• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin, kısa bacaklı kıllı ayılar yine uzun adamı seçti!

değilmi. çok güzel bir paylaşım.

Yani ben de düşündüm, bana emeği geçen , paylaşımlar yaptığımız sevdiklerim var Akpli olan.
FB'de de artık konuşmalarımı durdurmaya karar verdim , sakince güzelce yazacağım. Kalplerini kırmak istemiyorum çünkü.
Bir ara tüm Akplileri sayfamdan silecektim ama böyle hepimiz kaybederiz, bu şekilde olmayacağına karar verdim. Düşmanlık ile bir yere varılmayacak.

ceza sisteminin önceden neydi şimdi ne oldu hiç haberim yok inanırmısın :ssz: sen ceza sistemi değişince böyle sizli bizli olduysan o ayrı da senli benli olmak ne zamandan beri saygısızlık oluyor?.. :51:
burda saygısız olan biri varsa o da saygısızsın diyen sen oluyorsun.
çizgiyi aşmaya gelirsek kimin çizgisiymiş o? kime göre çizgiymiş? diye sorarlar insana..
ayrıca her halukarda yağ gibi üste çıkmaya çalışmak her daim sizin uslubunuz..
her tür küfürleri edin her ortamda ondan sonra çık bana sıfatları hak ediyorsun falan de asıl çizgiyi aşan sensin.

Ben size yorumumu yaptım hanımefendi . Daha fazla yoruma gerek yok. Saygılar .

Yani ben de düşündüm, bana emeği geçen , paylaşımlar yaptığımız sevdiklerim var Akpli olan.
FB'de de artık konuşmalarımı durdurmaya karar verdim , sakince güzelce yazacağım. Kalplerini kırmak istemiyorum çünkü.
Bir ara tüm Akplileri sayfamdan silecektim ama böyle hepimiz kaybederiz, bu şekilde olmayacağına karar verdim. Düşmanlık ile bir yere varılmayacak.
sakınnn. olmaz öyle şey. ya biz birbirinize bunu yapmamalıyoız. ötekileştirme bu. gördüm bende bunu yazanları ama yanlış bana göre. ya biz bu milletin vatandaşlarıyız. gerek yok bu kine. asla. düşmanlık bize kaybettirir.

sakınnn. olmaz öyle şey. ya biz birbirinize bunu yapmamalıyoız. ötekileştirme bu. gördüm bende bunu yazanları ama yanlış bana göre. ya biz bu milletin vatandaşlarıyız. gerek yok bu kine. asla. düşmanlık bize kaybettirir.

Sadece bir tanesini sildim. O da Berkin için , iyi ki öldü yazmıştı.
Onu da Akp'li olduğu için değil, kalbinde böylesine kin ve nefret olduğu için sildim.

Son düzenleme:
Sadece bir tanesini sildim. O da Berkin için , iyi ki oldu yazmıştı.
Onu da Akp'li olduğu için değil, kalbinde böylesine kin ve nefret olduğu için sildim.
anladım canım..
tabbiki ölen bir cana hele bu çocuksa iyiki öldü demek acımasızlık. şahsen bende istemezdim .

Mune imdattttt. Eski sisteme bile razıyım yeter ki su durumdan kurtulalim.

Konuya iki çift laf etmek için giriyoruz yazılanları okuyunca yazmak gelmiyor. Bazen de oyle kiskirtici oluyo ki tutamayıp ben de uyuyorum onlara. Valla kendimden bile sıkıldım.

Konuya iki çift laf etmek için giriyoruz yazılanları okuyunca yazmak gelmiyor. Bazen de oyle kiskirtici oluyo ki tutamayıp ben de uyuyorum onlara. Valla kendimden bile sıkıldım.

kendine çapulcu diyen çıkıyor da kendine çirkin kısa bacaklı demekmi tuhaf oluyor :52:
tam komedisiniz gerçekten :27:

Aynen ben de bi hakaret görünce dur ben sana gösteririrm hakaretin dik alasını diyip yazıyorum, sonra siliyorum çünkü karşımdakinde işi sokak kavgasına götürecek bir yapı var:D basıyorum eksiyi:9:
Ne bu ya nefret, kin bişeyler hayır bünyeye zarar erken ölür insan mazallah:51:

anladım canım..
tabbiki ölen bir cana hele bu çocuksa iyiki öldü demek acımasızlık. şahsen bende istemezdim .

