladım nargele nargele
Gümüş kemer ince bele dar gele dar gele oy
Gümüş kemer ince bele dar gele dar gele oy

Selam hanımlar
paylaşamadığınız nedir?

rezalet diyorum sadece
bütün secmenleri bir araya toplamak lazim bakalim boyu posu nasil ve killi mi kilsiz mi :))))
bu ara basbakana sikayetde edicem bizim buradakinlere niye kömür makarna yok ayip yaa

biraz önce kimse yoktu...tartışma olunca herkes burda :))
tabi monolog yapıyorum ben burda

Söylediklerin şu sözü hatırlattı bana pepe: ''Cehaletin yol açtığı vicdansızlıktan daha üzücü bir şey yoktur''

Son düzenleme:
dönsün her neyse ona dönsün aynen..

evet gene aynı konu değilmi:)))
sen salon kadını ben mahelle kavgası çıkaracak kadın ...ha ha haaa
kapat mune gerçekten ..yoksa eğlence alanları oldu burası

Okuduğunu anlama konusundaki sıkıntılarını gidermede.yardımcı olabilirim.

eveett sonunda mune abla çıldırdı

abla şu ceza sistemi geri dönse ne ka hoş olur bazılarının kendini frenlemesi lazım yoksa siyaset topiği değil çocuk kavgasına dönecek konular.

konu neydi ne oldu ...nasıl çarpıtılıyor konu bravo gerçekten ...

Son düzenleme:

Tabi ne güzel eğleniyorsun demi Muniş Abla
Eski sistemle yeni sistemin ortası bir şey lazım abla

selam mune. bir anlasam neyi paylaşamıyorsak artık.

eveett sonunda mune abla çıldırdı

abla şu ceza sistemi geri dönse ne ka hoş olur bazılarının kendini frenlemesi lazım yoksa siyaset topiği değil çocuk kavgasına dönecek konular.

Tabi ne güzel eğleniyorsun demi Muniş Abla
Eski sistemle yeni sistemin ortası bir şey lazım abla

Rahatlayın biraz valla koyarım şuraya bakkal amca bakkal amca unun var mı yağın var mı helva yapsana türküsünü bezersiniz

Sadece bir tanesini sildim. O da Berkin için , iyi ki öldü yazmıştı.
Onu da Akp'li olduğu için değil, kalbinde böylesine kin ve nefret olduğu için sildim.

gerçekten sadece ve sadece merak ettiğim için sormak istiyorum, sayfanız da sizin düşüncenizden (siyasi dini milli vs yönlerden) bir arkadaşınız aynı cümlenin öznesini değiştirip Burakcan yazsa onu da siler miydiniz?

seçim sonucu topiğinden sonra oyun alanına dönen 2. topik bence burası
açık kalsa da hiçbir şey değişecek gibi görünmüyor .

Rahatlayın biraz valla koyarım şuraya bakkal amca bakkal amca unun var mı yağın var mı helva yapsana türküsünü bezersiniz

bi 35 gün önce olsaydı bu türküye bile ağlardım emmoğlu türküsüne böğüre böğüre ağlamıştım göbüşte bebiş varken

aman şu garip muhabbetlerden zaten bezdik abla eskiden ban korkusu seviyeyi koruyodu hiç değilse daha güzel tartışıyorduk.

Muneeee Ablaaa, Mune Ablaaaa..... Banın var mı?
Var var.
Saygısız var mı ?
Var var.
E ne duruyorsunnnnnn? Banlasanaaaa, banlasanaaaaa

Sadece bir tanesini sildim. O da Berkin için , iyi ki öldü yazmıştı.
Onu da Akp'li olduğu için değil, kalbinde böylesine kin ve nefret olduğu için sildim.

Hatırlıyorum onun yüzünden hepimiz banlanmıştık bi de. Kaç gün etkisinden çıkamadım o nefretin sebebini düşündüm durdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…