• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyette yanilma

Haydi hayırlısı ınşaallah. Benimki kız dediler geçen hafta gittim. Bi umut erkektir değişir mi dedim ama bir prenses daha geliyormuş. Hayırlısı artık🙂
hadi ya kesin kız oldu yani sağlıklı olsunda gerisi önemli degil diyoruz ama gönlümüze göre verseydi oda ayrı güzel olurdu tabi :) bakarsın belki 32. haftada degişir o zamanlar da degişen oluyormuş :D erkegin organı geç gelişebiliyormuş bazen :D

hadi ya kesin kız oldu yani sağlıklı olsunda gerisi önemli degil diyoruz ama gönlümüze göre verseydi oda ayrı güzel olurdu tabi :) bakarsın belki 32. haftada degişir o zamanlar da degişen oluyormuş :KK70: erkegin organı geç gelişebiliyormuş bazen :KK70:
Hadi yaaa bunuda ilk kez duydum😅 gelissinde geç gelişsin hiç sorun yok.☺️bana uyar. Şaka bi yanada Gönlümden erkek geçiyordu. Tabi Rabbim ne verdiyse raziyim Sağlıkla alalım kucagimiza. Sende öğrenince yaz canım 🥰

Hadi yaaa bunuda ilk kez duydum😅 gelissinde geç gelişsin hiç sorun yok.☺bana uyar. Şaka bi yanada Gönlümden erkek geçiyordu. Tabi Rabbim ne verdiyse raziyim Sağlıkla alalım kucagimiza. Sende öğrenince yaz canım 🥰
benimde muhtemelen kız olarak sonuçlanacak ama işte istedigimden mi yoksa hissettigimden mi erkek diyorum :D yarın akşam yazarım artık kesin sonucu

Ben bebeğimi kucağıma alacağım neredeyse çok değişti cinsiyeti.
3 doktor erkek 2 doktor kız dedi.
Geneli ortak renklerden olan takımlar hazırladım.
En son 32.haftada kız dendiği için ona yoğunlaştım ama merakla bekliyorum.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bakalım salı günü bizimde netleşicek dualarınızı bekliyorum
Rabbım inşallah gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin 🤲 konuyu başından itibaren okudum benimde bir oğlum var geçen sene 18 haftalık kızım karnımda kalbi durmuştu şimdi tekrar hamileyim benimde gönlümden hep kız geçiyordu geçen hafta oğlum olacağını öğrendim demek benim için hayırlısı buymuş Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Prenses geliyor canım %1000 dedi doktor:KK70: ama nedense hala benim içimden erkek geçiyor anlamadım gitti doğurana kadar inanamayacagim galiba :KK70:
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun kızlarımız ınşaallah. Banada öyle geliyor ama sanırım çok istedigimizden. Sağlıklı olsunda varsın kız olsunlar. 🥰🤩

6 ay erkek bildik kızımı hemde ultra lux aletle. Bir devlete gideyim dedim bu kere orada çıktı kız olduğu

Back