• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cipralex kullanan arkadaslar lutfen acil yardim!

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
28
Merhaba arkadaslar
Bir kac gundur annem yuzunden sinirlerim tepemde. Kadin herseye bagirip cagiriyor. Babama bile bagirir hep babam ama hic ses etmez. Ne istiyosa va elinin altinda ama hep daaha fazla hedefi yuksek seyler ister! Cok sik kavga ederler. Daha dogrusu annem bagirir babama ve bize.insan icinde yerin dibine sokar insani. Hep agliyorum nedense kac yasina geldim (20) hala aglarim annem babama kizdiginda bagirdiginda.igrenc bir ses tonu vardir zaten! Bu ayda 7-8 kere olur ortalama ve hep stres yaparim hep aglarim sinirden simdi cipralex almaya karar verdim ama bir doktor tehsis koymadan. Ve doktora gitmek istemiyorum.bana yardimci olur musunuz? Kendimi bilmez olur muyum ? Yan etkileri cok mudur? Gercekten hicbisey takmak istemiyorum artik lutfen yardim edin.

canım ben kullanıyorum ama ben doktordan almıştım benimde kas ağrıları vardı vücudumda başta biraz uyku yapıyo sonraa normaale dönüyo gerçekten biraz relax hale geliyosun sağlık ocağındada yazıyorlar söyle şikayetini al ama bence direk kendin alma yani

çok geçmiş olsun. bence doktora gitmeden alma canım çünkü böyle ilaçlara başladığın zaman en az 6 ay kullanman gerekiyor. bir doktor kontrolünde başlaman daha faydalı olur. hangi dozda, ne kadar kullanman gerektiğine en güzel doktor karar verir.
ben de kullanıyorum başta biraz halsizlik, uykusuzluk, adapte olamama gibi sorunlar oluyor ama sonradan düzeliyor. kendini bilmeme gibi ağır bişey ben yaşamadım

Back