İyi ki öldü diyebilen insan, potansiyel katildir gözümde. Katilleri de sayfalarımızda tutmamamız gerek.

İyi ki öldü diyebilen insan, potansiyel katildir gözümde. Katilleri de sayfalarımızda tutmamamız gerek.

Ne sayfamızda , nede hayatımızda kim olursa olsun giden bir can varsa ne kimliği, ne fikri ne de yaşam tarzı bunu daha az acınası yapmaz .
Hele bir çocuksa

kendine çapulcu diyen çıkıyor da kendine çirkin kısa bacaklı demekmi tuhaf oluyor :52:
tam komedisiniz gerçekten :27:

Sorun kıllı kısa bacak.değil. sorun diğer üyelere cevap veriş tarzın. Neyse valla salon kadını çizgimden çok fena kayicam artık tutamıyorum. Muneeee cidden imdat

1452424_10152374456029892_56713454_n_1.jpg

hoşuma gitti. paylaşayım dedim..
artık olması gereken bu.
barışın,çalışın
iyi günde kötü günde dayanışmayla dokunun. sabırla tane tane dokunun. dokunan kazanır.

Ne güzelbir paylaşım tekrar tekrar okunmalı

çapulcu az olmuş aslında akplilere söylenenler yanında :):51:
üslubuma gelirsek gayet yüksekti sana nazaran..
ki sana cevaba bile gerek yoktu . çünkü beni savunmak sana kalmadı zaten:ssz:.

Uuu, ciddi manada anlamada mesele var. Sizi savunmadım ki. :1:

Neyse, madem sizin düşünceniz bu o zaman ağlak yapmaya hakkınız yok bize kıllı ayı deniyor diye. :) Kendiniz kabullendinizse mesele yok. :1:

Aynen ben de bi hakaret görünce dur ben sana gösteririrm hakaretin dik alasını diyip yazıyorum, sonra siliyorum çünkü karşımdakinde işi sokak kavgasına götürecek bir yapı var:D basıyorum eksiyi:9:
Ne bu ya nefret, kin bişeyler hayır bünyeye zarar erken ölür insan mazallah:51:

bendeki nefret sendeki sevgi değilmi :) :ssz:
kim erken ölür onu sen bilemezsin..:ssz::ssz:

Ben neden sizin gibi hissedemiyorum peki......içimdeki bazı şeyler öldü.....konu kesinlikle akp değil.....ben isimde gücümde bir insanım........bu ülkede her kesim belli dönemlerde acı çekmişken hatta ve hatta işgencelerden geçirilmişken neyin ağlaklığı bu hala......elvan öldüğünde sosyal medyada yazanları okumuşsunuzdur.....elvan helvan çok güzelmiş..........çalma çîrpma olaylarını geç......ne biçim bir millet olduk biz........bugün yine bahsetmiştim insanlarıyakmak ve öldürmek için saatler içersinde binlerce adam toplayabiliyorsunuz........hanım kızımız böyle bir ülkede şeriat istiyor......o kadar meraklılar ki başkalarının hayatlarına burnunu sokmayı
Karşınızda sizin tahayyul ettiğiniz saf anadolu insanı yok.......bence yok.........insanları severim ama arsız ve vicdansız insanlarla uğraşılmaz.......

Ceza sistemi acilen eski haline dönmeli üsluplar gerçekten fena :ssz:

dönsün her neyse ona dönsün aynen..
Sorun kıllı kısa bacak.değil. sorun diğer üyelere cevap veriş tarzın. Neyse valla salon kadını çizgimden çok fena kayicam artık tutamıyorum. Muneeee cidden imdat

evet gene aynı konu değilmi:)))
sen salon kadını ben mahelle kavgası çıkaracak kadın ...ha ha haaa:52::27::35:
kapat mune gerçekten ..yoksa eğlence alanları oldu burası

Allahım 2 gün önce sesi çıkmayanlar bugün her mesaja cevap yetiştirme derdinde :27:
iyi oldu iyi ceza sistemi tekrar gelse de göreceğimizi gördük.:ssz:

Back