cinsiyette yanilma

Ciddi misin arkadaşım. Böyle şeyler duyunca donup kaliyorum. Acaba bizde 6. Ayda degisir miyiz
Sorma yaşadığım resmen soktu!!! İlk evlatti sağlıkla olsunda ne olursa olsun vardı ama koskoca 6 ay! Birde ilk çocuk bissuru şeyler almıştık mavi yeşil falan. Hepsi baza altı oldu, minnoş kızıma yeniden duzen yaptık umarım ikinci erkek olursa aldiklarimi kullanırım
Siz kaç ayliksiniz? 7. Aydan sonra renk al bence ondan önce unisex takıl, hayırla sağlıkla gelsin inşallah

ben 20. Haftamdayim canım.ozelde bayılıyoruz kız dedi ama tabi içimde hep bi şüphe. hayırlısı olsun bakalım. Önümüzdeki hafta kontrol var tekrar sorucam bakalim

Ben şuan 20. Haftadaymışım devlette ayrıntılıya girdim cinsiyetini göremiyorum dedi pozisyonu ters dedi sonra oradan özele gittik kalbinde parlaklık var deyince oradada kız gibi gördüm Bna göre yüzde 95 kız dedi

Cok buyuk sok olmustur yatabi yine kiziniza sevinmissinizdir ama 6 ay oglum diye sev sonra birden degissin bende kiz bekledim erkek dedi aceba pipi yi gordunuzmu siz neye gore erkek dediler

Bna zaten yüzde yüz diyemem dedi ama biz iyice kıza odaklandık artık değişirsede sürpriz olur yeterli sağlıklı bir şekilde kavuşalım
Sağlıklı olsunlar tabi yüzde yüz söylemiyorlarsa da artık bu haftalarda kesin oluyor ben artık kıza göre hazırlık yapicam. Rabbim hepimize sağ sağlim kucagimiza aldırsın.

Sonuç ne acaba bende aynı durumdayım

halen erkekmi cinsiyet acana bi yanilma olmadi dimi...bide hangi hastaneye gidysnz acba

20. Haftadan sonra cok net olabilir oncesi hep muallak. Ozellikle kiz bebeklerde.

6 aya kadar bir çok doktor erkek dedi sonuç hala doğurmadım ama %100 kız dedi özel doktor hersey pembe pembe aldı babası bakalım kız mı erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…