- 12 Nisan 2019
- 83
- 26
- 8
- 41
- Konu Sahibi lovetwolove
-
Ciddi misin arkadaşım. Böyle şeyler duyunca donup kaliyorum. Acaba bizde 6. Ayda degisir miyiz6 ay erkek bildik kızımı hemde ultra lux aletle. Bir devlete gideyim dedim bu kere orada çıktı kız olduğu
Tabi tabi. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Sagliklica alalım kucagimizaEvet tüm herşeyi denedik sonuç olarak Allahın dediği olur
Sorma yaşadığım resmen soktu!!! İlk evlatti sağlıkla olsunda ne olursa olsun vardı ama koskoca 6 ay! Birde ilk çocuk bissuru şeyler almıştık mavi yeşil falan. Hepsi baza altı oldu, minnoş kızıma yeniden duzen yaptıkCiddi misin arkadaşım. Böyle şeyler duyunca donup kaliyorum. Acaba bizde 6. Ayda degisir miyiz
ben 20. Haftamdayim canım.ozelde bayılıyoruz kız dedi ama tabi içimde hep bi şüphe.Sorma yaşadığım resmen soktu!!! İlk evlatti sağlıkla olsunda ne olursa olsun vardı ama koskoca 6 ay! Birde ilk çocuk bissuru şeyler almıştık mavi yeşil falan. Hepsi baza altı oldu, minnoş kızıma yeniden duzen yaptıkumarım ikinci erkek olursa aldiklarimi kullanırım
Siz kaç ayliksiniz? 7. Aydan sonra renk al bence ondan önce unisex takıl, hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Bna zaten yüzde yüz diyemem dedi ama biz iyice kıza odaklandık artık değişirsede sürpriz olur yeterli sağlıklı bir şekilde kavuşalımCiddi misin arkadaşım. Böyle şeyler duyunca donup kaliyorum. Acaba bizde 6. Ayda degisir miyiz
Ben şuan 20. Haftadaymışım devlette ayrıntılıya girdim cinsiyetini göremiyorum dedi pozisyonu ters dedi sonra oradan özele gittik kalbinde parlaklık var deyince oradada kız gibi gördüm Bna göre yüzde 95 kız dediSorma yaşadığım resmen soktu!!! İlk evlatti sağlıkla olsunda ne olursa olsun vardı ama koskoca 6 ay! Birde ilk çocuk bissuru şeyler almıştık mavi yeşil falan. Hepsi baza altı oldu, minnoş kızıma yeniden duzen yaptıkumarım ikinci erkek olursa aldiklarimi kullanırım
Siz kaç ayliksiniz? 7. Aydan sonra renk al bence ondan önce unisex takıl, hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Cok buyuk sok olmustur yaSorma yaşadığım resmen soktu!!! İlk evlatti sağlıkla olsunda ne olursa olsun vardı ama koskoca 6 ay! Birde ilk çocuk bissuru şeyler almıştık mavi yeşil falan. Hepsi baza altı oldu, minnoş kızıma yeniden duzen yaptıkumarım ikinci erkek olursa aldiklarimi kullanırım
Sağlıklı olsunlar tabi yüzde yüz söylemiyorlarsa da artık bu haftalarda kesin oluyor ben artık kıza göre hazırlık yapicam. Rabbim hepimize sağ sağlim kucagimiza aldırsın.Bna zaten yüzde yüz diyemem dedi ama biz iyice kıza odaklandık artık değişirsede sürpriz olur yeterli sağlıklı bir şekilde kavuşalım
Size kız mi demişlerdi. Kacinci haftada erkek dedilerCok buyuk sok olmustur yatabi yine kiziniza sevinmissinizdir ama 6 ay oglum diye sev sonra birden degissin bende kiz bekledim erkek dedi aceba pipi yi gordunuzmu siz neye gore erkek dediler
14. Haftada ilk kiziniz geliyor dedi 5 dk sonra hayir erkek geliyor dediSize kız mi demişlerdi. Kacinci haftada erkek dediler
14. Haftada ilk kiziniz geliyor dedi 5 dk sonra hayir erkek geliyor dedi
Keşke benimde başıma gelse öyle Bi durum6 ay erkek bildik kızımı hemde ultra lux aletle. Bir devlete gideyim dedim bu kere orada çıktı kız olduğu
Sonuç ne acaba bende aynı durumdayımKızlar bu konu yüzünden benim çok psikolojim bozuldu... Bize 15. haftada erkek dediler sonra 19 da kız dediler, ayrıntılı ultrasonda yine kız dediler. Yıl olmuş 2019 hala nasıl yanılıyorlar ya da yanılma payı varsa niye önceden söylüyorlar biz sormamıştık bile. İnsan ilk duyduğuna kendini alıştırıyor genelde. Bir de içinden geçen bir isteği varsa onu hayal ediyor sonradan allak bullak oluyor. ben hala bunun depresyonunu yaşıyorum düzelemedim bir türlü. Napacağım bilemiyorum..
merhaba cok merak ettim nifyt de cinsiyet belli oluyomu yani neresinde yaziyo testinBizim ki 13 haftada kesin kiz dedi hala kiz diyor. Nifty yaptirdim orda da kiz cikti zaten
halen erkekmi cinsiyet acana bi yanilma olmadi dimi...bide hangi hastaneye gidysnz acbaBana 15 haftalıkken kız gibi demişti doktor 18 haftalık gittiğimde erkek dedi. Kız demiştiniz deyince iyice bakip erkek dedi. Ayrıntılı ultrasonda da prof. Kız dedi eminmisiniz deyince yok erkekmiş dedi. Kız deyince yanılmıyorlar demişlerdi bana herkes ama yanılıyorlarmış valla.
halen erkekmi cinsiyet acana bi yanilma olmadi dimi...bide hangi hastaneye gidysnz acba
anladim hayirli saglikli bi evlat olsun insalh.Aslında bir daha sormadık. Ayrintiliyi 23. Hafta yapılmıştı. Kendi doktorum da ayrintilidaki de emin olmak için dikkatli baktılar ve erkek dediler.
Ne testi ???Oyle olan cok var.. erkek denilip kiz cikanda cok... valla en azindan ben artik rahatim doktorum soylemisti. Bide uzerine test kiz diyince tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?