• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyette yanilma

bana 10 haftalikken erkege benziyor dedi 14 haftalikken bacak arasinda bir cikinti yok kiz gibi dedi okadar muallakta kaldim ki
Erkeğe benziyor demis erkek dememiş. Ama ben doktorların bu tarz tahminlerde bulunmasını doğru bulmuyorum. Insan umutlanıyor. Hoş kız erkek ne farkederse. 10 hafta cinsiyet tahmini icin erken bence 12 haftadan sonra söylüyorlar. O da şüpheli yani. Kiz dediyse doğrudur

Cinsiyetine baktıracağınız zaman aklınızda bulunsun 10 dk önceden bir gofret,çikolata vs yiyin.:) bebek direk mutluluk hormonu salgılandığından hareketleniyormuş daha kolay görüyorlar cinsiyetini

erkek denilip kiza donen cok gordum duydum zira kordonu pipiyle karisitiryorlar ama kiz denilip erkege donene pek rastlamadim.

Selam kizlar ben 4 aylik hamileyim..doktor cinsyetini soylemedi...ve kiz cocugu istiyorz ikinci hamilelymm.bilmek isterdim kizi olanlar ne hiss kecrbler hamilelyni nasil kecrbler..bir onernz varmi kiz cocugu belrtisi ucun

Selam kizlar ben 4 aylik hamileyim..doktor cinsyetini soylemedi...ve kiz cocugu istiyorz ikinci hamilelymm.bilmek isterdim kizi olanlar ne hiss kecrbler hamilelyni nasil kecrbler..bir onernz varmi kiz cocugu belrtisi ucun

Karnin yatsımi? Sivri top gibimi
Ekşi yiyormusun?
Karninin sag mi sol tarafindanmi sertlik var?

Karnin yatsımi? Sivri top gibimi
Ekşi yiyormusun?
Karninin sag mi sol tarafindanmi sertlik var?
[/selam canim karnim henüz tam olaraq büyümedi ve bakyorumki gobeymnen asagisi böyuyor..evet ekşiyi coox sevyorum..et balik tavuk katiyyen yiyemiyorum...sol tarafi şiş katnmn ama duyduma gore oluu olanlar soyluyorki sol tarafda olan olurmuş yani yureymzn altindaysa olanmş

Tanıdığım biri hamileydi doktor erkek demiş tüm hamilelik boyunca çocuk bi doğuyor bakıyorlar ki kız doktor şokta ailede öyle 😅herkes erkek bildiği için de gelen hediyeler alınan eşyalar vs hep maviş Maviş erkek takımları :KK53:

Evet tabiki kizda olsa çok sevecegiz sonucta bizim evladimiz ama iki kizim var ve okadsr erkek kardes istemislerdi ki onun icin yinede bir umut birdahaki kontrolü bekliyoruz
Maşallah 39 hafta görünüyo dogum yaklaşmış saglıkla gelsin minnoş

Back