Ablalarım ve kardeşlerim bu aralar forumda birçok evlenemiyorum evlenemeyecekmiyim gibi konular açılıyor bunlardan birinide ben açtım geçenlerde 23 yaşındayım ve evlenemeyeceğimi düşünüyorum bazı ablalarım kızdılar hatta 23 yaşında bunları düşürme yüzündeki çillerle alakası yok vs. Ama insan yinede kendini üzmekten alıkoyamıyor ben kendimi hep çirkin bulmuşumdur insanlar biraz özgüvenli ol derler ama özgüvenli olmak için önce kendini beğenmek gerekir güzel olmak gerekir benim fikrim bu dediğim gibi yüzümde çiller gözaltı morlukları yuvarlak patates gibi bir surat kocaman birde burun varbu zamana kadar kimse beğenmedi arkadaşlarımın birçok beğeneni olmuştur benim hiçbir zaman olmadı aslında bunu fazla takmıyordum ama son olarak internetten konuştuğum biri beni buluştuktan sonra beğenmeyince durum vahim demekki dedim herkes yine aynı konuyu açmışsın demeden soruma geçmek istiyorum çirkin insanlar evlenemez mi ? Çirkin olduğu için evde kalan evlenemeyen tanıdıklarınız var mı ?
Annemin bi akrabasi var. Adam yakisiklimi yakisikli annem diyor gencken tüm kizlar siraya giriyordu onunla sevgili olmak icin. Adam hala yakisiklidir. Neyse.
Evlenmek istedigini ailesine acilmis gitmisler sevdigi kizin ailesinle tanismaya. Ailesi kizi görünce resmen soka girmis. Kiz cirkin mi cirkin. Hatta ogullarina demisler sen bukadar güzelken neden bu kizi sectin diye ve ogullarin cevabi su olmis: sizin icin cirkin olabilir ama benim icin dünyanin en güzel kizi ve onu seviyorum ve evlenmek istiyorum.
Hikaye gibi oldu ama gercekler bunlar hatta kendisi hala anlatir bunlari :)
Hicbir zaman kendine cirkin gözüyle bakma. Herkesin bir nasibi vardir. Güzelligini degil kalbini sevsin seni seven!
Sorunun cevabini da anlattigim gercekten cikarabilirsin :)
yerim seni ne tatlı anlatmışsın
çirkinlik göreceli bir durum kesinlikle
gönül kimi severse dünya güzeli odur demişler
çirkin demeyimde benim güzel bulmadığım ve evli olan arkadaşlarım var kocaları tarafından güzel bulunan ve sevilen
Öz güvenli olmak önemli, önce siz kendinizi sevmeli, beğenmeli, güvenmelisiniz ki insanlara bu enerjiyi aktarasınız. Güzel olmak öz güvenli olmakla eş değer değil.
Kalple ve enerjiyle daha çok alakalı bence bu tarz şeyler, daha doğru sonuçlar alırsınız sizi gerçekten seven biriyle birlikte olursunuz. Vakti gelince sizin kalbinizi seven biriyle birlikte olacaksınızdır inşallah.
Annemin bi akrabasi var. Adam yakisiklimi yakisikli annem diyor gencken tüm kizlar siraya giriyordu onunla sevgili olmak icin. Adam hala yakisiklidir. Neyse.
Evlenmek istedigini ailesine acilmis gitmisler sevdigi kizin ailesinle tanismaya. Ailesi kizi görünce resmen soka girmis. Kiz cirkin mi cirkin. Hatta ogullarina demisler sen bukadar güzelken neden bu kizi sectin diye ve ogullarin cevabi su olmis: sizin icin cirkin olabilir ama benim icin dünyanin en güzel kizi ve onu seviyorum ve evlenmek istiyorum.
Hikaye gibi oldu ama gercekler bunlar hatta kendisi hala anlatir bunlari :)
Hicbir zaman kendine cirkin gözüyle bakma. Herkesin bir nasibi vardir. Güzelligini degil kalbini sevsin seni seven!
Sorunun cevabini da anlattigim gercekten cikarabilirsin :)
her güzel kadına Allah çirkin şansı versin dediklerine göre çirkinlerin bahtı açık oluyor demek ki... ne kadınlar var yanında ne adamlar... ne adamlar var yanında ne kadınlar... karakter,işve,cilve birazda şans işi yani kader kismet...
Cikicak tabiki sen kendinden emin ol :)çok teşekkür ederim bunu anlattığınız için moral oldu bana demekki sadece dış görünüşe bakmayanlarda varmış umarım benim karşımada böyle biri çıkar
Gercekler neyse onu anlattim. Inanirmisin millet hala sasiriyor o adam o kizla nasil evlendi diye.. ama bi gör bak cok mutlular birbirlerine askla bakiyorlar 30-35 yil olmus evleneli :)Bu kiza boyle bir ornek gerekiyordu aslinda boyle dusunen herkese gerekiyor.
Gercekler neyse onu anlattim. Inanirmisin millet hala sasiriyor o adam o kizla nasil evlendi diye.. ama bi gör bak cok mutlular birbirlerine askla bakiyorlar 30-35 yil olmus evleneli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?