- 12 Nisan 2019
- 83
- 26
- 8
- 41
- Konu Sahibi lovetwolove
-
Haydi hayırlısı ınşaallah. Benimki kız dediler geçen hafta gittim. Bi umut erkektir değişir mi dedim ama bir prenses daha geliyormuş. Hayırlısı artıkyok canım daha girmedim yarın saat 4 te giricem inşallah :)
12. Haftada kız gibi demişti 14. Hafta bir pasamizin olduğunu öğrendikKizlar benim bebegim için 14 haftalikken kiz gibi dedi doktor bacak arasinda bir çikinti göremedim dedi boyle olupta sonradan degisen oldumu
hadi ya kesin kız oldu yani sağlıklı olsunda gerisi önemli degil diyoruz ama gönlümüze göre verseydi oda ayrı güzel olurdu tabi :) bakarsın belki 32. haftada degişir o zamanlar da degişen oluyormuşHaydi hayırlısı ınşaallah. Benimki kız dediler geçen hafta gittim. Bi umut erkektir değişir mi dedim ama bir prenses daha geliyormuş. Hayırlısı artık
Hadi yaaa bunuda ilk kez duydumhadi ya kesin kız oldu yani sağlıklı olsunda gerisi önemli degil diyoruz ama gönlümüze göre verseydi oda ayrı güzel olurdu tabi :) bakarsın belki 32. haftada degişir o zamanlar da degişen oluyormuşerkegin organı geç gelişebiliyormuş bazen
benimde muhtemelen kız olarak sonuçlanacak ama işte istedigimden mi yoksa hissettigimden mi erkek diyorumHadi yaaa bunuda ilk kez duydumgelissinde geç gelişsin hiç sorun yok.☺bana uyar. Şaka bi yanada Gönlümden erkek geçiyordu. Tabi Rabbim ne verdiyse raziyim Sağlıkla alalım kucagimiza. Sende öğrenince yaz canım
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bakalım salı günü bizimde netleşicek dualarınızı bekliyorum12. Haftada kız gibi demişti 14. Hafta bir pasamizin olduğunu öğrendik
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsinRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bakalım salı günü bizimde netleşicek dualarınızı bekliyorum
Amin cümlemizin inşallahRabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin
Canım durum ne belli oldu mu prens mi prenses mi geliyobenimde muhtemelen kız olarak sonuçlanacak ama işte istedigimden mi yoksa hissettigimden mi erkek diyorumyarın akşam yazarım artık kesin sonucu
Prenses geliyor canım %1000 dedi doktorCanım durum ne belli oldu mu prens mi prenses mi geliyo
Rabbım inşallah gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesinRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bakalım salı günü bizimde netleşicek dualarınızı bekliyorum
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun kızlarımız ınşaallah. Banada öyle geliyor ama sanırım çok istedigimizden. Sağlıklı olsunda varsın kız olsunlar.Prenses geliyor canım %1000 dedi doktorama nedense hala benim içimden erkek geçiyor anlamadım gitti doğurana kadar inanamayacagim galiba
Sizin kaçıncı çocuğunuz benim üçüncü o yüzden çok değişik hissediyor insan 0Ayy canım hayırlı uğurlu olsun kızlarımız ınşaallah. Banada öyle geliyor ama sanırım çok istedigimizden. Sağlıklı olsunda varsın kız olsunlar.
Canım benim 2.çocuğum. Ama 2 yeterli demistim. Bi kızım var bide oğlum olsun tamam demistim.nasip değilmiş. Ama hala doktor kız demesine rağmen oğlan hissediyorumSizin kaçıncı çocuğunuz benim üçüncü o yüzden çok değişik hissediyor insan 0
Sizin belli oldu mu cinsiyetinizSizin kaçıncı çocuğunuz benim üçüncü o yüzden çok değişik hissediyor insan 0
Bugün yüzde 95 kız dedi artık bende ikna oldum normalde hep erkek hissetmiştimSizin belli oldu mu cinsiyetiniz
Hayırlısı olsun canım. Sen sanırım erkek olması için biçok şey denedim demissin. Bende sağa yatma vs. Gibi Şeyler yaptım ama olMadi.nasibimizde kız varmışBugün yüzde 95 kız dedi artık bende ikna oldum normalde hep erkek hissetmiştim
Evet tüm herşeyi denedik sonuç olarak Allahın dediği olurHayırlısı olsun canım. Sen sanırım erkek olması için biçok şey denedim demissin. Bende sağa yatma vs. Gibi Şeyler yaptım ama olMadi.nasibimizde kız varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?