- Konu Sahibi lovetwolove
Ben nifty yaptirdim canim genetik analiz icinNe testi ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nifty yaptirdim canim genetik analiz icinNe testi ???
Bak bilmiyordum testle de cinsiyet öğreniliyor yaniiiöyle miBen nifty yaptirdim canim genetik analiz icin
Erkeğe benziyor demis erkek dememiş. Ama ben doktorların bu tarz tahminlerde bulunmasını doğru bulmuyorum. Insan umutlanıyor. Hoş kız erkek ne farkederse. 10 hafta cinsiyet tahmini icin erken bence 12 haftadan sonra söylüyorlar. O da şüpheli yani. Kiz dediyse doğrudurbana 10 haftalikken erkege benziyor dedi 14 haftalikken bacak arasinda bir cikinti yok kiz gibi dedi okadar muallakta kaldim ki
Bak bilmiyordum testle de cinsiyet öğreniliyor yaniiiöyle mi
Selam kizlar ben 4 aylik hamileyim..doktor cinsyetini soylemedi...ve kiz cocugu istiyorz ikinci hamilelymm.bilmek isterdim kizi olanlar ne hiss kecrbler hamilelyni nasil kecrbler..bir onernz varmi kiz cocugu belrtisi ucun
Karnin yatsımi? Sivri top gibimi
Ekşi yiyormusun?
Karninin sag mi sol tarafindanmi sertlik var?
[/selam canim karnim henüz tam olaraq büyümedi ve bakyorumki gobeymnen asagisi böyuyor..evet ekşiyi coox sevyorum..et balik tavuk katiyyen yiyemiyorum...sol tarafi şiş katnmn ama duyduma gore oluu olanlar soyluyorki sol tarafda olan olurmuş yani yureymzn altindaysa olanmş
Ay inşAllah canimm ..ben 6 ayinda öyrencem..hala 4 ayindaym yani biraz sabrmi basacagimBence kiz seninki.
Hayırlısı olsun nezaman cinsiyeti öğreneceksiniz?
Bana dua et benimde oğlum olsunAy inşAllah canimm ..ben 6 ayinda öyrencem..hala 4 ayindaym yani biraz sabrmi basacagim
Caaan inşAllah olur..butun dualar seninle olsun hayirli bir olun olsun inşAllah...o zaman senin kizin varmi? Kac aylq sendeBana dua et benimde oğlum olsun![]()
Maşallah 39 hafta görünüyo dogum yaklaşmış saglıkla gelsin minnoşEvet tabiki kizda olsa çok sevecegiz sonucta bizim evladimiz ama iki kizim var ve okadsr erkek kardes istemislerdi ki onun icin yinede bir umut birdahaki kontrolü bekliyoruz
Caaan inşAllah olur..butun dualar seninle olsun hayirli bir olun olsun inşAllah...o zaman senin kizin varmi? Kac aylq sende
Evet pazartesi günü yatıyoruz hastaneye nasipseMaşallah 39 hafta görünüyo dogum yaklaşmış saglıkla gelsin minnoş
Hayırlı saglıklı dogumlar olsunEvet pazartesi günü yatıyoruz hastaneye nasipse
AMİN İNŞALLAH BOL DUA BEKLİYORUMHayırlı saglıklı dogumlar olsun![]()